Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Emmy

Sayfa: [1]
1
Kurgu İskelesi / Mavi Yaşam // 3. Bölüm Geldi !!
« : 10 Ekim 2009, 14:48:01 »
1.Bölüm ....

O Gün kalktığımda günün farklı olacağı belliydi . İçim karanlıktı . Annemin Bana
"Earlina hadi Kalk , Dostlarından Haber var "
demesiyle karanlık gibi boş ama birilerinin olduğunu düşünmemei sağlayan korkutucu sesler gördüğüm rüyamı bölmek zorunda kalmıştım istemedende olsa . Zaten rüya devam etseydi bağırışlarla ben kendiliğimden kalkıcak gibiydim. Kalktığımda Annem Tekrarlardı
"Dostlarından Haber var " . dedi, saçmalar gibi konuşuyordu .
"Ne Haberi ? Birşeymi Oldu onlara " diyerek sertçe çıkıştım .
"Buradan taşınmışlar , Dack'in beyzbol takımındaki yeri değişmiş ve Kelly'nin de eğitimi için Dack'in gittiği yerde iyi okullar bulmuşlar " sanki roman okuyordu karşımda , sonu mutlu bitmeyen romanlar gibi .
"Şaka yapıyor olmalısın , Dack burdaki takımından ayrılmak istemiyordu çok memnundu . Neden böyle ani bir karar verdi? " soğuk ve bir anda kendimi rüyamdaki gibi hissetmiştim.
"Bilmiyorum , birde onlar telefon numaraların değiştiriceklermiş yeni numaralarını sana yolluyacaklarmış en kısa zamanda " roman hala devam ediyor ve sinirimi bozmaya devam ediyordu sanki .
Bu olayı sabahın ilk saatleri duymak bana bir diken gibi batmıştı. Onlar kadar sevdiğim dostlarım yoktu şu okulumda neden bana böyle birşey yapmışlardı bilmiyordum . Tek bildiğim kendimi yanlızlığa hazırlamak olucaktı . Umarım yanlızlıkla Kendimi birleştirmekte zorlanmazdım .
O gün okula gittiğimde bütün okul her zaman ki gibi neşeli ve mutluydu . Sınıf arkadaşlarım Dack ve Kelly'e birşeymi oldu gibi bir çok çeşit soru sordular , cevap olarakda bilmiyorum şeklinde cevaplar vermek zorunda kalmıştım .Okuldan çıkınca otobüs durağının oraya gitmiştim. Durak beklediğim köşenin ilerisinde Dack ve Kelly'nin eşyaları taşınıyordu . Onlara kızgın olduğum için yanlarına gitmek istemedim . Kızgınlığım onlara karşı çabuk geçerdi umarım . Yoksa bir daha onları göremiyektim.
Eve Geldiğimde Anneme
" Anne , Dack ve Kelly'nin eşyaları taşınıyordu " demiştim üzgün ve kızgınlığı aynı anda dışarıya yansıtarak .
"Earlina onlar buradan taşındılar. Bugün eşyaları gitmiş olamaz. Önceden taşındılar , yani dün gece. "
Şaşkın ve düşünceli bir tavırla odama çıktım . Düşünmeye başlamıştım neden gitmişlerdi , Dack takımından bu kadar memnunken neden takım değiştirmişti . Neden bana annem yoluyla haber vermişlerdi . Bu soruları düşünüyordum. Ertesi gün tatildi . Ama bu haftasonum nasıl geçicekti hiçbir fikrim yoktu ve biran önce uyumak ve bunun bir rüya olmasını diliyordum ...
Ertesi gün kalktığımda olanların gerçekliği kafamda iyiyce doğrulanıyordu . Bütün günümü sorularla geçirmektense sinemaya gitmeyi düşünmüştüm. Ama benimle gidicek dostum yoktu . Okuldaki diğer çocukları pek sevmiyordum nedeninde bilmiyordum. Herhalde benim soğuk bir insan olmamdan kaynaklanıyordu . O an aklıma annem gelmişti. Anneme gidip sordum ve oda benimle geliceğini söyledi .
Hazırlanıp yola çıktık arabayı annem kullanıyor bende duraklarda bekleyen insanlara bakıyordum . Kendimi orda hayal ediyordum , aklıma Dack ve Kelly'yle ordan ayrıldığımız düşüncesi gelmişti . Bu beni daha fazla üzüyordu . Nedeninin bilmiyordum ama onlara kızgınlığımın olması onları daha çok sevmeme yol açıyordu .
Sinemaya gittik , güzel 2 tane aşk filmi ve 1 tane aksiyon filmi vardı . Annemle benim aynı düşüncede olduğumuzu biliyordum . Bu yüzden onun dediği filme girmeyi kabul ettim yani aşk filmine . Film çok güzeldi . Hoşuma da gitmişti ama benim Dack ve Kelly ile ilgili düşüncelerimden ayrılmamı sadece 15 dk sağladı . Sonra gene eski rolüme bürünmüştüm.
Eve giderken yolun üstüne market vardı . Evin ihtiyaçları için girmemiz gerekiyordu . Ama ben yeni rolümden dolayı marketteki arkadaşlarıyla dolaşan insanları görmek istemiyordum. Anneme
"Anne ben burdan eve gitsem olurmu hem yürümüş olurum, hava da zaten aydınlık " dedim baygın bir tavırla .
"Tamam Earlina kendini öyle mutlu hissediceksen gidebilirsin" dedi beni mutlu etmeye çalışır bir şekilde .
Yolda yürüyordum , aynı zamanda Dack ve Kelly'i düşünüyordum . Neden gitmişlerdi? hiç bir fikrim yoktu . Yolda aklıma dün gördüğüm kamyonun kimin evinden eşya götürdüğünü ve kimin evi olduğunu düşündüm . Bunları düşünürken okul çıkışı beklediğim durağın oraya gelmiştim bile . Dack'lerin evini gördüm ve oraya gitmek istedim. Neden gitmişlerdi , neden o kamyon ordaydı en azından bir sorunun cevabını alırım diye o sokağa yürüdüm. Evlerini gördüm bir an kendimden geçtim . Sanki Dack ve Kelly'iyi alıp biryerlere gidicektik . Ama bunun bir sanal düşünce olduğunun farkında varmam beni yeni rölüme büründürmüştü tekrardan .
Evlerinin oraya geldiğimde hava kararıyordu ama tam kararmamıştı. Bir an evlerine yeni birisini taşındığını gördüm. Dack'ler gibi yeşil renkte bir arabası vardı . Ama evlerinin perdeleri değişmişti . Acaba arka bahçelerinde değişiklik varmı diye düşündüm . Arka bahçeye gitmek için 2 evin arasından geçtim .
Arka bahçede aynıydı değişik bir yer yoktu perdeler dışında .
Ön tarafa gitmek için arka bahçenin diğer tarafını kullanmak istedim . Yürümeye başladım. Bir anda karşımda sarı saçlı , Dack'in tam tersi kısa boylu ve mavi gözlü bir erkek çıkmıştı . Üstüme gelmeye başladı . İlk başta üstüme geldiğinin farkına varmam geç olmuştu .
"Merhaba biz buraya yeni taşındık ben Alex " dedi .
Ancak konuşmaya başladığında birşeyin farkına varmıştım ......

Canımın sıkıldığı zamanlarda yazdığım bir fantastik hikaye  :)
Umarım Beğenirsiniz  :ehi

Sayfa: [1]