Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - GökTürk

Sayfa: [1]
1
''Kuraklık on milyon yıl sürmüş, korkunç sürüngenlerin dönemi çoktan sona ermişti.'' Sonra cinayetler başladı.

Arthur C. Clarke - 2001: Bir Uzay Destanı

2
Sinema / Ynt: Matrix
« : 24 Mart 2017, 00:39:48 »
Matrix (ayrıca Yüzüklerin Efendisi) film beğenme kriterlerimi yükseklere çıkarmış filmdir. O günlerden sonra hiçbir filmi tam olarak beğenemiyorum. Öyle bir film işte. :)

3
Dün itibariyle 2001: Bir Uzay Destanı' nı bitirdim. Yazıldığı zamanı göz önüne alarak okunursa harika geliyor. Ama sonu beni etkilemedi gibi. Ancak gelişmeler çok heyacanlıydı. Sürekli acaba nasıl bir son deyip duruyorsunuz içinizden. :)

4
Bilimkurgu romanı okumaya yeni başladım. 2001 Bir Uzay Destanı (Arthur C. Clarke)' ndan başlıyorum. :D

5
Animelerinden dikkatimi çekecek kadar bölümünü izlemiş biri olarak Ghost in the Shell' i merak ediyorum zira az önce resmi fragmanını izledim ve merakım daha arttı.

https://www.youtube.com/watch?v=G4VmJcZR0Yg

6
Çizgi Roman & Manga / Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« : 16 Mayıs 2015, 02:32:08 »
Teknolojiye ve ilgili alet ve edevata olan meylim yüzünden Iron Man ve Batman ilk tercihlerim arasında. Her ikisinde de her daim sahip olmak istediğim teknolojiler mevcut.

Blade, Wolverine, Mr.Manhattan ve Hulk diğer tercihler.

Süperman ise ne kadar güçlü olursa olsun o kostümle bana hep bir çocuk oyuncağı imajı veriyor. En son Man of steel' de biraz adama benzedi.

Sayfa: [1]