Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Güvercin

Sayfa: [1]
1
Müzik / Ynt: Günün şarkısı
« : 14 Mayıs 2015, 22:21:59 »
Günün şarkısı ımm Son Feci Bisiklet ile gelsin

Son Feci Bisiklet ~ İ.K.O


2
Kumral Ada - Mavi Tuna ~~ Buket Uzuner

Bir adam bu kadar mı güzel sever dedirten tek kitap benim için. Buket Uzuner beğendiğim ve fırsat buldukça takip ettiğim bir yazardı ama bu kitabıyla gönlümde taht kurdu diyebilirim. Konusundan ötürü biraz önyargılı yaklaşmıştım biraz da çerezlik bir kitap arıyordum ama sonradan oldukça pişman oldum. Okurken düşündüren, düşünürken oradan oraya sürükleyen oldukça keyifli bir kitaptı. İlerleyen zamanlarda ikinci kez okuyacağımdan emin olduğum bir kitap daha. Tavsiye ederim. :)

3
Televizyon / Ynt: Supergirl
« : 14 Mayıs 2015, 21:36:05 »
İsminden ötürü son derece gülünç bulduğum bir diziydi başlangıçta. Daha sonra tanıtımında aynı derece gülünç olduğunu fark etmek pek şaşırtmadı.  Bir Arrow ya da Flash kadar heyecan uyandırmadı ki DC olunca beklentimde oldukça düşüktü. Ama yine de karakterin kız olması yönüyle biraz sevimli bulduğumu itiraf etmeliyim. :)

4
Eğlence & Mizah / Ynt: Hangi Kitabın Kapağı?
« : 14 Mayıs 2015, 11:45:59 »
Birinci kitap yanılmıyorsam Sivrisinek Şehirde ama yazarını hatırlayamıyorum. Bir hocamızın elinde uzun süre dolanmıştı ve ben bir ara kitabı incelediğimi hatırlıyorum ama yazar kısmı nötr şuan zihnimde. İkinci ve üçüncü kapak hakkında ise hiçbir fikrim yok. Sadece üçüncü kitap kapak resmi çok tanıdık bir şeyi çağrıştırıyor. :) Çok sağlam yerden sormuşsunuz çok utandım şuan :)

Sayfa: [1]