Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Percy Jackson

Sayfa: [1]
1
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Percy Jackson ve Olimposlular
« : 14 Eylül 2011, 10:10:04 »
Ben Şimşek Hırsızı'nın filmini izlemiştim. Harikaydı. Kitaplarını da okumak istiyorum uzun zamandır.

Sana bir sır verimmi filmide güzel olacak ama en güzeli kitapları harbi ciddiyim :) eğer koleksiyon yaparsan kitapları okuyup anlarsın beni :)

2
Neptün'ün Oğlu, Percy Jackson ve Olimposlular serisinin devamı niteliğini taşıyan Olimpos Kahramanları serisinin ikinci kitabıdır. 4 Ekim 2011'de Amerika'da, ardından kısa bir süre sonra Türkiye'de yayınlanacaktır.[1] Serinin ilk kitabı Kayıp Kahraman'da hikaye üç kahramanın gözünden anlatılmıştı, serinin devamında da aynı şeyin söz konusu olacağı, Neptün'ün Oğlu'nun üç anlatıcısının, Percy ve Roma Kampı'ndan yeni melez arkadaşları Frank ve Hazel olacağı Forever Percy Jackson tarafından açıklandı. Frank ve Hazel'ın, büyük kehanetteki yedi melezden ikisi olmaları da söz konusu. Frank ve Hazel'ın tanrı ebeveynleriyse henüz bilinmiyor.[2] Karakterlerin resmi görselleri açıklansa da, isimleri henüz duyurulmadı.

Percy Jackson, Şimşek Hırsızı’nda Medusa’yı öldürdüğünden beri, Medusa Tartarus’tan kaçmayı başaramadı. Ama şimdi onun iki cadı kız kardeşi, Percy’nin peşinde: Stheno ve Euryale. Percy onları öldürdükçe, hayat buluyorlar! Percy’de tıpkı Jason gibi, ismi dışında hiçbir şey hatırlamıyor. Annabeth dışında. Euryale Percy’i öldürmekte, Stheno ise ona bir tabak peynir ve sosis yedirmekte kararlı! Percy, ön okumanın sonunda Stheno’nun peynir ve sosisle dolu tepsisini bir kızak olarak kullanıp, onlardan kaçmayı başarıyor. Ama onlar Percy’nin peşini bırakacak gibi görünmüyorlar…
Rick Riordan, New York’ta Maximum Ride serisinin yazarı James Patterson ile buluşmasında, kitaptan bir bölüm okudu. Alıntıda, Percy, tepeden aşağı güvenli bir şekilde iniyor ama,onu hayal kırıklığına uğratacak bir şey oluyor: iki cadı kız kardeş, onu kovalamaya devam ediyorlar! Percy, aşağıda bir tünelin girişini buluyor fakat girip girmemeye bir türlü karar veremiyor. Percy, tünelde kamptan birisi olduğunu söyleyen June isimli, yaşlı bir bayanla tanışıyor. Kadın, Percy’den onu kampa kadar sırtında taşımasını, karşılığında ona anılarının bir kısmını vereceğini söylüyor. Percy, Annabeth’le olan silik anılarını hatırlayıp, bu teklifi kabul ediyor ve June’u sırtında taşıyarak kampa gitmeye karar veriyor.
ForeverPJ 'nin açıklamasına göre, hikayeye Percy'nin Roma Kampı'ndan arkadaşları Frank ve Hazel'da dahil oldular. Yine aynı sayfada yapılan açıklamaya göre, hikayenin geçtiği mekanlar listesine, Jüpiter Kampı da eklendi.

3
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Percy Jackson ve Olimposlular
« : 12 Eylül 2011, 19:37:50 »
Tüm seriyi bitirdim . Hepsi 'de birbirinden harikaydılar . Ama şöyle birşey var . Olimpos kahraman da Percy 'i ikinci plana atmış yazar . Bu biraz kötü olmuş . Son kitapta büyük ihtimal Percy herkezin karşısına çıkacaktır . Fakat serinin ikinci kitabında Percy hafızasını kaybetmiş şekilde karşımıza çıkacak . Bizimkilerle ne zaman karşılaşır olacagına gelince, bence son kitapta dediğim gibi . Ben bir istekte bulundum .Fantastik bölümüne OLimpos kahramanı eklensin diye . İnşallah kabul edilir .

4
Sinema / Ynt: Karayip Korsanları
« : 12 Eylül 2011, 19:32:43 »
Karayip Korsanlarının tüm serisi arkadaş paylaşmış bizlerle . :) Teşekkürler ama Karayip Korsanları 5 de 2012 de çıkması bekleniyor .

5
Herkez bu sorunun cevabını merak ediyor diyebilirim . Bende dahil baya bir araştırdım . Bu konuyu ama en son öğrendiğim Logan 2012'de yeni bir film çekeceği için canavarlar denizi çıkmayabilirmiş . Hemen öyle duydum ben :) Kitaplarını yeni okumaya başladım . Labirent savaşını okuyorum kitaplar haliyle etkileyici özellikle eğer filmi çekilirse titanın savaşı süper olur . Ama her filmi güzel olucak benim gorüşüm bu olur .Film hakknda birşeyler biliyorsanız, lütfen paylaşsın .   :D

Sayfa: [1]