Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - PERCY

Sayfa: [1]
1
Liman Kütüphanesi / Ynt: Beğendiğiniz Alıntılar
« : 22 Nisan 2013, 18:19:33 »
    "Hayvan mantığı" dedi Jack Jhon'a. "Sadakat her şeydir ve her şey affedilebilir."
ve yine aynı kitaptan :
    "Yalnızlık temizliğe benzeyebilir ama altındaki çıplak kasveti saklayamaz."

2
 Şu an sadece Populer Science'ı takip ediyorum, ne yazık ki onun kadar güzel bir dergi bulmak zor. Fakat ilgimi çeken konular olduğunda Bilim Teknik ve National Geographic de okurum.

3
Tartışma Platformu / Ynt: Forumda en çok okunan Kitap
« : 13 Mart 2012, 19:50:36 »
Bence Ursula K.Leguin'in Yerdeniz Büyücüsü adlı kitabını okuyabilirsin.Zaten ön okuması şu an rıhtımda mevcut.

4
Olimpos kahramanları serisinde (eğer erkek olsaydım) Percy veya Leo olmak isterdim.Kız olarak aklıma gelmiyor.

5
Ben olsaydım tabiki de ders çalışırdım. 1,2 sayfa kitap okuyamıyorum çünkü.Bir oturuşta tüm bir seriyi bitirirdim.Ama o sabahtan itibaren her 2 saniyelikte olsa boş anımda o kitabı okurdum.Program meselesine gelince ben 1 hafta zor dayandım sana iyi şanslar.

6
Tartışma Platformu / Ynt: Neden Fantastik Edebiyat ?
« : 25 Temmuz 2011, 19:53:01 »
Her şeyden önce fantastik edebiyat insanın dışarıdaki dünya ile olan sıkıntılarını alıp götürüyor ve seni bambaşka bir dünyaya götürüyor.Bu yüzden fantastik edebiyat.

7
Tartışma Platformu / Ynt: İsim karmaşası...
« : 25 Temmuz 2011, 17:58:59 »
Hep yabancı yazarların kitaplarını okuduğum için yabancı isimler kullanırım.

8
Öncelikle Risora katıldığımı söylemek istiyorum.Ben daha önce hiç hikaye yazmadım.Hala ilham gelmesini bekliyorum.Ama bir hikaye yazacak olsam kesinlikle en baştan olayları şimdiki zamanda  hikayenin ana kahramanına anlattırarak hafif aksiyonlu okuyucuyu sıkmayarak başlatırım.

9
Tartışma Platformu / Ynt: Kapaklar sizi ne kadar etkiler?
« : 25 Temmuz 2011, 17:46:36 »
Eğer bilmediğim bir kitapsa benim için en önemlisi kitabın kapağıdır çünkü kitabın kapağı aynı zamanda kitabın içeriğini belirtir ve kitabın sende olacağı sürece hep bakacağın yerdir.Ama bildiğim bir seriye devam ediyorsam beni hiç ilgilendirmez.

10
Tartışma Platformu / Ynt: Kanatsızlar uçamaz.
« : 25 Temmuz 2011, 17:26:45 »
Raisor yazdığın yazıyı çok beğendim.Bence hayal dünyasında yaşamanın söylediğin gibi birçok faydası var ama bu kadar çok hayal dünyasında yaşanılırsa o Arjantinli çocuk gibi olabilir sonun.Yani hepsinden yeteri kadar.

11
Tartışma Platformu / Ynt: Kitaplar ne işe yarar diyenlere
« : 24 Temmuz 2011, 18:10:55 »
Ben de Beyaz Gölgeye katılıyorum.2 yıl önce ayda bir kitabı zor bitirirdim.Şimdi bir seri sayesinde okumayı dünyanın en önemli şeyi haline getirdim (ki öyle).Annem ve öğretmenlerim şimdi kitap okumama cezası verip beni tehdit ediyorlar.Tabi bende dersleri boşlayıp biraz fazla kitap okumuş olabilirim ama yine de onları anlamak zor.

12
Eğer kitaplar olmasaydı kendini onunla bir hissedebileceğin hiç kimse olmazdı.

13
Tartışma Platformu / Ynt: Tekrar Okumak
« : 24 Temmuz 2011, 17:55:20 »
Ben bir kitabı birden fazla kez okumam.Onun yerine başka kitaplara yer açarım beynimde.Ama bir seri ise ve serinin diğer kitabının çıkmasına çok varsa serinin diğer kitaplarının unutamadığım ve çok beğendiğim kısımlarını tekrar okurum.

14
Bilim & Teknoloji / Ynt: Mars’dan yeni haberler
« : 25 Haziran 2011, 11:07:07 »
Beklenmedik Bir Gelişme
Herşey Evergreen ortaokul öğrencilerinin Arizona Devlet Üniversitesi’nin Mars ile ilgili fotoğrafları araştırmalarıyla ortaya çıktı. Lav tüplerini bulmaya çalışan öğrenciler, kendilerine verilen kamera ile bunu başardılar. Ancak daha çok araştırma yapan grubun gözünden siyah bir nokta da kaçmadı.

Mars Gezegeninde Mağara!
190′a 160 metrelik çukurun 115 metre derinlikte olması tahmin ediliyor. Okul öğrencileri ise NASA’nın HıRıSE adlı kamerasını alarak daha detaylı araştırma yapmaya çalışıyorlar. Bu görüntü ve bilgilerle mağara ile ilgili daha detaylı bilgiler ve beklenmedik gelişmeler de yaşanabilir.

Tahminler
Kimileri bunun bir meteor çarpması sonucu olabileceğini söylerken, kimileri de canlılar tarafından yapılmış olabileceğine inanıyor. Tabi bunlar tahminlerden öteye geçmese de, kendi içerisinde depremlere de maruz kaldığı ya da uyduların çarpmasıyla mı bu derinlik meydana geldi gibi sorular hala var. Detaylı bilgileri sitede vermeye çalışacağız.


15
Müzik / Ynt: Günün şarksı
« : 25 Haziran 2011, 10:44:25 »
Miley Cyrus:THE CLİMB ve Demi Lovato:GİFT OF A FRİEND

Sayfa: [1]