Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Eruthelion

Sayfa: [1]
1
Dae Dagor (Oyun) / Ynt: Osgiliath
« : 25 Ekim 2011, 23:25:51 »
''Eeee...Aslında hayır efendim.Tahminlerim var ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Sanırım sizin anlatmanız gerekiyor.''Prens'in soğuk davranışları Eruthelion'u fazla şaşırtmamıştı çünkü bu prens her zaman kibirli züppenin teki olmuştu Eruthelion için.

2
Dae Dagor (Oyun) / Osgiliath
« : 23 Ekim 2011, 18:36:05 »
''Keşke biraz daha geç gelseydin.''Böyle söyledi kendisini uyandıran askere.
''Fakat siz uyandırmamı istem...''Sözünü bitiremeden içeri başka bir asker girdi.
''Efendim Prens Belgerion Minas-Trith'den geldi.Şehirin avlusunda sizi bekliyor.''
Sonunda gelebilmişti.Eruthelion askerlere dışarı çıkmaları için bir işaret yaptı.Hemen üstünü değiştirmeye koyuldu.Parlak zırhını giydi ve gümüş yayınıda alarak çıktı dışarı.Hızlıca,koşarak avluya geldi.Prens yanında iki tane adamla muhabbete dalmış gibiydi.İyice yanına yaklaştı prensin ve dikkatini çekti.İlk söz Eruthelion'a düşmezdi...

3
Dae Dagor (Lobi) / Ynt: Başvurular
« : 19 Ekim 2011, 16:58:24 »
Ad Soyad:Erut-Helion
Yaş:24
Mesleği&Görevi:Osgiliath Komutanı
Kısaca Kurgusu:Babası eski Osgiliath komutanı Echtelion'du.Savaş sırasında ölen babası kral tarafından çok sevilen bir komutan olduğu için Erut babası öldükten sonra kral'ın korumasına girdi.Kral'ın yanında aldığı eğitimlerle ve azimiyle okçulukta çok ilerledi.Kılıcını da çok iyi kullanabilmesine rağmen ok kullanmak daha hoşuna gidiyordu.Belki de bunda en büyük etki kral'ın ona verdiği gümüş yaydır.24 yaşına geldiğinde kral onu Osgiliath Komutanlığına atadı.Sıradan günler geçireceğini düşünüyordu.Ta ki karanlık tekrar dillerde dolaşana dek.

Görüntüsü :

Spoiler: Göster

4
Orta Dünya FRP / Ynt: Orta Dünya Forum Frp Hakkında
« : 13 Ekim 2011, 18:54:15 »
Kurgu kalıp olarak hazırlandı.Büyük ihtimalle yarın kurgu tamamen hazır olur.Umarım iyi bir frp olur,tüm rpcileri bekliyoruz.

Sayfa: [1]