Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Blair Stesha Urb

Sayfa: [1]
1
Televizyon / Ynt: Supernatural
« : 20 Temmuz 2011, 22:40:13 »
Ben de yeni başladım yalnız ilk sezon sıktı biraz.

2
bu efsanenin sonuna yakışmayan bir final olmuş. biçok yerde kitaptan müthiş sapmalar vardı. zaten birebir olmasını kesinlikle beklemiyorum da bu kadar da olmaz yahu.

arkadaşlar yazı spoiler içerir, izlemeyenler şimdiden önlemini alsınlar.

Spoiler: Göster
-trio domuz kafasına gidince harry aberforth'a hortkuluklardan bahsediyor. oha... halbuki kitapta lupin'e bile söylememişti. bu bir sır ve triodan başka bilen yok.

-harry'nin öldüğü sahnede sadece ginny no no diye bağırıyor.hermioneyle ron sanki harry uyuyormuş da az sonra uyanacakmış gibi bi tavır takınıyorlar.hiç inandırıcı değil.

-kitapta harryle voldemort karşılaşması herkesin önünde olurken filmde sadece ikisi var.meydan bomboş.

-bi avada kedavra gördüm ben bu filmde.yuh dedim ne içtiniz aga siz.avada kedavrada vucut kağıt parçası gibi uçuşarak yok olmaz.beden yere düşer sadece.bellatrix'de de voldemort'ta da vucutları kağıt gibi parçalandı uçuştu falan.

-hermione'yle ron sırlar odasında öpüşmüyorlardı. evcinlerine çıkmalarını söylemeliyiz başka dobby'ler istemeyiz sözü üzerine hermione ron'u ödüllendirir gibi öpüyordu.filmde hortkuluk yok edildikten sonra gaza geliyorlar sadece.

-snape bağıran barakada ölüyordu.ama filmde iskele gibi biyerde öldü.göl kenarında.

-snape harry'ye sadece look at me demeliydi.ama maşallah destan yazdı yok gözlerin aynı annene benziyor falan.

-düşünselinde snape'in anılarını görürken, lily'nin öldürüldüğü gece snape'in o eve gidip lily'e sarılıp ağladığını gördük.böyle bişey olması mümkün değil çünkü snape'e dumbledore haber veriyor sadece harry'nin kurtulduğunu.

-harry neville'e naginiyi öldürmesini söylemeden öldürdü neville.gerçi bu bi hata olmayabilir. intikam arzusuyla tamamen içgüdüsel olabilir.

-voldemort harry'nin ölmediğini anladığında harry'nin peşinden gidiyor.halbuki harry pelerinle gözden kaybolmalıydı.asalarla epey düello ediyorlar.burda ikisin yüksekten atladığı bi sahne var ki resmen kaynak kıçım seklinde bi sahne.

-harry diademin ihtiyaç odasında olduğunu anlayınca aşağıya doğru koşuyor.halbuki ihtiyaç odası 7. katta.yani en üst katta.

-bi sahnede ron'la hermione nagini'yi basilisk dişiyle öldürmeye çalışıyor.yuh aq koskoca nagini lan bu böcek mi eziyorsunuz.

-harry mürver asayı filmin sonunda kırıp atıyor.kendi asasını tamir etmeden hem de.halbuki dumbledore'un portresiyle konuşurken ben doğal bi şekilde ölürsem asanın gücü yok olacak diyordu.

-harry ollivander'a mürver asanın gerçekten var olup olmadığını sorarken ölüm yadigarlarından da bahsediyor.ollivander yadigarları bildiğini söylüyor.ama kitaba göre olivander mürver asa hariç yadigarları bilmiyor.mürver asayı da sadece çok güçlü bi asa sanıyor.

-hermione'yle ron sırlar odasına nasıl girdiler acaba.süpürgeyle uçarak girmeleri gerekirken süpürgeleri çok sonra ihtiyaç odasından alıyorlar.

-harry düşünselinden çıktıktan sonra voldemort'a ölmek için giderken ronla hermione'ye rastlıyor.ikisi de harry engellemeye çalışmıyor.ayrıca harry hermione'ye sen de biliyordun benim hortkuluk olduğumu değil mi gibi bi laf ediyor.hermione onaylıyor.
burda artık diyecek bişey yok...


kısacası kitabı okuyan birini asla tatmin etmeyecek bir film olmuş.
Harfi harfine katılıyorum bana yazcak birşey bırakmamışsın. Şöyle bir şey var Lotr 3 saat sürüyor nerdeyse ikiye böldüler adam gibi çekmek için bunları 2 saate sığdırabilirlerdi eğer bu şekilde çekselerdi kusura bakmasınlar Voldemort ile Harry'nin son sahnesini mahvetmişler bu yüzden filmi hiçe sayabilirim sırf bu anı bekledim.Hiç yoktan bunu yapabilirlerdi.

3
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 17 Temmuz 2011, 10:24:58 »
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2 tabii ki. : )

4
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: UD'da şu anda okuduğunuz kitap?
« : 17 Temmuz 2011, 10:22:32 »
Unutulmuş Diyarlar ; Anayurt'a başladım 30. sayfalardayım bilmiyorum ama aşırı sıkıldım ki ben bunu daha yeni okumaya başladım azimle bitircem bakalım beğenirsem devamını alırım anlamadığım noktalar var onları da netten bakarak hallediyorum. :D

5
Televizyon / Ynt: The Big Bang Theory
« : 17 Temmuz 2011, 10:16:20 »
Beğendiğim en kaliteli dizidir. Doğru düzgün takip edemiyorum 1 senedir bitirmediler dimi sezonu?

Sayfa: [1]