Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - MadMax

Sayfa: [1]
1
Bence 6 45 çoğunlukla özensiz kitaplar çıkarmasıyla  bu etiketi yedi, artık ne çıkarırsalar insanlardan böyle laflar yiyecekler.

Kendi açımdan söyleyim Ender'in Oyununu okudum ve şu an Ölülerin Sözcüsü'nü okuyorum herhangi bir sorun görmedim.Sadece 2.kitapta isimlerin fazlalaşmasıyla belki hikayenin kontrolünü yiterebilirsiniz ama dediğim gibi çeviriden dolayı hissedilir bir rahatsızlık olmadı şimdiye kadar.İsterseniz okudukça atarım durumlarını ileriki kitapların da.

2
Bugün D&R'da gezerken ölülerin sözcüsünün 2. baskısın çıktığını gördüm. Benim elimdeki ilk baskı 425 sayfayken 2. baskı 480 sayfa. Aradaki farkın bu kadar büyük olması kitapta düzeltmelere gidilmesinden dolayı mı yoksa harf boyutlarının büyümesinden falan mı kaynaklı bilen bir arkadaş var mıdır acaba?


Bundan bir şey çıkar mı bilmem ama genel olarak tüm dillerdeki edisyonlarının sayfa ortalaması 425 ve altı bir tek ispanyol olduğunu zannettiğim edisyonlar 500+ sayfa.

Sayfa: [1]