Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - zuzu

Sayfa: [1] 2 3 ... 7
1
Müzik / Ynt: Günün şarksı =)
« : 12 Temmuz 2009, 01:55:33 »
Farid Farjad - Kiye kiye dar mizane .. harika..

2
Başka Kurgular / Ynt: Katre-i Matem
« : 10 Temmuz 2009, 23:25:16 »
İskender Pala'nın Babil'de Ölüm, İstanbul'da Aşk adlı kitabını okumuştum ve hayran kalmıştım.. Bu kitabını da o gün arkadaşımda gördüm, o bitirdikten sonra ondan alıp okumak istiyorum, çok merak uyandırdı bende..

Katre-i Matem, Matem Damlası anlamına geliyordu sanırım:p

3
Müzik / Ynt: Günün şarksı =)
« : 10 Temmuz 2009, 23:19:44 »
Farid Farjad'ın müzikleri.. tek biri diyemiyorum.p

4
Hayat Güzeldir'de çocuğun babasının öldürüldüğü sahne.. Gösterilmiyor ama çok etkilendim..

5
Evet iyi vampirler ve kötü vampirler.. Ama kitabın kahramanları iyi vampirler.. Normal vampirlerle ilgili kitaplardan farklı yaklaşmış.. Bu yönden ilginç aslında.. Ben çok sevdim ama çok iyi olduğunu da iddia etmiyorum. Aynı zamanda Jacob'un gözünden anlatılan kısım benim de hoşuma gitmedi.

Buarada yazar kitapları Edward'ın gözünden yeniden yazıyor. Alacakaranlık, Midnight Sun adıyla yeniden çıkacaktı sanırım. İlk 15 bölümü internette dolaşıyor hatta.. =)

6
Güncel / Ynt: Michael Jackson 50 yaşında vefat etti
« : 26 Haziran 2009, 10:50:28 »
ne severim ne de sevmem ama ölüm olunca, garipsedim...

evet katılıyorum, yani bir burukumsu birşey bilmiyorum..Ölüm sonuçta.. mutluluk getirmez ki?.. Hem hangi ölüm beklenir ki?.. Hepsi beklenmedik bir anda gelip çalar kapıyı..  =)

7
Güncel / Ynt: Kandil
« : 25 Haziran 2009, 23:48:18 »
Kayıp Rıhtım ahalisi.. Kandiliniz mübarek olsun. =)

8
Şafak Vakti - Stephenie Meyer  Twilight serisinin son kitabı:p Ama yazarın olayları bir de Edward karakterinin gözünden yeniden yazacağını duydum. Hatta Alacakaranlık'ın Edward'ın  dilinden anlatılanının ilk 12 bölümü internete de sızmış..
Şafak Vaktine gelince, oldukça güzel. Tutulma'dan daha çok beğendiğimi itiraf edebilirim:)  Ama benim favorim  Alacakaranlık kalacak! :) Bazı yerlerde tutarsızlıklar var aslında ama yine de oldukca sürükleyici ve güzel bir kitap. ve seri.. :)

9
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 24 Haziran 2009, 15:33:28 »
Twilight :) Arkadaşımdan filmin dvdsini alıp izlememe rağmen yeniden vizyona girdiğini duyunca dayanamadım gittim:p  ve haftasonu olduğu için 2 katıydı bilet fiyatları! Yine de yeniden izlemek güzeldi :)

10
Eğlence & Mizah / Ynt: Şuan sizi ne mutlu eder ??
« : 16 Ocak 2009, 20:41:14 »
Ahmet'in dersaneye geri dönmesi ve herşeyin yoluna girmesi :-\
Kollarımdaki ağrının, şişkinliğin ve morlukların geçmesi..     :(
Soru çözmek  ???

11
Hadi Emma sıra sende :D  Yahu ne biçim iş kızlar değil erkekler soyunuyor. Hemde 20 yaşında. Rupert ta Daniel den özendi heralde.  Umarım Emma da soyunur :D

 ;D ;D ;D ;D ehuehue merakla bekliyoruz gelişmeleri.

12
Sen soyundu deyince ben de birşey sanmıştım:p Sadece üstü acık ya XD  Hem Daniel'dan sonra çok da garip bir durum gibi gelmiyor soyunması.. Yüzü çok şirin çıkmış fotoğrafta ayrıca :D

13
1. Yıl / Mutlu Yıllar :)
« : 01 Ocak 2009, 00:04:54 »
Evet, koca bir seneyi daha geride bıraktık. Yine nasıl geçtiğini anlamadık ama 365 gün geçti işte..
Önümüzde yeni bir sene var: 2009..  Yeni umutlar, yeni hedefler, yeni başlangıçlar.. Yeni her birşey bizi bekliyor. :) Elbette yeni hüzünler, yeni acılar da.. Bakalım bu yeni yılda neler yaşayacağız.. 2009 bizden neler alıp, neler verecek.. Yaşayıp göreceğiz. Dileğim, hepimiz için mutlu, huzurlu bir yıl olması. Hepinize istediğiniz tüm güzellikleri getirmesi dileğimle!
 Mutlu seneler arkadaşlar. :)


14
Müzik / Ynt: Bu şarkı kesinlikle benim dediğiniz
« : 13 Aralık 2008, 13:52:39 »
Sunrise Avenue - Fairytale gone bad
Fikret Kızılok - İnişlerim çıkışlarım
Kelly Clarkson - Because of you
.. şimdilik bu kadarı geliyor aklıma:p

15
Düşler Limanı / Ynt: Ölüm~
« : 13 Aralık 2008, 12:04:45 »
Ölüm.. Bu sözcüğü kim bilir kaç defa tellafuz etmişizdir şimdiye kadar.. Ama gerçekten anlayarak değil, onun gerçekte ne olduğunu bilerek değil. Ölümü, görmeden anlayamazsın. Canın kadar yakın birini toprağa gömmüp, orda bırakıp giderken anlarsın.. 'ÖLDÜ' derler.. öldü.. Bir daha yanında olamayacak, gülemeyecek, sarılamayacak sana.. Öpemeyecek seni.. Koca bir boşluk hissedersin.. Kavrayamaz aklın daha fazlasını.. 
Ölüm ve Yaşam. Yaşamak. Aslında zıt şeyler değiller.. Ben yaşadığımı, kanlı canlı bir varlık olduğumu ölüm başımıza gelince anladım. Ve 'yaşıyormuşum..' dedim.. Yaşıyormuşum ama farkında olmadan, zaman benim için geriye doğru sayarken, sayılı nefeslerimi farketmeden harcıyormuşum... Yaşıyormuşum.. 


Sayfa: [1] 2 3 ... 7