Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - obispo

Sayfa: [1]
1
size telefon numaramı gönderdim. bana ulaşabilirsiniz.

2
Kraliyet Meydanı / Vakıf Serisi (İthaki Baskısı) - Asimov
« : 23 Kasım 2016, 13:29:22 »
e-kitaba geçtiğim için satıyorum.

tam seridir (7 kitap). tüm kitaplar sıfır ayarında. 200 TL den aşağı satmayı düşünmüyorum çünkü bu seriyi toplayabilmek için çok dolaşmış ve emek sarf etmiştim. bakırköy, kadıköy, beylikdüzü fuar gitmediğim yer kalmadı. paradan ziyade emeğime değer biçiyorum ki benden sonra alan da bu seriye kıymet versin.

anadolu yakası maltepe den eldem teslim edebilirim.

bunun dışında karşı ödemeli olarak eft sonrası yurtiçi kargo ile gönderebilirim.

3
Kraliyet Meydanı / ölüm kapısı - tam seri
« : 22 Kasım 2016, 13:38:18 »
arkadaşlar e-kitaba geçtiğim için kitaplığımı boşaltmak istiyorum. tüm seriyi 100 TL ye elden verebilirim. tüm kitaplar 0 ayarındadır. her biri ilk çıktıkları hafta alınmış ve tertemiz okunmuştur.

istanbul anadolu yakası maltepedeyim
karşı ödemeli olarak kargo da yapabilirim.

4
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Temeraire Serisi - Naomi Novik
« : 16 Kasım 2016, 18:05:16 »
muhtemelen okuduğum (aslında okuyamadığım) en kötü kitaplar listesine iddialı bir giriş yapan kitap bu serinin ilkidir. ya bu kitap gerçekten fantastik edebiyatta gerçekten çok zayıf bir halka, ya da ben artık bu seri için çok yaşlanmışım.

lütfen sevenleri alınmasın ama forumlar da tüm görüşlerin paylaşılması için vardır. buraya bakarak bu seriye başlamayı planlayanlara şu kadarını söyleyeyim, yetişkin işi serilerden hoşlananlar bu seriye para vermeden önce ön okuma yapsın.

5
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Shannara Efsanesi
« : 11 Ekim 2016, 16:36:21 »
ilk kısım yani shannara'nın kılıcı berbat bir kitap bana göre. ithaki bunu zamanında 3 kitap olarak basarak iyice tüy dikmişti. genç arkadaşlar unutmasın ki en değerli sermaye zamandır. shannara'nın elftaşları kısmen daha iyi, okunabilir. dilekşarkısı ve sonraki de vasata yakın en azından. ama ilk kitabı okuyacağınıza yüzükleri yeniden okuyabilirsiniz.

6
Şuradaki ön okumasından kendiniz değerlendirebilirsiniz.

Özellikle doğrudan yorum yapmıyorum, çünkü kişinin bilgi düzeyine göre çok değişen bir şey bu. Sizin de seviyenizi bilmediğim için doğrudan ön okumasından kendinizi test edin :)

çok teşekkürler:)

7
arkadaşlar selam. bu serinin ingilizce seviyesi nasıl, dili ağır ve edebi mi? uzun zamandır ingilizce roman okumadım dolayısıyla kendime tam güvenemiyorum.

benim için dil seviyesi olarak daha uygun bir seri varsa önerebilirsiniz. tabii ki içerik de çocuksu olmazsa ve epik türde olursa iyi olur.

8
Vakıf Serisi / Ynt: Vakıf Serisi
« : 15 Mayıs 2014, 15:32:51 »
bu seriyi mutlaka okuyun. ve yine mutlaka sadece YAZIM SIRASINA göre okuyun.

9
roland emmerich vakıf serisinin ruhunu asla yansıtamaz. nokta.

10
Vakıf Serisi / Ynt: Vakıf Serisi Okuma Rehberi
« : 15 Mayıs 2014, 15:27:36 »
Ne yapın yapın bu seriyi yazım sırasına göre okuyun. Konu sıralamasına göre okumak tek kelime ile cinayettir. kesinlikle vakıf kitabından başlayın, bitirdiğinizde bana teşekkür edeceksiniz.

11
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Kaplan! Kaplan!
« : 09 Mayıs 2014, 17:50:54 »
benim için yazılmış en iyi kurgu eserdir dersem abartmış olmam herhalde. bu kitabın 50 lerde yazıldığını unutmazsanız, o günün ahlaki değerlerini de düşünüp hakkaniyetli bir yorum yapabilirsiniz. elbette o dönemde daha şiddetli ve cinselliğin perdelenmeden kullanıldığı bir dil çok zordu.

bir insanın düştüğü anlarda nerelere kadar yükselebileceği bu kitabın bana verdiğidir. umutsuz anlarda gully foyle içimizdeki gücün haykırışının sahibidir.

12
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Alfred Bester ve kitapları
« : 09 Mayıs 2014, 17:45:58 »
sadece "kaplan kaplan!" kitabını övmek için bu foruma üye oldum dersem sanırım açıklayıcı olur. "yıkıma giden adam"ı da "kaplan kaplan!"ı da üni yıllarımda okumuştum. (10+ sene öncesi yani). geçenlerde "kaplan kaplan!"ı yeniden okudum. iki kez okuduğum nadir kitaplardan biridir. yeniden okurken şunu düşündüm, acaba o zaman mı bana bu kadar muhteşem geldi yoksa hala aynı tadı verecek mi. inanın bu sefer daha çok keyif aldım.

bu kitabı okumamış bir bilim-kurgu okuyucusu olmaması gerektiğine inanıyorum. kitabın kurgusu tek kelime ile muhteşem.

Sayfa: [1]