Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - zakf

Sayfa: [1]
1
Drizzt'in iticiliğindeki en büyük etken Salvatore'un kendisine evladıymış gibi davranması bence. Aklına gelen tüm iyi özellikleri Drizzt'e koyup salmış Menzoberranzan'dan dışarı. Hal böyle olunca dışarıda Drizzt'in mıymıy tavrı benim sinirimi çok yıpratmıştı zamanında.

Kusursuz kurgulanmış karakterlere hiçbir şekilde ısınamıyorum. Drizzt de bunlardan biri. Drowların aydınlık yüzü, kadınların tatlı prensi, annesinin bir tanesi ama savaş olursa da alayına giden bir karakter herhangi bir gerilim vaat etmiyor bana. Savaşa mı giriyor? Nasılsa kazanır. Kafası mı kopmuş? Kökü onda, yenisi çıkar. Faturanın son gününü mü geciktirmiş? Aa, son gün değilmiş o. Yani anlayacağınız Drizzt bir şekilde gününü hep kurtarıyor. Kendisini Mahmut Tuncer'e benzetiyorum. İtici bir tip. Oysa Artemis Entreri öyle değil. Hatasıyla, sevabıyla bir şekilde tutunuyor. Bu da onun maceralarını okumayı benim için eğlenceli kılıyor.

2
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: "Cadı Kral'ın Vaadi" Çıktı!
« : 21 Temmuz 2011, 17:43:36 »
harika bir kitaptı .. roads of patriach yani artemis ve jarlaxle'nin 3.kitabı ve salvatore'un son kitabı Gauntlgrym hakkında laika'nın bir projesi varmı acaba yakın zamanlarda sıkıntı oldu bu bana şimdi :)

Road of the Patriarch çevirideymiş sanırım. En geç kasım ayında piyasaya çıkar diye tahmin ediyorum. Gauntlgrym için ise biraz daha uzun bir süre beklememiz gerekecekmiş.

Sayfa: [1]