Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Sheldor

Sayfa: [1]
1
Şimdi elf seçeneği varken..İnsan olmak pek de cazip gelmez.. ;D

Bence tam aksi gene insan olmak isterdim :D Yüce rohan komutanı, bir at beyi

2
Bunlar kafasız orkların kuru gürültüsü değil, bunlar uruk-hai !   Gimli

3
Ekledim profilinizde gözüken adresi  ;D

4
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar başlıkta okuduğunuz noob benim şahsen kendim yani :D Sitenizde çok dolaştım dediğim gibi acemiyim. Sitenizden tabikide çok şey kaptım, öğrendim ama hala kafama takılan ve sormak istediklerim var, yeri burasımı bilmiyorum ama bana en mantıklı burası geldi eğer yanlış yere açtıysam sorumlu ve yönetici ardaşlardan özür dilerim. Daha uzatmadan sorularıma geçeyim ben.
1) Benim ve çevremdekilerin en büyük sorunu bir hikaye veya oyun yaratmadan önce combat sistemiydi. Zar sistemiydi yani. Nasıl dövüşücez işte nasıl damage hesaplıcaz bilmiyorduk. http://www.kayiprihtim.org/forum/frp-zarlari-t6102.0.html bu linkte yazan arkadaş tekrar sağolsun azcık bir bilgim oldu ama hala nasıl hesaplıcam vs bilmiyorum.
2) Hikaye ve oyanışla ilgili sitede bir oyun logu okudum(bütün logu üşenmeden)patnfinder sistemini anlatan kısaca bir yazı vardı onu okudum. Ama hala oynayabilcek kıvamda değiliz.

Şimdi okuyanlar diyecekler bu eleman bizden ne istiyor diye? Kısaca özet geçiyim size bana kısaca sistem hakkında bilgi vercek Türkçe veya İngilizce kitap lazım. Bana pdf olarak olsun şurda şu sitede satılıyo diye yardımcı olcak birileri lazım. Yukarıdaki frp zarları yazısını yazan arkadaşın dnd ile bir yazısı var onuda okudum mesela o oyunu nereden satın alabilirim ? Duyduğuma görede piyasada oyuncunun el kitabı adı altında hemde Türkçe bir kitap varmış bunu dr veya bir siteden satın alabilirmiyim? Frp alışverişi yapabilceğim bir site varmı ?

Şimdiden uğraşacak herkese çoook teşekkür ediyor, bekliyorum....

Sayfa: [1]