Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mvelten

Sayfa: [1]
1
Game of Thrones / Ynt: Game of Thrones
« : 22 Haziran 2016, 03:31:19 »
Aynen ya savaş sahnesi gerçekten mükemmeldi. Yüzlerce adamın tek bir atlıyı vuramaması olsun, devlerin kurdan niyetine kıracağı mızrağa elleriyle sinek kovma hareketi yapması olsun, meydan muharebesinde daha savaş başlayalı 30 saniye geçmeden sanki savaş bitmiş de birileri gelip cesetleri üst üste yığmış gibi, dağ gibi insan cesetlerinin yıkılması olsun. Hepsi mükemmeldi harikaydı yani böyle savaşı ben ne LoTR'de gördüm ne Saving Private Ryan'da ne Fury'de hiçbir yerde görmedim. Of o kadar mükemmeldi ki anlatılmaz çok gerçekçiydi.

Bir tane boğulma sahnesi çekildi diye tarihin en güzel savaş sahnesi olarak gösterilmiş. İlginç.

2
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 01 Eylül 2015, 20:17:07 »
Kesinliği belli olmasa bile bu yazdığınız gibi bir cevap yazabilirsiniz sanırım çok zor değil. O zaman kimse benim gibi bir tepki göstermez. Bilmiyorum demekle umursamamak arasında fark var sanırım. Tabi ki cevap vermek zorunda değilsiniz ancak çoğu soruya cevap gelip bunu boşlayınca garip görünüyor. Dediğim gibi "belli değil" demek de yeterli bir cevap bence.
Ayrıca @azizhayri İthaki ile alıp veremediğim yok kütüphanem ithaki yayınlarıyla dolu.

Neyse yanıt için teşekkürler sanırım beklemeye devam edeceğiz.


3
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 28 Ağustos 2015, 15:10:17 »
İthaki yayınları soru hattı değil İthaki Yayınları reklam hattı sanki, işinize gelen reklam yapabileceğiniz soruları yanıtlıyorsunuz diğerlerini es geçiyorsunuz. Zaman Çarkı ile ilgili bir sürü soru soruldu cevap vermek bu kadar mı zor ? Mayıs'tan beri bu ay basılacak diyorsunuz. Gerçekten ne zaman basılacak 7. ve 9. kitaplar ?

4
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 03 Haziran 2015, 19:49:49 »
Zaman Çarkı 7. cilt tekrar ne zaman basılır acaba? Baskısı tükendi diye ikinci elde de fiyatlarını uçurmuşlar hemen.
Bu soruya cevap alabilir miyiz acaba ? Sanırım birkaç cilt daha tükenmek üzere . Zaman Çarkı toplu olarak basıma girecek mi yoksa 7. cilti basacak mısınız yoksa bir daha basılmayacak mı ?

5
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 28 Şubat 2015, 22:11:48 »
Malazan'ın telif hakları konusunda bir gelişme var mı acaba , en son 3 yıl önce sorulmuş ? Böyle bir serinin Türkçe olarak bulunmaması ben de dahil çoğu okuyucuyu üzüyordur sanırım . Şu seriyi çıkarıp bombayı patlatsanız artık çok güzel olacak . Bu işi eline yüzüne bulaştırmadan yapacak çok yayın evi yoktur , sizin elinize bakıyoruz yani .

6
 Daha önce sorulmuş mu bilmiyorum bulamadım ancak kitap gerçekten yavaş ve yavan mı bana mı öyle geliyor ? Normalde günlük ortalama 200 sayfa okuyan biriyim ancak bu kitapta 20 sayfa okuyup sıkılıyorum . Nedenini bir türlü çözemedim zorlaya zorlaya ilerliyorum sanki .
 Daha 80. sayfadayım , kitap açılacak mı acaba ? İlerilerde toparlıyorsa devam etmeyi düşünüyorum , hep böyle devam edecekse de gerçekten boş bir zamanımda okumak için ileri tarihe atacağım .

Sayfa: [1]