Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Ruhdöveni

Sayfa: [1]
1
Hay bin kunduz! Kafam ne hale geldiyse Paul J. Nahin'in Zaman Makineleri kitabına bakmışım.  :blink

Neyse artık anketi açmış bulunduk önerdiğim kitaplar da gayet yerinde bence zaten daha fazla kurcalamayayım artık ;D

2
TheWalkingIdeas, önerinizi dikkate aldım ve Silo'nun yerine Hiçbiryerden Anılar'ı koydum  ;) Ancak ben oyumu Cam Kule'den yana kullandım çünkü okuma listemdeydi kendisi zaten   :xD

Tekrardan önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim dostlar.

3
Önerileriniz için çok teşekkürler Quid Rides. 1984 geçen sene okunmuştu. Ben de bu sene Yevgeniy Zamyatin'den Biz'i mi önersem acaba demiştim hatta.

Size de çok teşekkür ederim Fırtınakıran. Karanlığın Sol Eli'ni ekleyip eklemek de ben de kararsız kalmıştım zaten çıkartayım en iyisi. Ben de Bilim Kurgu için Cam Kule ve Silo'yu düşünmüştüm. Fantastik Edebiyat için de Yerdeniz'i koymayı çok istiyordum şahsen ancak serilerden pek seçmemeyi uygun buldum her toplantıda başka bir kitaba geçtiğimiz için.

TheWalking İdeas, size de çok teşekkürler. Hayvan Çiftliği'ni geçen buluşmamızda tartıştık  :) Gelecekten Anılar'ı bulmak zor olabilir düşünüyorum internette çoğu yerde tükenmiş, katılımcıların kolay ulaşabileceği tarzda kitaplar seçmem gerek. Keza Ütopya da öyle. Ayrıca katılımcılar aynı konu çerçevesinde 2 toplantı üstüste tartışmaları sıkıcı olabilir.

Eklenti: Zaman Makinleri'ni koymayı da çok isterdim ancak herkesin 700 küsür sayfayı iki haftada okuyabileceklerini sanmıyorum. Çoğunun sınav haftası başlamış.

Katılanların çoğunun öğrenci olduğunu göz önünde bulundurarak fiyatları da düşünmem lazım. Kitaba çok fazla para ayırmayan bir kitle olduğu için katılımcılar 13 liralık bir kitabı almaktan bile çekiniyor bazen. O yüzden 18-20 lirayı görünce bir kitap iyice korkabiliyorlar  :inca

O halde oylamayı şu şekilde açmayı düşünüyorum:

Cam Kule
Cesur Yeni Dünya
Silo ( Her ne kadar 18 lira olsa da koyacağım  :) )

Eklenti: Zaman Makinleri'ni koymayı da çok isterdim ancak herkesin 700 küsür sayfayı iki haftada okuyabileceklerini sanmıyorum. Çoğunun sınav haftası başlamış.

4
genelde 20 25 yaş arası katılımcılar. 23±5 diyeyim  :)

5
Tartışma Platformu / Kitap Kulübü için Kitap Önerisi
« : 05 Nisan 2015, 21:32:14 »
Herkese selamlar. Bir dernek çatısı altında amatör olarak Edebiyat Kulübü yürütmeye çalışıyorum. 2 haftada bir toplanıyoruz ve o 2 haftalık süreç için bir kitap okuyoruz. Önümüzde buluşmamız için de fantastik ya da bilimkurgu alanından 3 kitap önereceğim ve oylama sonucu birini seçeceğiz. Katılanların bu türlerden kitaplarla pek çok fazla ilgisi olmadığını düşünürsek onları bu alana adapte edebilecek, bir nevi fantastik ya da bilimkurgu edebiyatına giriş kitapları seçersek daha iyi olabilir diye düşünüyorum ancak ağır kaçabilir mi bilemedim. Ben Ursula K. Le Guin'den Karanlığın Sol Eli'ni oylamaya dahil etmeyi istiyorum eğer sizler de bana önerilerinizi söylerseniz mutlu olurum.

Bu arada oylamayı bu akşam açmam ve yarın akşam da sonlandırmam lazım. O yüzden önerilerinizi esirgemeyin dostlar.

Mishakal'ın ışığı sizlerle olsun.

Sayfa: [1]