Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Arminas

Sayfa: [1] 2 3 ... 8
1
1. Yıl / Ynt: Satranç Turnuvası [Günler Açıklandı.]
« : 11 Ocak 2009, 18:45:11 »
Ama bariz bir şekilde üstündüm...;)

2
Okurken aynı şeyi bende düşünmüştüm zaten. Birbirleriyle konuşmalarından falan. :D Ama değilmiş...:D

3
1. Yıl / Ynt: Satranç Turnuvası
« : 03 Ocak 2009, 17:23:41 »
katılmak istiyorum ;)

4
Olaf'mı? Yok artık...:D Aklına başkası gelmedi mi? :D

5
Pff nasıl yayınlanmaz ya. Hem de iki tane daha kitap varmış. <.< İnsan bir çevirir eline mi yapışcak...<.<

6
Sinema / Ynt: Başka filmlerde olacak mı??
« : 03 Ocak 2009, 14:31:04 »
Devamı çekilse iyi olur du ama çekilmedi. Bu arada filmin kalitesini ölçmek için makyaja bakılmaz gibi bir düşünce nasıl olabilir bilemiyorum. Jim Carrey gibi birisine o şekilde makyaj yapıp neredeyse tanınmaya hale getirmek çok kolay sanırım?

Filmin devamının çekilmeyeceğini bende duydum ve kesinlikle çok kötü. Ama bunun sebebi de ilk filmin gişesinden dolayı olabilir. Ayrıca evet, çocuklar kazık kadar oldu. Başka çocuklar kullanılabilir gerçi veya daha kaliteli hale getirebilirler onları küçük göstererek.

Yüzüklerin Efendisi'nde öyle yapılmıştı. Hobbit'ler normalden küçük oldukları için değişik çekimler yapılmıştı. Uzaktan mı çekilmiş ne. Öyle olabilir belki...

7
Çok güzel... Bir yağmur damlasının tasviri en çok bu şekilde yapılabilirdi zaten. :D

Eline sağlık...;)

8
Bertieee...<.< :D isterim ki hepsinin ucundan tadayım ama Bertie'nin yeri ayrı...:D

9
Televizyon / Ynt: Kavak Yelleri *
« : 23 Kasım 2008, 15:36:05 »
Bu son bölüm sıkıcıydı ama onların dışında o kadar berbat dizi olduğunu düşünmüyorum. Tabi bunda ben onu izlerken evde hayatın durmasıda bir etken olabilir.

ps: Düşük cümle mi oldu ne..!?

10
Televizyon / Ynt: 5. Sezon LOST Posteri Yayınlandı
« : 23 Kasım 2008, 15:33:50 »
Vaovv... Harika bir poster hazırlanmış ya. Özellikle arka plan tüylerimi ürpertti...

11
Benim adamım Peter tabi ki...

12
Harry Potter / Ynt: Melez Prens Fragmanı Yayımlandı...
« : 01 Ağustos 2008, 17:58:17 »
Fragman iyi güzel de Zümrüdüanka'da öyleydi ama filmdeki hayal kırıklığını herkes aynı sebepten dolayı yaşamıştır büyük ihtimalle. Zaten işin en kötü yanı bütün anıların olmamasıydı. Bence hepsinin olması çok iyi olurdu. Yani zaten bu filmden Warner Bros dünyanın karını çıkartacak o bölümlere harcama yapsalar biraz daha uzatsalar daha mantıklı olmazmıydı. Yani olmayan bir Kovuk sahnesi olacağına o anıları koyabilirlerdi. Umarım (umarız) Yates bu sefer filmin içine etmez daha fazla ayrıntılı bir film sunar. Zaten en büyük hata Harry'nin saçlarının kesilmesiydi. Ne saçmalık. Ergenlik dönemiymiş. Bir kere Rowling öle bir şey yapmadıysa senin böyle bir şaheseri mahvetmene hakkın yok. Chris Columbus (veya Colombus) ilk iki filmi yönetmişti ve Sırlar Odası en kısa ikinci kitap olmasına rağmen şu ana kadar ki en uzun film. Ve bu konuyu da şu şekilde düşünebilirsiniz. Chris sadece ilk iki filmi yönetti ve o iki filmin kitaplarına bakarsak Sırlar Odası'nın Felsefe Taşı'ndan uzun olduğunu belirtmeme gerek yok heralde.

Biraz da diğer yönetmenleri eleştirirsem Alfonso Cuaron ve Ateş Kadehi'nin yönetmeni Mike (soyadını hatırlamıyorum.) genel olarak iyi iş başardılar. Özellikle Ateş Kadehi kesinlikle benim favorim. Azkaban'daysa daha çok sonlardaki Şamarcı Söğüt sahnesinden sonraki bölümü ele almış gibiydi ve kesinlikle böyle olsa bile muhteşeme yakındı. Ateş Kadehi'neyse laf yok.

Neyse konudan şaştım. Netice de umarız ki Yates bu filmi de rezil etmez. Eğer ki yine öyle bir şey yapıpta bu adamı yere göğe sığdıramazlarsa yazık o zaman. 7. filmi inşallah Steven Spielberg veya Del Toro gibi süper bir yönetmen çeker.

13
Oyunlar / Ynt: Metin2
« : 26 Temmuz 2008, 17:22:53 »
Hadi ya? Ne yapmıştı ki?

14
Televizyon / Ynt: How I Met Your Mother
« : 23 Temmuz 2008, 16:27:46 »
Nerden duydun? Olamaz ya...

15
Harry Potter / Ynt: Melez Prens'te 15 saniyelik Teaser!!
« : 23 Temmuz 2008, 11:43:08 »
Ben de filmden görüntü falan vardır sandım. Ammaann pp...

Ama Dumbledore'un sesi çok etkileyiciydi Allah için yani...=]

Sayfa: [1] 2 3 ... 8