Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Neaniver

Sayfa: [1]
1
Sinema / Ynt: Batman Kara Şovalye
« : 05 Ekim 2010, 21:59:50 »
Açıkçası benim bayağı hoşuma gitmişti film. İki kez sinemada izledim o nedenle. :) Tabi ki Joker karakteri nedeniyle. :)

2
Harry Potter / Ynt: Sizce en ölümcül büyü hangisi?
« : 04 Ekim 2010, 18:02:27 »
Başlık biraz gereksiz bir anket değil mi? Yani "En hoşunuza giden büyü" ve hatta "En masum büyü" bile olabilir ama en ölümcül büyü öznel değil nesnel bir şey. Belli yani ne olduğu.

3
Liman Kütüphanesi / Ynt: Nasıl kitap okursunuz?
« : 03 Ekim 2010, 20:29:13 »
Genelde kanepenin koluna bir iki yastık koyar sonra sırtımı dayar yayılır okurum. Yatarak okuma zor oluyor bir de destek amacıyla koyduğum kolum uzun süre o şekilde kalırsam karıncalanmaya başlıyor. Zaten duramdan şuraya dön buraya dön kitaba kendimi vermekte zorlanıyorum. Masaya oturuk okumak ise itici geliyor, sanki ders çalışmak gibi çünkü :)

4
Filmler / Ynt: En beğendiğiniz savaş?
« : 03 Ekim 2010, 20:02:28 »
Benim en çok hoşuma giden savaş Kralın Dönüşü filmindeki Pelennor Çayırları savaşıydı. Hele o sahnede Rohan borusu çaldıktan sonraki kısım beni çok etkilemiştir. Fark ediyorum da filmin görselliğinin yanında müzikleri de çok iyiymiş.

Ancak şunu da belirtmeliyim; kitaba kıyasla filmin daha öne geçtiği savaş ise Miğfer Dibi savaşıdır bana göre. Tolkien' in anlatımından daha çok hoşuma gitmişti. Nedendir bilmiyorum sanki Tolkien bir oldu bittiye getirmiş o bölümü. Film bu noktada kitabın önüne geçmiştir.

Sayfa: [1]