Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - spike73

Sayfa: [1]
1
Kraliyet Meydanı / Satılık Zaman Çarkı
« : 09 Ocak 2014, 09:18:09 »
Merhaba arkadaşlar elimde Zaman Çarkı'nın 2., 6. ve 10. bölüm kitapları var ciltli olarak bulamadığım için (kalan bölümler ciltli). 2013 yılı içinde almıştım şimdi bu kitapların ciltlerini temin ettiğim için isteyen arkadaş olursa bedelini kendiniz belirleyin ayrıca kargo da size ait olmak üzere verebilirim. Daha birinci cildin ortasındayım kitaplara el bile sürülmedi desem yeridir :D İsteyen arkadaşlar benimle temasa geçebilir. Adapazarı'ndayım eğer burdan ilgilenen varsa elden de verebilirim kolay gelsin.

2
Kraliyet Meydanı / Gedik Savaşları (Alınlık)
« : 29 Temmuz 2013, 14:14:16 »
Merhaba Arkadaşlar yeni bir üyenizim eskiden beri fantastik ve bilim kurgu serilerini takip ediyorum ama sitenizi zaman çarkı serisini incelerken buldum bulduğuma da memnun oldum özellikle kitapların okunuş kronolojisine bayıldım zaman çarkı serisini tamamlamaya çalışıyorum bazı eksikler var tabi ki onu daha sonra sizlere sorucam fakat siteyi gezerken gediksavaşları serisini gördüm daha okumaya başlamamıştım iyikide başlamamışım çünkü aldığım kitaplar en son 5 kitap mış :) seriyi alışveriş yaptığım yerlerden araştırdım ve içlerinden 3 tanesinin tükenmiş olduğunu gördüm 1-Büyücü(Çırak), 2-Gümüşdiken, 3-Tanrıların Gözyaşı şimdi bulunduğum yerde istanbul gibi büyük yerlere nazaran kitapları zor buluyoruz bu kitapları en azından gören bilen veya alabileceğim bir yer varsa kıyıda köşede kalmış yerler olabilir :) yardımcı olabilecekler olursa sevinirim.

Sayfa: [1]