Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Astoria

Sayfa: [1]
1
Düşler Limanı / Ynt: Küçük İnsanlar, Büyük Gölgeler
« : 05 Şubat 2012, 22:16:34 »
Ne yalan söyleyeyim şaşırdım.

Hani tamam diğer hikayenin üstünden bir buçuk yıl geçmiş gelişme olacağını biliyordum. Ama beklentimi çok yüksek tutmamaya, neredeyse iki yıl geçmiş diye mükemmel bir şey beklememeye karar vermiştim. Hani daha doğru olurmuş gibi gelmişti.

Sonuç olarak ağzım açık kaldı.

Beni asıl etkileyen tema… Aşk yazması kolay bir şey değildir. Çünkü çok karmaşık bir duygudur, haliyle betimlemesi de zordur. Çok sevdiğim çok başarılı bulduğum bazı yazarlarda hiç görmediğim bir aşk bu.

Yani nasıl desem? Betimlemesi zor sonuçta... :) Ben bu adamın aşık olduğuna inandım gerçekten. Basit bir şey değildi yaşadığı. Aşık olmakla sevmek aynı şey değildir.  Ve o fark vardı bu hikayede.
Kızı öldüreceğini düşündüğümde rahatsız olmuştum. Çünkü bence bu aşka yaraşmazdı. Ama tutup da kendine çevirince kanım dondu. Evet, bu aşka yaraşır. Ama beklemiyordum.  Kesinlikle beklemiyordum.

Bunun dışında diğer yorumlarda cümlelerin hakkında söylenenlere katılıyorum. Benim favorilerim:
-İşte nihayet akrep yelkovanı sokmuş ve an durmuştu!
-Herkes indiği arabanın ardından en az bir defa bakardı.

İkinci cümlede nefesim kesildi zaten. İlk başta üslubunu çok beğendiğimi düşünmüştüm. Hani yorumumda buna yer verecektim. Ama sonuna gelince kurguya da ayrıca bayıldığımı fark ettim. Ki bu bana verdiğin listede altlardaydı!

Zaman bulmakta zorlanıyorum ama diğerlerini de eninde sonunda okuyacağım. Umarım en az bunun kadar etkileyicidirler. Emeğine sağlık. (:

2
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 24 Ocak 2012, 00:09:45 »
Dün televizyonda "27 Dresses" diye bir romantik komedi vardı onu izledim. Daha fiyakalı bir film söylemek isterdim ama...

Sayfa: [1]