Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - LordCome

Sayfa: [1]
1
FRP Genel / Ynt: Metucon 2012
« : 20 Nisan 2012, 17:37:55 »
Olur.Ben Pazar belki gelemem ama cumartesi gideceğim.Katıldığım oyunlar hep pazartesi çünkü LARP ta LoTR vardı ;)

2
FRP Genel / Ynt: Metucon 2012
« : 19 Nisan 2012, 21:58:27 »
Umarım forumumuzdan katılım olur.Bu sene çok eğlenceli olacak gibi duruyor.

3
FRP Genel / Ynt: Metucon 2012
« : 19 Nisan 2012, 21:54:48 »
Aynı olduğunu biliyorum. Bi süre bekledim zaten baktım kimse bu konuya yorum atmamış.Yanlış anlamayın hakaret yada eleştiri yapmıyorum.Arkadaşın ki biraz ortaya iki elf koyup bekleyin geliyoruz diyen trailerlar gibi olmuş ben biraz daha açıklayıcı yapayım dedim. Bu arada @Fırtınakıran siz ne düşünüyorsunuz Metucon hakkında? Gelir miydiniz?

4
FRP Genel / Metucon 1433
« : 19 Nisan 2012, 21:34:39 »
Herkese Merhaba Ey Kayıp Rıhtım Ahalisi!

Bugün burada toplanma amacımız bu cumartesi Metucon 2012'nin başlaması...

ODTÜ'nün Bilim Kurgu ve Fantazi Topluluğu'nun düzenlediği Metucon 21-22-23 Nisan'da tam üç gün sürecek.

Metucon 2012'nin bu yılki konsepti "Binbir Gece Masalları".Ama benim gibi Binbir Gece Masallarını çok sevmeyenler!Korkmayın bu sadece genel konsept.Metucon'da bir çok içerik var.Örneğin ; ben LARP'ta LoTR'u seçtim...

Bu yıl Metucon'da Frp...LARP...Kostümlü parti...MTG Turnuvaları...Warhammer Turnuvaları...D&D Battleground...Zırh yapımı...Yapılan zırhların ve takıların satılacağı sergi...Değişik ürünlerin bulunduğu standlar... Ve dahası bizleri bekliyor olacak.

Ey ahali! Acele edin! Metucon için alabileceğiniz iki adet bilet var.Bunlardan ilki LARP bileti.Bu bilet sayesinde seçtiğiniz bir LARP oyununa bir defaya mahsus katılabilirsiniz.Üstelik ekipmanlar Metucon'dan.Bu biletin ücreti 10 YTL'dir.

Alabileceğiniz ikinci bilet ise RPG (Frp) bileti.Bu bilet yine kendimiz seçeceğimiz bir RPG oyununa oyuncu olarak bir defaya mahsus katılmamızı sağlıyor.Bu biletin ücreti ise 5 YTL.

İsterseniz ikisini birden alabilirsiniz.LARP ve RPG dışında bu biletler size Metucon süresince ODTÜ kampüsüne girebilme imkanı verecek.Burada diğer ücretsiz etkinliklerde boy gösterebileceksiniz.Ama acele edin.Yarın yani 20 Nisan cuma saat 20:59 oyun kayıtları için son gün.

Ayrıca ODTÜ , Ankara dışından gelecek olanlar için kalacak yer ve otobüs imkanı sağlıyor.

Ankara bildiğim bilet satılan yerler Oversoul , Cafe Orta Dünya ve On a On. Oversoul'un stok durumundan haberdar değilim.Cafe Orta Dünya'da ise sadece az sayıda LARP bileti kalmış.Ancak On a On'da bolca her iki biletten de var.

Eğer Kayıp Rıhtım'dan gidecek arkadaşlar olursa buradan haberleşelim ve birlikte gidelim.Böylece hem bir buluşma düzenlemiş oluruz hem de Kayıp Rıhtım'ı Metucon'da temsil etmiş oluruz.

Ancak dediğim gibi acele edin! Kontenjanlar doluyor , Biletler tükeniyor , Süre azalıyor...

Bu Cumartesi farklı bir evrene geçiş yapacağız.

Daha ayrıntılı bilgi için www.metucon.org adresine girebilir , etkinlikler , saatler , LARP'lar , RPG'ler ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Ben Sanberk Dişci ,

Orta dünyada Clathal Angaelinquale Fallohides Nam-ı Diğer "Irontear"...

 

5
Dipsiz Konak / Ynt: Anlık FRPler
« : 11 Şubat 2012, 18:37:50 »
Şu aralar kimse oynamıyor heralde frp.Bende internet üzerinden ilk defa deneyeceğim Gerçi normal de pek fazla oynadığım söylenemez.Şöyle bi DM bide 3-4 kişilik bi oyun güzel olabilir.Bende bu arada DM lik nasıl yapılırmış öğrenirim onu oyunun DM'inden.Bu arada oyun deneyimi olarak sadece Dungeons and Dragons 4th Edition biliyorum Oversoul sağolsun.

Sayfa: [1]