Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Ulver

Sayfa: [1]
1
Müzik / Summoning
« : 10 Ocak 2014, 23:46:57 »
Summoning 1993 yılında; Silenius (Michael Gregor), Protector (Richard Lederer) ve Trifixion (Alexander Trondl) tarafından kurulmuştur.İlk albümleri daha sert tonlara geleneksel black metal tarzına sahip Lugburz’dur (1995). Aynı sene içinde gelecek yıllara da rehberlik edecek Tolkien’den esinlenen epik black metal tarzında Minas Morgul albümünü yayınlayarak tamamen tarzlarını ortaya koydular . Daha sonra devam eden albümlerde Minas Morgul gibi Orta dünya temalı bir tarza sahiptir.

Albümleri;
1995: Lugburz
1995: Minas Morgul
1996: Dol Guldur
1999: Stronghold
2001: Let Mortal Heroes Sing Your Fame
2006: Oath Bound
2013: Old Mornings Dawn

Not: Biyografim biraz kısadır ben ağırlıklı olarak ilk albümü seviyorum diğer albümlerini ender dinlerim. Biyografiyi yazmamdaki amaç Yüzüklerin efendisi fanlarının bu grubu seveceğine inanmamdır. Özellikle Yüzüklerin Efendisi fanları kesinlikle Minas Morgul, Dol Guldur albümlerini dinleyerek başlamadırlar.

Tek kelimeyle özetleyebilir https://www.youtube.com/watch?v=wtb53WAg3ws

2
Tartışma Platformu / Başlangıç
« : 09 Ocak 2014, 23:15:39 »
Herkese selam. Fantezi dünyasına hep bir ilgim oldu fakat kitap konusunda eksiğim bana önerebileceğiniz bir seri varmıdır, başlangıç için ? Aradığım şey daha çok kuzey mitolojisine yakın, kış mevsimi ağırlıklı, gizem içerikli kitaplar. . Unutulmuş diyarları inceledim aradığım şeye biraz yakın galiba bilmiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sayfa: [1]