Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Luthien TinuvieL

Sayfa: [1]
1
Televizyon / Legend of the Seeker
« : 02 Ağustos 2010, 17:08:24 »

Konusunu Terry Goodkind'ın The Sword of Truth serisinden alan, 1 Kasım 2008'de Amerika'da gösterime giren dizi. Toplamda iki sezon oynayan dizinin ilk sezonu The Sword of Truth serisinin ilk kitabı Wizard's First Rule'a (Büyücünün ilk kuralı), ikinci sezonu ise serinin ikinci ve üçüncü kitabı olan Stone of Tears ve Blood of the Fold kitaplarına dayanmaktadır.

Dizimiz baş karakter Richard Cypher, Confessor Kahlan Amnell ve büyücü Zeddicus Zu'l Zorander'ın, düşmanları Darken Rahl'ın  kadim ve kötü bir gücü serbest bırakmasını engellemek için yaptıkları yolculuğu anlatıyor.

Her ne kadar ilk bir kaç bölümü  buram buram klişe koksa da zamanla eğlenceli ve izlenebilir bir hale geliyor, sonrasında ise sizi kendine bağlıyor zaten.

Kitaptan diziye uyarlanırken yapılan değişikliklere de değinmek lazım ama spoiler kısmını diziyi izleyeceklerin heyecanını kaçırmamak adına sonraya saklıyorum.

2
Televizyon / Ynt: 100 Questions
« : 04 Haziran 2010, 14:11:07 »
İzlerken de aynı tadı alacağınıza eminim. İyi seyirler :)

3
Televizyon / 100 Questions
« : 04 Haziran 2010, 01:05:55 »
27 Mayıs'ta NBC'de yayınlanmaya başlayan bir komedi dizisi. Başrollerinde Sophie Winkleman, Chris Moynihan, Smith Cho, Collette Wolfe, David Walton ve Michael Benjamin Washington oynuyor.

Hikayemiz Charlotte adlı genç kızımızın ruh ikizini bulmak için bir danışmana gitmesiyle başlıyor. Dizinin isminden de anlaşılabileceği gibi danışman hanım kızımıza 100 soruluk bir test uyguluyor ve testin her bir sorusunun cevabı izlediğimiz bölümün konusunu oluşturmakta.

İlk bölümünü izlediğinizde Friends ve How I met your mother dizilerinden esintiler bulacağınıza inanıyorum ama tabi yine de tek bölümle değerlendirmek olmaz. İlerleyen bölümler ne getirecek hep birlikte göreceğiz.  :)

4
Televizyon / Ynt: Fringe
« : 22 Mayıs 2010, 02:03:24 »
Dün yayınlanan Over There Part 2 isimli 23. bölümüyle ikinci sezonun finalini yapan dizi.

Spoiler: Göster
Güzel bir sezon finali olmakla beraber sonunun tahmin edilebilirdi aslında.
Tam Peter ile Olivia kavuştu, birbirlerine aşklarını itiraf ettiler deyip sevinirken dizinin sonunda Olivia'nın paralel evrende kalıp yerine alternatif Olivia'nın geçmesi de fena olmuş. Ayrıca alternatif Olivia'da, esas Olivia'nın masumiyetinin olmaması da gözlerden kaçmadı. Ne illet ne duygusuz biri çıktı hayret edilesi...  Hayır yani güzelim Peter ona kaldı ya üzülüyorum şimdi. Harcar o çocuğu bu şirretlikle kesin.

William Bell'in de o kadar çabuk gözden çıkarılmasına da gönlüm bi türlü razı olmadı, ne yaparsa yapsın adam iyi niyetle yapmış. Umarım bizimkiler paralel evrenden bizim dünyamıza geçerken sağ kalmayı başarabilmiştir de 3. sezonda onu tekrar görebiliriz. Diğer bi sözüm ise Walternatif'e sen ne gudubet bi insanmışsın yahu. Tek derdi diğer dünyayı yok etmekmiş, oğlum kayboldu aman geri getirmeye çalışayım falan hikaye. Bildiğin ruhsuz baba(!?) profili çiziyor. Bakan olmuşsun ama adam olamamışsın diyorum sadece ona.

Sayfa: [1]