Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Divonette

Sayfa: [1]
1
Tartışma Platformu / Ynt: Yazmayı Unutmak ?
« : 16 Nisan 2014, 17:15:17 »
Unutulmaz, körelir. Çeşitli türlerde okuman yazın yeteneğini de bir süre sonra geliştirecektir.

2
Korku & Gerilim Eserleri / Ynt: Göz - Stephen King
« : 16 Nisan 2014, 17:12:10 »
Ne yalan söyleyeyim henüz bu kitabını okumadım. (Evet, utanıyorum. Çaktırmayın. :üü :anem) Hayatım da J.R.R Tolkien'den sonra en çok sevdiğim yazardır. En yakın zamanda okuyacağım. :)
Ustanın 40. yılı kutlu olsun. Umarım her zaman kitaplarını bizlerle buluşturur. ;D :D :clap

3
İzin verirsen kendimce bir şeyler söylemek istiyorum.
Gerçekten güzel bir hikaye başlangıcı. Hikaye psikoloji ağırlıklı. Ona da eyvallah da nedir bu cümlelerin karışıklığı. Kafam gitti bir süre sonra. Neydi? Ne ne olmuştu? Nasılmış? Falan diye kapıldım gittim. Cümleleri biraz daha sadeleştirebilirsen okuyana eziyet olmaz anlama açısından. (Azıcık sert mi oldu ne? :blink :ne )

Umarım devamı gelir çünkü merakımı cezbetti. :)

4
Tartışma Platformu / Ynt: Kendimi Nasıl Geliştirebilirim?
« : 16 Nisan 2014, 17:05:00 »
Bol bol oku, bol bol yaz. Farklı yerleri gör ve onlar hakkında kurgular oluşturup yaz. Mesela otobüste ya da metroda gördüğün yaşlı bir kadın ya da küçük bir çocuk hakkında bir kurgu oluştur. Kendini ancak böyle böyle geliştirebilirsin.

5
Bence gerçekten ilginç bir şey olacağa benziyor. İlk bölüm oldukça heyecan uyandırıcı. İkinci bölümse biraz yanında sönük kalmış heyecan bakımından. Bana öyle geldi. Şahsen ben Evane'nin ruhsal yapısını biraz daha görmek isterim. Sonuçta yaşadıkları kolay değil ve illa ki bir çöküntü yapmıştır. :) Gerçekten zevkle okudum. Umarım devamı gelir. :D

6
Şuan okuduğum bir kitap yok ama okuduğum son üç kitap hakkında yorumlarımı yapmak istedim.

Üç kitapta Kerstin Gier'in Yakut Kırmızı, Safir Mavi ve Zümrüt Yeşili kitapları. İki zaman yolcusunun başından geçenleri anlatıyor.

Yakut Kırmızı serinin ilk kitabı. Oldukça akıcı bir üsluba sahip ve hikaye sizi çekiyor. 16 yaşındaki bir kızın bir günde hayatının tamamen tepetaklak olmasına neden olan gerçek ve bu gerçek yüzünden yaşadıklarını mükemmel anlatıyor.

Safir Mavi ikinci kitap. İşler daha da karışıyor ve kendini bir an olayın içine daha da girmiş hissediyorsunuz. Bu arada zaman yolcularımız aşkı da ilerliyor. Saint Germain Kontu ve amaçları hakkında bilinmeyenlerin akıbeti devam ederken, konsey 12'lerin çemberinin kapanmasını önlemeye çalışıyor.

Serinin son kitabı Zümrüt Yeşil de ise zaman yolcularından biri olan kızımız ailesi hakkındaki asıl gerçeği öğrenirken, ciddi bir ölümden dönüyor ve Saint Germain Kontu'nun reenkarnasyonu ile uğraşmak zorunda kalıyor.

Açıkçası benim en sevdiğim kitaplar arasında yerini aldı. Nasıl bittiğini anlamadım bile. Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. :)

Bu kitapları bende okudum. Gerçekten güzeller. Tavsiye ederim.

Sayfa: [1]