Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Meoleth

Sayfa: [1]
1
Tartışma Platformu / Kitap Okumak Hobi Midir?
« : 08 Ağustos 2016, 06:11:01 »
Evet soru belli. Bence hobidir, çünkü hobinin illa yetenek gerektirecek bir şey olmasına gerek yok kanımca. Kendini rahat hissedip huzurlu oluyorsan hobi sayılır herhalde.  Kimi kod yazarak huzurlu olur,kimi örgü örerek kimi de kitap okuyarak.  Tabi birkaçı da aynı anda yapılabilir.     :) Sizin görüşleriniz neler? Teşekkür ederim.

2
Tartışma Platformu / Bilgi Yoğunluklu Kitapları Okumak
« : 01 Ağustos 2016, 18:06:06 »
Merhabalar. Uzun süredir forumu ve siteyi takip ediyordum ve şimdi de kaydoldum. Bir sorum var. Biliyorum burası edebi metinlerin forumu ama mantıklı ve güzel cevaplar vereceğinizi umuyorum. Ben kurgu kitaplarından hafif hafif bilgilendirici kitaplara geçmeyi düşünüyorum. Okuduğum kitaplar genelde zaten "boş" kitaplar olmuyor özellikle tarihi romanları çok seviyorum ama dediğim gibi birazcık da bilgilendirici kitaplar okumak istiyorum. Bu nedenle hayatımda çok az okuduğum bu "bilgi verici" kitaplara başlayayım dedim ve oldukça sıkıldım okurken. Sizce bu kitaplardan normal bir roman gibi zevk almanın yolu olabilir mi? Büyük ihtimalle sevdiğin konu üzerinde bilgi içerikli kitapları oku diyeceksiniz ama ben her şey hakkında bir fikrim olsun istiyorum açıkçası. Şimdiden teşekkür ederim.

Sayfa: [1]