Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - melek

Sayfa: [1] 2
1
Eğlence & Mizah / Ynt: Bugün Ben Şunu Öğrendim:
« : 18 Nisan 2013, 22:06:49 »
 :Poturduğum yere dikkat etmem gerektiğini öğrendim.az daha çilekli yapışkan bi maddenin(adını bilmiyorum) üstüne oturuyodum :)

2
Merhaba, durumdan bahsediyim öncelikle, kısa öyküler yazan biriyim bir kitapta bunları toplamak istiyorum ama bir tereddütüm var, öykülerden ayrı çok güzel bir özgün fantastik roman fikrim var, ama o kitabı yazmak için yeterince roman okuduğumu sanmıyorum, genelde hep kısa hikaye kitapları okudum bu türe yönelmek için ama bir yandanda şöyle birşey var. Yazarın ilk kitabında ne mal olduğu belli olur, stephen king göz en kaliteli kitaplarından biri, j.k. rowling, stephenie meyer, bir tanede Türk veriyim doğu yücel hayalet kitap sanırım ilk kitabıydı. Yani demek istediğim ilk kitap her zaman iyi oluyor ve ondan sonra gerisi fazla kasmadan geliyor gibi bir tabu var. Ne önerirsiniz, güzel bir öykü kitabı yazarak mı bu dünyaya girmek doğru olur, mükemmel bir kitap için senelerce çalışıp güzel bir giriş yapmak mı?
sen hep ilk romanında tutulan yazrları yazmışsın.birde ilk romanında tutulmayan yazarlar var.ama birde başta tutulmayan ama sonradan kendini geliştiren ilgi gören yazarlar var.demek istediğim şu ki kendine güveniyorsan bir öykü kitabı yaz.beğenilir vaya beğenilmez orasını bilemem.ama beğenmeyenlerin neden beğenmediklerini öğren ve kendini geliştir.öyle senelerce uğraşıp zaman kaybetmeye gerek yok bence

3
Tartışma Platformu / Ynt: Siz Kimsiniz?
« : 05 Nisan 2013, 19:35:28 »
kendimi hiçbir karaktere benzetemem. :)Bazı karakterlerin beğendiğim özellikleri olur ama hiçbir zaman kendimmişim gibi düşünmem.Hayal dünyasına dalarken empati kurarak okurum romanı.Yaşarım olayı ,o an için her karakter benimdir . :D
kesinlikle katılıyorum.kendimi birebir benzettiğim bir karaker yoktur.sürekli yeni kitaplar okurum ve her okuduğum kitapta kendimden birşeyler bulabileceğim bir karekter mutlaka olur

4
ben  o kitabı okudum.başta biraz sıkıcı geliyo ama muhteşem bir kitap

5
Kurgu İskelesi / Ynt: Bir deneme
« : 22 Haziran 2011, 13:20:27 »
Gayet hoş olmuş, sana gereken ne biliyor musun? Kendine güven. :) Ellerine sağlık.
Katılıyorum tek ihtiyacın özgüven :)
kesinlikle katılıyorum.gerçekten çok güzel olmuş.ilerletebileceğinide düşünüyorum.hatta istersen ara sıra söyleşilerde yazabilirsin.ama sana tavsiyem önce başlığını belirle.emin ol öyle daha kolay olacak.

6
Doctor Who olmazsa olmaz. Sonbahar gelsin hemen. Bölümler çok heyecanlı ve sırlı gidiyor, finale kadar neler yapacaklar merak ediyorum.

 kesinlikle katılıyorum.ama ne yazık ki zamanı ileri saramıyoruz  :(

7
Tartışma Platformu / Ynt: Kitaplar ne işe yarar diyenlere
« : 08 Haziran 2011, 17:19:11 »
benim ailemde fantastik-bilim kurgu okumamı istemiyor.insanlarda dalgınlık yapıyormuş-tabii bana göre değil-hatta bu yüzden bana kitap okuma yasağı bile koydular.ve eğer kitap okumak isretsem fantastik türü kitapları pek okumayacakmışım.

8
Okul. Büyüklerimizin hayatımızı kurtarmak ve iyi bir geleceğe sahip olmak için gidilmesi gerektiğini ısrarla ısrar ettikleri, ama aslında ömrünüz boyunca hiçbir işinize yaramayan o diplomatik alan. Bir düşünsenize? Logaritma ya da trigonometriyi öğrenmek yerine hayatımızda cidden işimize yarayacak şeyleri öğretebilirlerdi. Örneğin balık tutmak, avlanmak, parasız kaldığınız zamanlarda nasıl banka soyulur ve Karate dersleri. İşte bunlar cidden öğrenilir.

   “Oysa ne cahiller gördük üniversite mezunudur.” der kimisi. Hakikaten doğrudur

   Ve işte bu saçma sapan okuldaki saçma sapan öğretmenler, onlardan da saçma öğrenciler:

       eğer gerçekten böyle düşünüyorsan-tabi bu senin düşüncen ben karışamam ama-bir çok kişi okullar sayesinde iş adamı,ünlü cerrahlar,pisikologlar vs. yüksek mevkilere gelebildiler.


9
Yazarlar / Ynt: Stepheine Meyer
« : 27 Mayıs 2011, 16:03:51 »
Ben şahsen Göçebe'yi Alacakaranlık'tan daha iyi buldum. Alacakaranlık gerçekten berbattı. Yani kitap uzadıkça liseli aşıklara çevirmiş olayı. Göçebe de güzel başlamıştı ama sonlara doğru iyice bozdu gibi. Bir daha bu yazardan bir kitap okuyacağımı zannetmiyorum. Hele filmler daha da rezaletti.
ben böyle düşünmüyorum.kabul ediyorum alacakaranlığı biraz uzatmışlar hatta 5. kitabıda çıkacakmış duyduğuma göre.ama bir yazarı sadece 2-3 kitabına göre değerlendirmek pek doğru değil bana göre

10
Tartışma Platformu / Ynt: Tavsiye lütfen!
« : 23 Mayıs 2011, 21:08:32 »
açlık oyunlarını bende okudum :)sana tavsiyem vampir günlüklerini okumalısın.aslında o daha çok fantastik türü bir şey ama okursan eminim beğenirsin :)dan brown'un bir kitabı var davinci şifresi diye öyle fantastik değil.kutsal kase arayışı felan işte o güzel okumalısın :)




11
Eğlence & Mizah / Ynt: Bugün Ben Şunu Öğrendim:
« : 11 Mayıs 2011, 19:38:14 »
bu gün asla ekşimsi bir tadı olan bir milk shake içmemeyi öğrendim.Az daha zehirleniyordum :)

12
Eğlence & Mizah / Ynt: Şuan sizi ne mutlu eder ??
« : 18 Mart 2011, 20:29:15 »
3-5 haftalık uzun bir tatile çıkmak...

13
Eğlence & Mizah / Ynt: Hayalleriniz..?
« : 18 Mart 2011, 20:25:00 »
zengin olamak en  büyük hayalim ama nasıl yapcağıma daha karar vermedim :)

14
Eğlence & Mizah / Ynt: Cevapsız Sorular
« : 18 Mart 2011, 20:15:37 »
Neden bazı kızlarımız şirin bir hayvancağız gördüğünde 'inanamiyorum' derler,inanılmayacak olan nedir?
-belkiden hayvan tatlı olduğu içindir (=

15
Eğlence & Mizah / Ynt: Beslediğiniz hayvan var mı ? :)
« : 12 Mart 2011, 16:21:04 »
Allahım o ne şekerlik.O köpeği yerim bennnn çok tatlı o harika bişey ya bayılıyorum köpeklere zaten çok güzellll bende istiyorum köpekkk =(


Ben hayvan beslemem,uğraşılmaz onların derdiyle.
bende eskiden böyle düşünürdüm.ama annemler bana köpek aldıklarında tüm fikrim değişti.hatta kendim isteyerek ilgilendim.

Sayfa: [1] 2