Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Bonthey

Sayfa: [1] 2 3
1
Sinema / This Is The End/Buraya Kadar
« : 28 Ekim 2013, 21:12:12 »


Yönetmenler: Evan Goldberg , Seth Rogen
Senaristler: Seth Rogen, Evan Goldberg, Jason Stone
Oyuncular: James Franco, Seth Rogen, Dany McBride, Jay Baruchel, Emma Watson, Micheal Cera


Alıntı
This Is The End tuhaf ve korkunç bir olayın Los Angeles’ı yerle bir etmesinin ardından bir evde mahsur kalan altı arkadaşın hikayesini anlatıyor.

Dışarıda dünya aydınlanırken, azalan yiyecekler ve sıkıntı içerideki arkadaşlar arasında bölünme yaşanmasına neden olur. Sonunda, evden ayrılmak zorunda kalırlar ve kaderleri ile yüzleşir, dostluğun gerçekte ne olduğunu anlarlar...

Normalde böyle sulu filmlerini sevmem fakat burada oyuncuların kendi isimlerini ve filmografilerini kullanmaları olacak ki oldukça ilgimi çekti. Herkes için komik gelecek bir film olduğunu pek sanmıyorum ama doğru arkadaş kafası ve geyik zamanınızda izlerseniz oldukça keyif alabilirsiniz.

Ben filmde daha çok James Franco'nun burjuva ile ezik olma arasındaki gidiş gelişlerine bayıldım. Bilemiyorum bana komik geldi ama kesinlikle herkesin beğeneceği bir film olduğunu sanmıyorum.

2
Televizyon / İşler Güçler
« : 12 Ağustos 2012, 02:58:54 »


Modern Muzip Yalanlar açılımlı dizi yaklaşık 7 bölümdür Star Tv'de Perşembe akşamı saat 22'de yayınlanıyor.
Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz olan dizinin yönetmen ve senaristi, Çalgı Çengi ve Üsküdara Gideriken dizisinin de yönetmeni ve senaristi olan Selçuk Aydemir.

Dizinin içeriği medya sektörünün nasıl işlediği ve bu sektörün perde arkası. Aynı zamanda diziyi farklı kılan en önemli özelliklerden birisi de oyuncuların isimlerini bu diziye ödünç vermeleri. Oyuncular dizide kendi isimleri ve filmografilerini hatta zaman zaman başlarına gelmiş gerçek hikayeleri değerlendiriyorlar. Dizi içerisinde dizi misali.

Dizinin tutulmasının bir diğer sebebi ise, Selçuk Aydemir'in Leyla ile Mecnun'un senaristi olan Burak Aksak ile kuzen olması ve yansıttıkları mizahın oldukça örtüşmesi. Şimdilik İşler Güçler dizisinin Leyla ile Mecnun dizisinin yokluğunu giderdiği söyleniyor sosyal medya ortamlarında lakin dizinin başarısı ne denli ilerler bunu muhtemelen önümüzdeki süreçte göreceğiz.

Dizi 13'er bölümlük 3 konseptte düşünülmüş.
İlk 13 bölümde oyuncuların çekimlerini gerçekleştirdiği Meslek Hikayeleri programı üzerinden gidilirken diğer 13 bölüm, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı Çalgı Çengi filminin ikinicisinin çekilmesi üzerine olacak sanırım. Diğer 3. konsept ise henüz açıklanmadı. Totalde 39 bölüm olarak düşünülen dizi şimdilik Magnum'un sponsorluğunu alarak epey ilerledi.

Kendisinden küçük bir kesit izlemek isteyenlere;

http://youtu.be/qyw5t2_MZUc

Spoiler: Göster
Yalnız başlık açıp mesaj yazmayalı da yıl olmuş. Özlem gidereyim dedim, baktım ne eksik, şansınıza bu dizi çıktı :P


Bir de şu resim de benden hediyesi olsun;
Ekşi Sözlük zirvesinde yakaladığım bir sahnedir kendisi.

http://twitpic.com/a733yl

Soldan sağa, Murat Cemcir, Selçuk Aydemir, Ahmet Kural, Sadi Celil Cengiz ve Burak Satıbol

3


IMDB'deki açıklamaya göre Narnia Günlükleri Gümüş Sandalye filmi 2015 senesinde beyaz perdede olacak. Oyuncu kadrosu henüz belli olmadığından yeni karakterlerin kimler olacağı açıklanmamış.


IMDB sayfasına buradan ulaşabilirsiniz; http://www.imdb.com/title/tt1223947/

4
Sinema / Atlıkarınca
« : 09 Nisan 2011, 03:40:07 »



Yönetmen: İlksen Başarır
Senaryo: Mert Fırat, İlksen Başarır
Oyuncular: Mert Fırat, Nergis Öztürk, Zeynep Oral



Erdem, Sevil ve çocukları Edip ve Sevgi’nin küçük bir kasabada süren yaşamları, Sevil’in annesinin felç geçirmesi sonucu İstanbul’a taşınmalarıyla değişmeye başlar.

Aradan geçen on yıl içinde Edip yatılı okula gitmiş ve evden uzaklaşmış, Erdem ise hala her zaman ulaşmak istediği iyi bir yazar olma hayalinin peşindedir.

Sevgi’nin ani bir şekilde değişen tavırlarını, içine kapanmasını ve mutsuzluğunu fark eden Sevil evde yaşanan bazı olayları sorgular ve kapalı kapılar ardındaki karanlık sırrı keşfeder.

Söylenemeyenler, çocuklukta açılan yaralar, suskunluklar bir gün çatlaktan sızmaya başlayınca oluşturduğu girdap da bütün aileyi paramparça eder.

Erdem’in beklenmedik ölümü bu cehennemden kurtulmaları için yeterli olacak mıdır? Yoksa ailenin her üyesi hayatları boyunca tek başlarına taşımak zorunda kalacakları gerçeklerle baş başa mı kalacaklardır?

Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=vn67Z6dcruw

[*]işte şimdi herşey eksiksiz oldu[/*]


Türkiye'de bir ilk olan film. Lütfen bu filme sinemada gidin ve toplumsal sorunları ele alan, bu alandaki sorunların çözümüne öncü olan çalışmaları destekleyin. En azından bir katkımız olsun. Film tek kelimeyle mükemmel bir film. Sinema her zaman eğlence, kahkaha ya da romantik dakikaları paylaşmak değil, aynı zamanda güçlü bir sesi olan sanattır. Bırakalım sinema, biraz da gücünü toplumsal sorunlarımız üzerinde konuştursun.

Film, aynı zamanda Altın Portakal'da en iyi senaryo ödülünün sahibi oldu.

5


3 filmin de prodüktörlüğünü üstlenen 39 yaşındaki Perry Moore, evinde ölü olarak bulundu. Söylenenlere göre prodüktörün ölüm sebebi aşırı doz uyuşturucu'dan (overdose) kaynaklanmaktaymış. Ailesi ve çevresi bu ani ölüme oldukça şaşırırken babası, Perry'nin oldukça iyi bir ruh hali içerisinde olduğunu ve şokta olduğunu açıkaldı.


6
Sinema / Oz: The Great and Powerful
« : 23 Ocak 2011, 04:16:59 »
Johnny Depp'in filmografisine bakmamla "Nasıl yani?!" tepkisini verdirten başlık oldu bu şahsımda.

Film, meşhur bildiğimiz Oz büyücüsünün Oz ülkesine nasıl vardığını ve nasıl kuralcı bilir kişi olduğunu anlatan bir içeriğe sahip. Evet, Oz'umuz Johnny Depp olarak duyurulmuş. Filmin yönetmeni Sam Raimi.. Film 2013 çıkışlı olarak görünüyor.

Ben Tim Burton'dan beklerdim ama bakalım...

7
Geçenlerde narniafans.com'u didiklerken bu röportaja rastladım. Pek hoşuma gitti. Hoş bir söyleşi olmuş. Önemli soru ve cavapları çevireyim dedim ben de, buyrunuz. :)




*Herhangi bir dine bağlı mısın?

W: Tanrıya inanırım. Yalnız çok dindar bir insan değilim. Sanırım Hıristiyanlık oluyor.

*Şu anda oyunculuk yapmıyor olsaydın ne yapıyor olurdun?

W: Muhtemelen Üniversite'de eğitim alıyor olurdum, sınavlarıma saplanmış bir şekilde.

*Anna ile aranızda romantik bir ilişki var mı?

W: Ah! Hayır! Biz daha çok abi-kardeşimsi bir ilişki içerisindeyiz. Yani, hayır.

*Narnia oyuncu kadrosundaki en deli-çılgın oyuncu kimdir sence?

W: Hmm Skander ile Georgie arasında gidip gelmekteyim.

*Setteki en komik anın hangisi?

W: Sanırım Skander'a camların şeker olduğunu söylediğim andı. Kullanılan cismin silikon olduğunu bilmeden tereddüt etmeksizin yemeye başladı. Tadından hoşlandığını pek söyleyemem sanırım. Oldukça komik bir andı.

*Skander'ın Check The Gate parçası hakkında ne düşünüyorsun?

W:Aslında o Skander'ın check the gate parçası değil, Herkesin Check the gate parçası. Oldukça da sevdiğim bir şarkı oldu, epey komik.Skander sahiplenmeye çalıştı ama başaramadı.

*Favori müzik grubun kimdir?

W: Güzel soru, Bravery dinliyorum bu aralar.. Rolling Stones'u oldukça beğenirim.

*Fansitelerini gezdiğin oluyor mu?

W: Zaman zaman ziyaret ediyorum evet. Teşekkür etmek istediğim zamanlarda genellikle. Yaptıkları muhteşem bir şey. Yani evet.

*Sence Skander ve sen dövüşseniz, kim kazanırdı?

W: Aman Tanrım! Oldukça zor bir soru bu! Dürüstçe? Ya da yalan söylemem gerekiyor mu? Açıkçası, boyum ve kollarım sayesinde ben kazanırdım sanırım.

*Eğer başka filmde bir karakteri oynamak isteseydin, kim olurdu?

W: Fight Club'daki Brad Pitt'in karakterini oynamak isterdim. Ya da Romoe+Juliet filmindeki Leonardo Di Caprio'nın karakterini.

*Favori filmin nedir?

W: Apocalypse Now ve Leon

*Dans eder misin?

W: Dans etmekte oldukça başarısız olsam da evet, dans etmeyi çok seviyorum.


 *Harry Potter serisini seviyor musun?

W: Evet, çok seviyorum hem de! Filmlerini de çok beğeniyorum. Fakat sanırım artık bunun için biraz fazla büyüğüm artık.

*Aslan, Cadı ve Dolap filmindeki favori sahnen nedir?

W: Kesinlikle savaş sahnesi.

*En ilginç hayran hikayen nedir?

W: Bilemiyorum, şu ana kadar ilginç birşeyle karşılaşmadım. Bence yaptıkları şey mükemmel. 'Narnia' diye bağırmaları gerçekten çok harika bi duydu fakat ne zaman Narnia iğrenç şeklinde yorumları duysam, işte o zaman üzülüyorum.

*Banyo yaparken şarkı söyler misin?

W: Banyo yaparken her zaman şarkı söylerim. Suyun içinde olmam yeterli şarkı söylemem için.

*Saçına fön çekiyor musun?

W: Hayır, sadece havluyla nemini alıyorum. Aslında kurutmalıyım değil mi? Ya da zaman zaman çok kabarıyorlar, o zaman yapmam gerekiyor.

*Aslan, Cadı ve Dolap filmindeki saç kesimin konusunda ne düşünüyorsun? Andrew Adamson'ın kesim tavsiyesine uyar mısın yine?

W: Hayır! Kesinlikle hayır! O adama asla bir daha saçlarımı teslim etmem, Bir daha asla da yapmayacağım! Kendi saç modelimle şansımı deneyeceğim.

*Boyun kaç?

W: 1.78

*Kendini google'da arattın mı hiç?

W: Evet, denemek ve fansitelerine ulaşmak için yaptım. Aslında genelde fansitelerine ulaşmak için yaptığım şey bu. Fakat aynı zamanda insanların hakkımda ne dediklerini de gördüm ve dehşete düştüm.

*Hayranın olan kızlar hakkında ne düşünüyorsun?

W: Bu durum hoşuma gidiyor hem de oldukça aslında. Onur duyuyorum ama bir yandan da oldukça garibime gidiyor. Bir kız neden benim hayranım olmak istesin ki? Yine de çok hoş bir durum ve minnet duyuyorum.

*Favori rengin nedir?

W: Mavi

*Göbek adın ne?

W: Peter. Yani babam beni her zaman Peter diye çağırır.

*Kız arkadaşın var mı?

W: Sanırım bu soruya cevap vermeme izin verilmiyor. Hala Mickey Mouse için çalışıyorum.

*Yapmış olduğun en utanç verici şey nedir?

W: Aslında milyonlarca var ama aklıma ilk gelen, filmde oldukça tatlı bir bayan vardı. Fakat biraz iri bir bayandı ve ben bilinçsizce "Tanrım, tam kucaklanacak şişman bir ayıcığa benziyorsunuz!" dedim ve ona sarıldım. Bence oldukça utanç verici bir andı.

*Kızları heyecanlandıran kişi olmaya alışabildin mi?

W: Kızları heyecanlandıran bir kişi olduğumu sanmıyorum. Nasıl öyle birisi olunur o konuda da bilgim yok aslında.

*Kendini Skander kadar canayakın buluyor musun? (Nasıl bir sorudur bu yahu..Bir aktöre böyle bir soru sorulur mu? Ahaha)

W: Bence sempatik birisiyim ama Skander kadar değilim tabi ki. Ben konuşmadan önce biraz düşünen tiplerdenim.

*Kendini 3 kelimede tanımlar mısın?

W: Karizmatik, plansız ve birazcık cesur. Aklıma ilk gelen şeyler bunlar oldu.

*Prodüktörün kızı ile hala ilişkin var mı?

W: Üzgünüm ama bu soruya da cevap veremem. Kim söyledi sana bunu? Skander mı? Küçük fare. O veletten nefret ediyorum. (Espri usulü tabi :P)


Evet bu kadar. Önemli bulduklarımı çevirdim. Röportaj 5 senesi öncesine ait unutmayın, yine de hoş, değişik bir şey olmuş. ;D






8


Tarafımdan TRT Radyo 3 kanalında yapılan klasik müzik programı Son Senfoni'nin 10 Şubat 2011 Perşembe günü saat 15:00'deki konuğu Harry Gregson-Williams. Programın o haftaki bölümünde, bestecinin birinci ve ikinci Narnia filmlerindeki eserlerini yayınlayıp, yazar hakkında bilgi verdim. Merak edenleri, etmeyenleri, Narnia filmi severleri, herkesi bekleriz.. :)

Programı internetten canlı dinleyebilirsiniz ayrıca. Linki;

http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?Kanal=TV1

Yalnız gün gelip çatmadan önce bir deneme yapıp dinleyebilip, dinleyemediğinizi kontrol edin. Ek bir media player bağlantısı yüklemeniz gerekebilir belki belli olmaz. :)

10
Bu iki filmin de en bayıldığım noktalarından birisi bu çekim hataları.. Muhtemelen linkleri film başlıkları altında vermişimdir ama arada kaynamasını istemedim. Oyuncuların doğal hallerini, mizah güçlerini ve birbirlerine esasında ne kadar bağlı olduklarını yakından görmek insanı ısıtıyor cidden.

Buyrun; Aslan Cadı ve Dolap filminin çekim hataları;

http://www.youtube.com/watch?v=GZGoz94w8GU&feature=related

Bu da Prens Caspian'ın çekim hataları;

http://www.youtube.com/watch?v=W1Ilc89l2AA

Check the gate!  :D


11
Harry Potter / Canlı Harry Potter Galası
« : 11 Kasım 2010, 20:15:29 »
http://video.mynet.com/harry.potter2010/olum-yadigarlari-izle

Şu anda bu adresten galayı canlı izleyebilirsiniz!

12
Sinema / Snow White and the Huntsman 2012 (Pamuk Prenses)
« : 30 Ekim 2010, 01:14:11 »


Ünlü masallardan birisi olan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler beyaz perdeye uyarlanacak.
Filmde hangi oyuncuların yer alacağı ise hala dedikodular üzerinde tartışılıyor.

İlk olarak filmde Inception ve Batman Darknight Rises filminde ismi geçen Tom Hardy olacağı duyuruldu. Devamında kötü cadının Charlize Theron olacağı ve son olarak da Tom Hardy yerine Johnny Deepp'in projede isminin geçtiği fısıltıları duyulmaya başlandı.

2012 senesinde beyaz perdede sunulacak olan filmin yönetmeni ise Rupert Sanders.

13
Eğlence & Mizah / Sözlük Yazarları
« : 29 Ekim 2010, 15:59:19 »
Malumunuz hepimiz entry içerek sözlükleri biliyoruz ve kimilerimiz epey yakından takip etmekte sanırım.
Kimler sözlük yazarıdır acaba nicklerini ve sözlüklerini bizimle paylaşabilirler mi?
Böylece "badi"leşmemiz de mümkün olabilir.

Benimkisinden başlayalım;

ekşi sözlük-icelicious

15
Evet, Narnia Günlükleri Şafak Yıldızının Yolculuğu filminin trailerı Perşembe günü internete düşmüş olacak.
Merakla beklemedeyiz.

Başlık düzeltildi.

Sayfa: [1] 2 3