Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Oyun Masası => FRP Arşivleri => Dipsiz Konak => Yıkım - Enkazlarda Yaşamak => Konuyu başlatan: KoyuBeyaz - 19 Mart 2011, 01:19:33

Başlık: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 19 Mart 2011, 01:19:33
(http://i256.photobucket.com/albums/hh168/luciferlight92/timurmorisu.jpg)

Timur Morisu

Millet: Moğol
Envanter
Kot pantolon - Ceket


Oyuncu: LegalMc

Yaş: 29

Fiziksel Görünüş: Moğol olmasından dolayı çekik gözlü ama bu gözlerinin elasının görünmesini engellemiyor. Boyu 1.82, kilosu orta. Sakalı simsiyah ve gür, aynı saçları gibi. Ama saçları kıvırcık -uçları kıvrılıyor-. Bacakları gövdesine oranla biraz daha uzun.

Zihinsel Kimlik: Cani

Meslek: Kiralık katil / Çiftçi


Durum Göstergesi

Açlık: Uygun
Susuzluk: Uygun
Yorgunluk: Uygun
Hastalık:
Özel Durum I:
Özel Durum II:
Moral: Çok kötü
Yoldaş:
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 19 Mart 2011, 01:40:02
Giriş - Pis Bir İş

20 Aralık 2049 - 19:27
Café Munela - Madrid


Timur Madrid'in orta bütçe için en lüks kafesi olan Café Munela'da oturmuş müşterisini bekliyordu. Sabahleyin uyandığında konakladığı küçük otelin -tabi oraya otel denebilirse- lobisinde kendisine bırakılan bir paket olduğunu görmüştü. Paketin içinde ise bir adet Glim S60 Pistol ile yanına bırakılmış bir mektup ve 200€ para bulunuyordu. Mektupta ise kendisine 'Hazren' diyen bir adamın yapacağı iş teklifi için görüşmek istediği ve saat 19:30 da bu kafede olmasını istediği yazıyordu. Ve işte buradaydı, önünde uzun zamandır içmediği kadar güzel bir kahve ile müşterisini bekliyordu.

Kısa bir süre çevreye göz attıktan sonra saatine baktı ve tam 19:30 olduğunu gördü. Kafasını kaldırdığında ise karşısında bir kadının oturmakta olduğunu gördü. Kıpkırmızı yırtmaçlı ve vücuduna tam oturan bir elbise giyen bu kadın siyah parlak saçlara, rujlu dolgun dudaklara ve kurnaz bakışlara sahipti. Ne ara yaklaşmıştı ve ne ara gelip karşısına oturdu anlayamadı fakat bir şey sormaya vakti de olmadı.

''5000€ nakit iş bittiğinde, 1000€ ise peşin. Tek hedefin var. İstediğin şekilde öldürebilirsin, önemli olan şey üzerindeki bir kutuyu ele geçirmen. Lacivert, küçük bir kutu olacak. Daima yanında taşır. Hedefinin adı Frank Glour ve Bourges'te yaşıyor.[*]Bourges - Fransa[/*] Oraya gidişin için uçak ayarlandı ve hedefinin resmi işte bu.'' Bir resim uzatıyor. Hafif yaşlıca, yer yer beyazlaşmış gür saçları geriye yatık bir adam var resimde. Kadın bir sigara yakıyor ve bacak bacak üstüne atıyor.

Uzun zamandır parasızsın ve bu iş oldukça kârlı görünüyor.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 19 Mart 2011, 11:04:22
Kârlı bir iş olduğunu düşündüğüm için yüzüme hafif bir gülümseme yerleşiyor ve keyifleniyorum. Önce önümdeki ortalama üstü ama benim için harika olan kahveden iki yudum alıp cebimden 1 dal kaliteli sigara çıkarıp bayana eşlik ediyorum. Gri sigara dumanının verdiği keyifle arkama yaslanıyorum. Bu hareketle beraber zihnim açılıyor ve kadının bu orta yaşlı adam ile ne gibi bir işi olabilir diye düşünüyorum.

Aklıma binlerce seçenek geliyor -babası, kocası, hatta belki de bir playboy... Sonra uzun zamandır sormam gereken sormadığım aklıma geliyor. Saatime bakıp soruyorum:

"Uçak ne zaman kalkıyor?"
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 19 Mart 2011, 13:33:44
Kadın yüz ifadesini hiç değiştirmeden cevaplıyor; ''Yarın saat 13:00da. Bueno Aires'de giriş görevlisine ''Hazren'in Uçağı''nı sor. 40 dakikalık bir uçuş olacak, oradan sonra kendi başınasın. İşi bitirmek için 2 hafta süren var.'' Sigarasını kül tablasında söndürerek ayağa kalkıyor. ''İşin bittiğinde bana buradan ulaş.'' diyerek bir cep telefonu bırakıyor masaya ve arkasını dönüp hiçbir şeye aldırmadan yürüyüp çıkıyor kafeden.

Masanın üzerinde bir Nokia 9170 duruyor, 20€luk hesap, hedefinin resmi ve cep telefonunun altında kağıda sarılmış ufak bir tomar bulunuyor. Kısa bir süre sonra garson yanına geliyor; ''Başka bir isteğiniz var mı efendim?''
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 19 Mart 2011, 21:12:18
Kadının arkasından bakakalmışken garsonun sorusu beni kendime getiriyor. "Başka bir şey istemiyorum" diyorum ve cebimden 20€ çıkartıp hesabı ödüyorum ayrıca 5€'da bahşiş veriyorum.

Garson yanımdan ayrılınca masanın üstündekileri -paralar hariç- sırayla kabanımın cebine dolduruyorum. Paraları ise kabanımın içindeki cebe koyuyorum. Mekandan ayrılıp yarına kadar dinlenebileceğim bir otel aramaya başlıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 19 Mart 2011, 21:49:30
Telefonun altındaki ufak tomarın para olduğunu fark ediyorsun. 100€luk banknotlar halinde tam 1000€ para var. Kafeden çıktığında bu bölgeyi iyi biliyor olmanın verdiği avantajla senin için en uygun otele doğru yöneliyorsun. Ne var ki otel demeye bin şahit isteyen bu konaklama yerinde kalmanın gecesi 200€ ve daha yüksek para veren biri çıktığında odanı kaptırma ihtimalin bulunuyor.

Otele doğru ilerlerken bir ara sokaktan üstü başı yırtık pırtık bir dilenci fırlıyor önüne bir anda. Elinde ufak bir meyve bıçağı var, leş gibi kokuyor ve sana ''O parayı istiyorum!'' diye bağırıyor. Gerçekten parayı istiyor gibi görünüyor, lakin üzerine atlamaya hazır bir şekilde eğik duruyor.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 19 Mart 2011, 22:25:55
Dilencinin ciddi olup olmadığını anlamak için birkaç saniye bekliyorum. Ciddi olduğunu düşününce elimi belime atıp silahımı ortaya çıkarıyorum. Amacım onu vurmak değil korkutmak olduğu için hemen ateş etmiyorum.

"Bıçağı kenara at ve ikile buradan." diyorum ve tepkisini bekliyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 20 Mart 2011, 00:39:26
Adam bir silaha, bir de sana bakıyor. Kısa bir süre kararsız kalıyor gibi görünüyor, ardından ''Bu iş bitmedi!'' diye bağırarak arkasını dönüp ara sokağa koşar adım geri kaçıyor.

Kısa bir yürüyüşün ardından otele varıyorsun ve önceki gece yattığın odaya çıkıyorsun yeniden. Temizleme zahmetine bile katlanmamışlar. Madrid'in fakir ve uzak bir köşesinde, 4 katlı bir binanın en üst katındaki bir odadasın. İçeride rahatsız bir demir yatak, kirli ve yırtılmış perdeler, küçük bir masa ve kırık bir sandalye, anteni çalınmış olduğu için çalışmayan bir televizyon, bir kaç boş koli ve bir komidin ile üzerindeki gece lambası var.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 20 Mart 2011, 10:25:55
Odaya pis pis bakıp otel sahibine birkaç küfür savuruyorum. Kapımı iyi kilitlediğimden emin olduktan sonra kabanımı çıkartıyorum. Bu odada yapacak hiçbir şey olmadığı için camı açıp bir dal sigara içiyorum. Sigara çöpünü camdan aşağı fırlattıktan sonra camı iyice kapayıp yatağa gidiyorum. Fakat kafamı yastığa koyduğum anda içimi bir huzursuzluk kaplıyor, kabanımı masanın üstünden alıyorum yorganımın altına gizliyorum. Yatağa birkaç küfür daha savurup uykuya dalmaya çalışıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 20 Mart 2011, 14:11:02
Ertesi sabah - 21 Aralık 2049

Rahatsız yatağında gözlerini açıyorsun. Biri odanın kapısına düzenli olarak eliyle vuruyor.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 20 Mart 2011, 14:32:01
"Sabah sabah kim ola ki?" diyerek saçım başım dağınık bir şekilde kapıyı açıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 20 Mart 2011, 14:39:58
Kapıyı açtığında karşında pis bir sırıtış ile duran bir evsiz görüyorsun ve pis bir koku birden içeriye doluyor. Adam ''Sana bu iş bitmedi demiştim.'' diyor ve bir anda göğsüne inen bir tekme ile geri uçuyorsun. Odaya dört kişi dalıyor, hepsinin üzerinde paçavralar var ve çapulcular. Kapıyı açtığında karşında duran uzun kirli sakallı, pis kokulu evsiz bir meyve bıçağı ile üzerine atlamaya çalışıyor.

Şu an yerdesin, odanın ortasında. Solunda demir yatak, arkanda 1 metre mesaf ötede pencere, sağında 3 metre boşluk ve sonra televizyon, ayaklarının uzandığı yöne doğru 2 metre ileride kapı var. Evsiz kapıdan içeriye girmiş üzerine doğru atlıyor, diğer 3 kişi onun arkasındalar ve eşyalarını yağmalamaya geldiklerini anlayabiliyorsun.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 20 Mart 2011, 14:59:28
Elim yatarken üstümden çıkarmayı unuttuğum silahıma doğru gidiyor ve üstüme doğru gelene nişan alıp adamın oyalanması için dua ediyorum. Eğer silahı görünce oyalanırsa hızlıca ayağa kalkıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 20 Mart 2011, 15:04:49
Adam silahı görünce oyalanm ak bir yana silahın üzerine atlıyor. Gözlerinde delilik var, hiç bir mantıklı hamle beklememen gerektiğini fark ediyorsun. Silahın üzerine atlayarak elini yere vuruyor, parmakların fena halde acıyor fakat adam çok güçlü olmadığında  silahını düşürmüyorsun. Ne var ki adama ateş edebilecek durumda da değilsin zira elin yerde ve adam üzerine bastırıyor. Bu arada silahı görünce ona dorğu hamle yapan adam meyve bıçağını düşürüyor. Şu an solunda duruyor bıçak. Diğer üç kişi odaya dağılıyor ve içlerinden ikisi bağırıp çağırarak etrafı ararken bir tanesi yanına gelip karnına tekme atmaya çalışıyor.

Üzerinde bir manyak ve yanı başında bir evsiz var karnına tekme atan. Sağ elin yerde, silahı tutuyor ve adam üzerine bastırdığı için kımıldatamıyorsun. Sol elin boşta ve hemen solunca meyve bıçağı var.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 20 Mart 2011, 15:08:53
Sol elimle bıçağı alıp haykırarak elime bastıran adama tüm gücümle saplamaya çalışıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 20 Mart 2011, 15:52:00
Bıçağa uzanmayı başarıyorsun ve adamın tam boğazına saplıyorsun. Adamın yüzü seninkinin hemen dibinde, gözleri şaşkınlıkla açılıyor ve boğazından akan kan üzerine damlıyor. Eli yavaşça çözülüyor adamın, seni tekmeleyen adam şok olmuş bir şekilde olduğu yerde kalırken cansız beden üzerine yığılıyor. Diğer iki adamın ne yaptığını görebilecek pozisyonda değilsin, üzerinde bir ceset var ve sağ elin tekrar serbest kaldı.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 20 Mart 2011, 15:57:34
Hemen cesedin altından sıyrılıp beni tekmeleyen adama iki el ateş ediyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 20 Mart 2011, 16:02:09
Yanı başında şok olmuş bir halde duran adam beceriksizce ellerini kurşuna siper etmeye çalışıyor ilginç bir şekilde. Omzundan ve göğsünden vuruyorsun, adam şaşkın ve korkmuş bir ifadeyle hala açık olan kapının dibine yığılıyor. Silah sesi odada ve koridorda yankılanıyor. Arkanı döndüğünde bir 'şangırt!' sesi duyuyorsun, diğer iki adam camdan aşağıya atladılar.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 20 Mart 2011, 16:07:39
Cama doğru gidip atlayan adamların cesetlerine bakıyorum[*]cesettir herhalde 4. kat[/*]. Sonra da odamın zemininde cansız yatan iki pisliğe bakıyorum. Hiçbir umudum yok ama üstlerini arıyorum. Ardından da bir şey almışlar mı diye eşyalarımı kontrol ediyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 20 Mart 2011, 17:55:20
Camdan baktığında adamların cesetleriyle karşılaşmıyorsun ne yazık ki. İçinde bulunduğun binanın hemen bitişiğindeki iki katlı küçük market'in çatısında koşturduklarını görüyorsun adamlaırn. Bir tanesi bacağını tutuyor ve sekiyor, diğeri ise gayet hızlı bir şekilde iki katlı binanın çatısından aşağıdaki çöp yığınlarına zıplıyor. Yerde bir kez yuvarlandıktan sonra gayet hızlı bir şekilde kaçmaya devam ediyor. [*]Son hamle geçici olarak yok sayılmıştır eğer takip etmek istersen diye.[/*]
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 20 Mart 2011, 18:03:18
İçimden bir ses benden önemli bir şey aldıklarını söylediği için silahım elimde takip etmeye başlıyorum.

Camdan atlıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 21 Mart 2011, 00:40:44
1 katlık bir mesafeden atladığın için bacaklarının biraz acıması dışında bir hasar meydana gelmiyor vücudunda, yuvarlanarak iniyorsun marketin çatısına. Bacağını tutan çapulcu kendini çöp yığınının üzerine bırakıveriyor ve acıyla bağırıyor düştüğünde. Arkasından sen de atladığında adamın yerde iki büklüm kaldığını, çöp yığınını ıskalayıp asfalta düştüğünü görüyorsun. Görünüşe göre zaten incittiği bacağını tümden kırdı.

Adamın tepesinde dikiliyorsun şu an. Hemen yanında vitrini camla kaplı küçük bir market var.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 21 Mart 2011, 17:11:33
"Benden bir şey çaldınız mı?" diye soruyorum hırçınca. "Söyle yoksa asfalt beyninle boyanır."
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 21 Mart 2011, 22:15:36
''O-o-o çal-çaldı!'' diyor parmağıyla beceriksizce gözden kaybolmak üzere olan kaçan çapulcuyu göstererek. ''Paralarını aldı!'' diye bağırıyor adam dehşetle büyümüş gözleri ile elini seninle arasına siper etmeye çalışırken. Ayrıca çığlıklar duyuyorsun, markette bir kaç kadın sizi izliyor korku dolu bakışlarla.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 22 Mart 2011, 17:44:45
Adamın ebeveynlerini de içine alan bir küfür salladıktan sonra silahın kabzasını kafasına geçiriyorum. Bir anda aklıma uçağım geliyor ve telaşla saatime bakıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 22 Mart 2011, 18:13:59
Adamın kafası darbe ile açılıyor ve baygın şekilde yere vuruyor. Marketteki kadınlar çığlık atarak içeriye kaçıyor. Odanın bulunduğu kattan çığlık sesleri duyuyorsun. Saat 11:22, gitmen gereken yer bulunduğun noktaya yaklaşık 1 saat uzaklıkta.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 22 Mart 2011, 18:18:09
Durup düşünüyorum, paraları almam mı gerek, yoksa direk uçağa mı gitmem? Ve hızlı bir şekilde karar verip paramı çalan adamın peşinden tüm gücümle koşmaya başlıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 22 Mart 2011, 18:46:52
Adamın kaçtığını gördüğün sokağa doğru koşuyorsun. Kaldırımda seni görenler ters ters bakıyor deli gibi koşuşturduğun için. Elindeki silahı gören bazıları da korkuyla kenara çekiliyor tabi. Tam adamın izini kaybettiğini zannederken ileriden bir kaıdn çığlığı duyuyorsun. O yöne koşunca çapulcunun kaçmakta olduğunu ve yere düşmüş bir kadının arkasından sayıp sövdüğünü görüyorsun. Adam sokağın öbür ucunda ve sola sapıyor, arkasından koştuğunun farkında değil.

Bulunduğun yer işlek bir caddenin solundaki kaldırım. Hemen solunda bir ara sokak var, diğer ucundaki cadde görünüyor. Sağında çift şeritli yol ve trafik var. Adam senin 50 metre kadar uzağında ve görüş alanından çıktı sola döndüğünde.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 22 Mart 2011, 18:50:09
Adamın döndüğü yerden dönüp takip etmeye devam ediyorum. Caddenin ortasında silahla dolaşmanın pek sağlıklı olmayacağını düşündüğüm için silahı pantolonumun kenarına sıkıştırıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 23 Mart 2011, 16:23:36
Adamı nefes almak için durduğu bir ara sokakta yakalamayı başarıyorsun. Arkası dönük ve görebildiğin kadarıyla elindeki paraları sayıyor.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 23 Mart 2011, 16:51:33
Hemen silahı çıkartıp üç el ateş ediyorum. İsabet ederse gidip hemen paralarımı alıp koşarak otele geri dönüyorum kalan eşyalarımı almak için.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 23 Mart 2011, 17:24:34
Adam ne olduğunu anlayamadan olduğu yerde yığılıveriyor. Elindeki paralar savruluyor etrafa ve rüzgarla etrafa saçılıyor. En yakınında gördüklerini alıp otele geri döndüğünde ise otelin kapısında iki şehir polisi olduğunu görüyorsun. Ayrıca üzerindeki kıyafette kan lekeleri olduğunu hatırlatayım. Polisler seni görmedi, otelin dışındasın şu anda. Ayrıca hedefinin resmi, sigaran ve cep telefonun otel odasında kalmış durumda.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 23 Mart 2011, 17:31:30
"Hassiktir."

Sigara önemli değil de telefon ve resmi kesinlikle almam lazım. Nasıl odama geri çıkabilirim diye düşünüyorum. Birden odadan çıkarken kullandığım yol geliyor aklıma ve marketin çatısına çıkabilir miyim ve oradan odama tekrar girebilir miyim diye bakınıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 23 Mart 2011, 17:36:56
Marketin çatısına çıkmak için kullanabileceğin bir yangın merdiveni görünüyor arka tarafta, fakat oradan yaklaşık 3 metre yüksekte ve 1 metre uzakta olan üçüncü kat penceresine nasıl atlayacağınla ilgili pek bir şey göremiyorsun bulunduğun yerden.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 23 Mart 2011, 17:43:40
Polislere görünmemeye dikkat ederek yangın merdivenlerinden yukarı çıkıyorum ve kendi kendime söyleniyorum.

"Nereden çıktı bu şerefsizler?!"

Odama çıkabilir miyim diye bakıyorum. Eğer zıplayamayacağım veya tırmanamayacağım kadar yüksekse etrafta bana yardımcı olabilecek bir şeyler var mı diye bakıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 23 Mart 2011, 17:47:55
Camı kırılmış odan ile bulunduğun yer arasında 3 metrelik bir yükseklik farkı ve 1 metrelik bir boşluk var. -ki bu boşluğun altı oldukça dar bir ara yol- Çıktığın yangın merdiveni çıkarılabilir fakat bir uzun kalıyor. Ayrıca marketin çatısındayken odanda birilerinin olduğunu duyuyorsun. İçeride bir iki silüet hareket ediyor fakat bulunduğun yerden yalnızca kafalarını görebiliyorsun. Birinin kafasında polis şapkası var.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 23 Mart 2011, 17:52:28
Paradoks. Olduğum yere kilitleniyorum. İçeride polis var, camdan girersem çok büyük derde girecek. Kapıdan girersem göz altına alınacağım ve uçağa yetişemeyeceğim. Ve birden aklıma bir fikir geliyor. Çatıdan ara yola iniyorum. Ne var ne yok bu sokakta diye bakınıyorum.

*çevreyi tara*
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 23 Mart 2011, 18:01:42
Ara sokakta pek bir şey görünmüyor ilk bakışında. Çöp tenekeleri, çöp torbaları, çöpler... Fakat birazcık ilerleyince güzel bir keşif yapıyorsun, otelin arka kapısı. Ne var ki asma kilitle kilitlenmiş.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 23 Mart 2011, 18:04:02
Aradığım şeyi bulmamla birlikte havaya uçacakken kilidi görünce hayal kırıklığı bütün bedenimi alıp götürüyor. Ama bir şeyler yapıp girmem gerek. Silahı çıkarıp kabzasını tüm gücümle kilide indiriyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 23 Mart 2011, 18:17:45
Kilit zaten pek dayanıklı görünmüyor ve ilk darbeyle bir çat sesi çıkararak yamuluyor. İkinci vuruşunda ise ikiye ayrılıyor ve çelik kapı serbest kalıyor.

Kapıdan girdiğinde otelin lobisine çıkan ilk katın koridoruna arkadan girmiş oluyorsun. Sağında ve solunda oda kapıları var, yaklaşık 15 metre uzunluğundaki koridorun sonudna lobi var ve merdivenler lobinin hemen dibinde. Görünürde resepsiyonda olması gereken görevli dahil kimse yok.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 23 Mart 2011, 18:19:48
Kimseye görünmeden, duvarla bir olarak yavaş yavaş merdivenlere doğru ilerliyorum. Nefes alışverişimi kontrol ederek merdivenlere ulaştığımda sürekli etrafı kollayarak yukarı çıkmaya başlıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 23 Mart 2011, 18:25:25
Lobiye vardığında dışarıda duran iki polisin resepsiyonda olması gereken adamla konuştuğunu görüyorsun. Duvara bitişik şekilde merdivenlere ulaşmayı başarıyorsun fakat üçüncü adımından sonra kapının dışından gelen bir ses duyuyorsun. ''Hey sen! Oraya giriş yasak! Hemen gel buraya!'' Arkan şu an polislere dönük.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 23 Mart 2011, 18:32:35
Sadece kafamı çıkartıp:

"Altıma sıçmak üzereyim, yalvarırım izin verin sadece tuvalete gidip geleceğim." diyorum ve tuvaletin üst katta olmasına dua ediyorum.

Polisin cevabını beklemeden yukarı çıkmaya başlıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 23 Mart 2011, 18:43:22
Adam ''Hey! Dur!'' diye bağırıyor ve iki polis birden senin peşinden koşmaya başlıyorlar. İkinci kata ulaştın, polisler merdivenlerin başındalar. Arkandan gelen polislerin telsizlerine ''Bir şüpheli size doğru yaklaşıyor, merdivenlerde kıstırın!'' diye bağırdıklarını duyuyorsun.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 23 Mart 2011, 18:47:50
Odam üçüncü katta[*]ydı sanırım[/*] olduğu için bundan sonra yapacak bir şeyim olmadığını anlıyorum ve silahımı çıkartıp üst katta merdivende beni bekleyen iki polise 4 el ateş ediyorum. Eğer yıkılırlarsa koşup odamdan kalanları alıyorum ve camdan tekrar atlıyorum.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 23 Mart 2011, 22:16:29
Ne var ki adamlar gerçekten de seni merdivenlerde kıstırmayı başarıyorlar. Üçüncü kata ulaşana kadar arkandan kovalayanlar dışında polis görmüyorsun, üçüncü kata ayak bastığın adan ise üzerine koşan iki üniformalı görüyorsun ve silahlarını sana doğrultmuş durumdalar. ''Silahını bırak ve yere yat!'' diiye bağırıyor bir tanesi. Siper alabileceğin bir yer bulamıyorsun çünkü arkandan iki kişi ve önünden iki kişi seni sıkıştırmış durumda. Arkadan gelen polisler de yetişiyor ve üzerine çevrilmiş iki namlu var şu an, diğer ikisi de yolda.

''Silahını at ve dizlerinin üzerine çök!'' diye bağırıyor silahı başına nişan almış olan polis. Ayrıca silahları tabanca değil, hafif otomatik tüfek (MP5) taşıyorlar.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 24 Mart 2011, 16:40:24
"Şimdi boku yedim" diyorum yavaşça. Ellerimi yavaşça yere indiriyorum, teslim olmaktan başka çarem yok ve uçağı kesin olarak kaçıracağım. Bir türlü telefona ulaşıp kadına haber vermeliyim.

Silahımı kenara atıyorum ve dizlerimin üstüne çöküyorum. Tüm mimik kabiliyetimi kullanarak yüzüme ağlamaklı bir ifade yerleştiriyorum.

"Telefonla konuşabilir miyim? Yalvarırım, babam ölmek üzere, Bourges'ta bir hastanede yatıyor. Son olarak beni görmek istemiş, onun için acele ediyordum ve sizi görünce elim ayağıma dolaştı. Lütfen, sadece bir dakika konuşayım."
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 24 Mart 2011, 18:42:49
Adamlar hemen yanına geliyor ve sert bir şekilde seni yere yatırarak kelepçeliyorlar. ''Kalk bakalım'' diyerek tekrar yerden kaldırıyor polislerden biri kelepçeyi taktıktan sonra, aşağıya inip otelin dışına çıkıyorsunuz ve seni polis aracına bindiriyorlar.

Polis aracı bildiğimiz otomobil değil bu arada, arka tarafı demir ve güçlendirilmiş cam ile kapatılmış özel yapım araçlar. Aracın sirenleri çalışıyor ve hareket ediyor. İçinden bir ses işlerin hiç de iyiye gitmediğini söylüyor.

Giriş Bölümü Sonu.[*]Birinci bölüm başlangıcına kadar yazmamanız rica edilir.[/*]
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: KoyuBeyaz - 12 Nisan 2011, 14:38:53
Bölüm 1 - Yarım Kalan İşler

21 Aralık 2049 - 17:50
Madrid Polis İstasyonu


Küçük ve aydınlık bir odadasın. Ellerin kelepçeli halde bir sandalyeye oturtulmuş durumdasın. Önünde bir masa ve ileride büyükçe bir ayna var. Oda gayet düz, beyaz duvarlarla kaplı. Klasik bir sorgu sahnesi bekliyorsun istemsizce. Bir kaç dakika o şekilde durduktan sonra kapı açılıyor ve içeriye polis üniformalı iki kişi giriyor. İkisi de uzun tipler ve oldukça bakımlı görünüyorlar. Biri elindeki dosyaya bakarak yanına geliyor, diğeri ise sana dik dik bakarak konuşmaya başlıyor.

''Bak, fazla vaktimiz yok. Her gün senin gibi binlercesi ile uğraşıyoruz. Şimdi işimizi kolaylaştır ve hemen söyle; neden öldürdün o adamları?''

Soruyu sorarken sana yaklaşmak için ellerini masanın üzerine koyarak üzerine eğiliyor. Diğer adam da bu arada dosyayı masanın üzerine bırakıyor ve ellerini kavuşturarak seni izlemeye başlıyor.
Başlık: Ynt: Timur Morisu
Gönderen: LegalMc - 12 Nisan 2011, 18:14:34
Rahatlamak için boynumu çıtlatıyorum, bir yandan da aklımdan neler söyleyeceğimi toparlıyorum.

"Olay bir gece öncesine dayanıyor. Bir dilenci gece beni ara sokakta sıkıştırınca onu -sadece kendimi korumak amacıyla taşıdığım- silahımla korkuttum. O da işimi bitireceğini söyledi ve uzaklaştı. Ertesi sabah -bu sabah- o pislik ve dört arkadaşı bıçaklarla beni öldürmeye geldiler. Hatta önce beni iyi bir hırpaladılar, ama sonra ben de karşılık verdim. Yapmak zorundaydım! Nefsi müdafaa bu!" diyorum ve başımı iki yana sallıyorum. İçimden de kurtarın beni bu lanet yerden diye isyan eden sese kulak veriyorum.