Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Kafii

Sayfa: [1]
1
Dün akşam bir hikayeye başlarken uzun uzun düşündüm bunu sonu olarak hikayeye ortasından başlamaya karar verdim. hikayelere ortadan başlamalı çünkü gün bile ikiye ayrılır tam ortasından ; güneş doğmadan önce , güneş doğduktan sonra.
hikaye kırılma anından başlamalı ondan önce ve ondan sonra. 

2
Genel Kültür / Ynt: Hangi Edebiyat?
« : 02 Mart 2011, 15:21:43 »
Hint-İran Edebiyatı. Türk edebiyatıda onun bir türevi sayılır zaten.

3
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 02 Mart 2011, 14:19:30 »
3 idiots
aamir khanın yaptığı en iyi filmlerde ilk 3e girer. Çokoştu.

4
Dokuzlar Yasası - Terry Goodkind

henüz başında olmama rağmen bana göre kurgusu basit ve dili akıcı değil.

5
Kara Kule / Ynt: Açılış ve Ön Bilgilendirme
« : 01 Mart 2011, 19:29:44 »
Nedense bu seriye başlamak için çok sakin bir zaman bekliyorum. Ve tabi öce 7 kitabnı birden tamamlamayı. Sindirerek ve Kingle birlikte öğrenerek okuyucağımı düşünüyorum. umarım hayal kırıklığına uğramam.

6
Düşler Limanı / Ynt: Rastgele Düşünceler
« : 28 Şubat 2011, 19:08:07 »
Sürü psikolojisine her zaman katıldım ama çoğu tabu da insanların kafasında yarattığı korkulardan oluşuyor. o sürüleri önemsemeden, gurur meselesi, hayat muhasebesi haline getirmeden oluğu gibi yaşadığınız zaman şunu anlıyorsunuz insanlar bir yere ait olmak bir şeylere tutunmak istiyorlar. diğer insanlar oluyor bu çoğunlukla. Mesela biri X filmini çok beğenmişse gidip o da beğeniyor o X filmini beğenmek zorunda hissediyor kendini çoğunluk o filmi beğeniyor çünkü. Beğenince noluyor bir topluluğa girmiş oluyor yalnız olmuyor yani; normal hissediyor.
sadece kimsenin kendi gibi, içinden geldiği gibi, olmaya cesareti yok.

Sayfa: [1]