Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Wanderer

Sayfa: [1] 2 3 ... 96
1
Çok hoş olacağa benziyor. Kitabı vaktinde bulamadığımdan okuyamamıştım, bakalım. Eddie Redmayne de yeni favori aktörlerimden, her role yakışıyor adam.

2
Cosmere (Brandon Sanderson) / Ynt: Elantris - Brandon Sanderson
« : 13 Aralık 2015, 14:01:50 »
Valla bir ara beş liraya satılıyordu Elantris, korsan filan da değil ha. Hikaye aynı hikaye, resimler de olmayıversin şimdilik. 100 dolara ev geçindirilir be.

3
Eğlence & Mizah / Ynt: Bitkisel Bıttım Sabunu
« : 21 Haziran 2015, 18:15:16 »
Abi bu nedir ya :D Fiddler ++ rep diyorum. :D

4
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 25 Nisan 2015, 22:41:56 »
Oyuna yeni başladım ve bayıldım. Yu-gi-oh tadını aldım şahsen. Rıhtım cemaatiyle kapışmak ister, özel mesaja beklerim.

5
Bence tüm diğer Joker oyuncuları bir yana, Heath Ledger bir yana. Bu popüler bir fikir ama popüler olsa da olmasa da böyle.

Jared Leto'yu duyunca olur demiştim de bilmiyorum çok emo değil mi ya? Saçlar acayip kısa filan. Filmde ne görürüz bilmiyorum umarım yanılırız 'resim boktandı ama filmde harikaymış.' deriz. Mr Nobody'den hayranım Jared abimize, umarım bu rolün üstesinden gelir de bir başka efsane olarak tarihe yazılır.

6
Radyo Kulesi / Ynt: Ryuk'un Radyosu
« : 14 Şubat 2015, 14:04:22 »
Ben de yayını kaçıran ve yazıya hayran olan ekibe katılayım. Bir dahaki yayına artık. :)

7
Yazarlar / Ynt: George Orwell
« : 28 Ocak 2015, 07:41:32 »
Ölüm döşeğinde LSD kullanıp, hayaller içinde göçüp gitmiştir kendisi.

8
Keşke abimize verseylermiş.

9
Eğlence & Mizah / Ynt: Laf Yetiştirme Savaşları
« : 29 Ekim 2014, 05:47:14 »
Belirtmeme gerek yok, herkes farkında sanıyordum ama değilmiş. Bu forumdaki en harika kişi benim, içten içe herkes bunu biliyor ama söylemiyor.

F klavye sertifikasını yüz tam puanla almak mı? Dostum sen bir harikasın! Bunu nasıl başardığını anlatan bir forum başlığı açmalısın bence, ihtiyacı olan herkesin faydalanması için.

10
Genel Kültür / Ynt: Kılıçlar Hakkında & Kendo
« : 29 Eylül 2014, 08:01:29 »
Okuya okuya izleye izleye yazının sonuna ulaşmış bulunuyorum. Vakit ayırıp bu bilgileri bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim, ellerine sağlık. Devamını merakla beklerken kendime eğitim için bir tahta parçası aramaya başlıyorum hemen. :D

11
Radyo Kulesi / Ynt: Ryuk'un Radyosu
« : 29 Eylül 2014, 01:55:26 »
Ryuk'un programına açıkçası beş on dakika takılıp çıkmak için katıldım. Neymiş ne değilmiş göreyim dedim fakat yayın bitene kadar dinlemek zorunda kaldım. Yayın sırasında Hurin'in de dediği gibi adamda öyle bir ses var ki bizi cehenneme götürse takip edecektik.

Bilmediğim bir sürü şey öğrendiğim dopdolu bir programdı. Önümüzdeki programlarını heyecanla bekliyorum, dinlemeyenler çok şey kaçırdı!

12
Cosmere (Brandon Sanderson) / Ynt: Elantris - Brandon Sanderson
« : 03 Eylül 2014, 16:55:57 »
Sevgili mit'in önerisiyle başladığım kitabı az önce bitirdim ve okuduğum en özgün serilerden biriydi. Büyü sistemine hayran kaldım.

Şehrin sadece on yıl önce yok olmuş halkının nasıl efsane haline geldiğini, mükemmelliğin nasıl çamura ve pisliğe dönüşebileceğini gördüm. Ayrıca Prenses Sarene, gördüğüm en güçlü kadın karakterdi. Zeka bunda, güzellik bunda, boy pos bunda, dövüş sanatları bunda... Tam evlenilecek kadın harbiden. Yazarın diğer kitaplarına olan merakım arttı ve en sevdiğim yazarlar listesine adını yazıyorum abimizin.

Elantris, fantastik edebiyat sevdiğini söyleyen herkesin okuması gereken bir kitap.

13
Kara Kule / Ynt: 7- The Dark Tower - Kule
« : 09 Ağustos 2014, 05:46:18 »
Kitabın sonuna yarım saat önce vardım ve buradaki dostlara bir şeyler söylemek istedim. Kitap-serisi- kesinlikle hayatımda şimdiye kadar okuduğum en harika seriydi. Ömrüm boyunca tekrar böyle bir zevk duyarak herhangi bir şeyi okuyabilir miyim bilmiyorum.

Üç ya da dört yıl önce babamla İstanbul'a gittik. Kadıköy'de, Penguen Kitabevi'nde elimde iki kitapla duruyordum, Zaman Çarkı serisinin ilk kitabı ve Kara Kule serisinin ilk kitabı. İçimdeki ses Zaman Çarkı diye bağırsa da görevliye hangisini okumam gerektiğini sorduğumda bana 'Kara Kule tabii ki!' dedi. 'Ben ikinci kez okuyorum ve bir kaç yıl geçince üçüncü kez okumayı planlıyorum.' dedi. Şimdi orada karşıma çıkan o kitap dükkanındaki adamla ilgili ilginç fikirlerim var, sanki onu karşıma ka çıkarmış gibi.

Tekrar tekrar okur muyum bilmiyorum ama çok etkilendiğimi belirtmeliyim. Ka bir tekerlektir. Uzun günler ve hoş geceler dilerim.

14
Tartışma Platformu / Ynt: Öykü Kursu
« : 26 Mayıs 2014, 16:41:31 »
Kas geliştirmek gibi değil ki bu kimi doğuştan yeteneklidir kimi yazdıkca açılır. Stephen King - Yazma Sanatı adlı kitabı okuyabilirsin. Ve evet, yaz yaz yaz.

15
Henüz kötü kitabını okumadım. Özellikle Kara Kule serisi en efsane serilerden biridir. Tavsiye ederim.

Sayfa: [1] 2 3 ... 96