Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - tleilaxu

Sayfa: [1]
1
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 07 Ağustos 2017, 04:45:18 »
Selamlar. Keşke dune serisinin tamamını yayınlasanız da serinin devamı kursağımızda kalmasa. Bize bu konuda yardım edebilecek tek yayınevi sizsiniz. Fikrinizin değişmesi için ne yapmamız gerekiyor? :)

2
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Dune - Frank Herbert
« : 07 Ağustos 2017, 04:39:55 »
Ben Dune serisinin ilk 3 kitabını ithakiden aldım ve 4.kitap da yakında çıkacağı için bekleyeceğim. 5 ve 6. kitaplar 2018de çıkacağı için beklemek istemiyorum. Acaba bu 2 kitap kabalcı basımı internette bulunabiliyor mu? Baskısı bitti bu kitaplar bulunmuyor tarzı duyumlar almıştım. İnternet sitelerinin stok bilgilerine güvenebilir miyim bu konuda?

İlk 3 kitabı 3 haftada okuduktan sonra bekleyecek bir durumda olmadığım için seriye kabalcı'nın yayınladığı kitaplarla devam ettim. Çeviri olarak bir sıkıntı yok zaten onları da dost körpe çevirmiş. Ama özellikle 5. Kitapta inanılmaz editöryel hatalar var. Bana kalırsa oku derim ama, fazla rahatsız etmiyor. Bu arada 4. Kitap inanılmaz gerçekten. Yerinde olmayı, o şaheseri baştan okumayı çok isterdim. Ama kötü bir haberim var; 6. Kitap çok kötü bir yerde bitiyor, serinin devamı Türkçe'ye çevrilmemiş ve çevirmeyi düşünen bir yayınevi yok. Kendini hazırla ona göre :) ingilizcen varsa okuyabilirsin tabi :) eğer istanbuldaysan beşiktaştaki rebooklika'da (eski kabalcı kitabevi) serinin tamamı var ve %50 indirimli satılıyor.

Sayfa: [1]