Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - cankutpotter

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 81
16
Ben de, o kitabın ingilizcesine birkaç defa başlayıp sonra bırakmıştım, sevmediğimden ya da anlamadığımdan falan değil, ama konusu bayağı ilgimi çekmişti. Umarım türkçesi kaliteli bir çeviri ve baskıyla çıkar da biz de doya doya okuruz.

17
Doğru Oathbringer'dan sonra olacağını söylemişlerdi.

18
Oathbringer değilse bana da Warbreaker ve Sissoylu 5 gibi geliyor. Bir dakika, Arcanum Unbounded da olabilir, ama Warbreaker'a kesin gözüyle bakıyorum.

19
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Kan Şarkısı - Anthony Ryan
« : 09 Aralık 2017, 11:44:19 »
Seriye başlamayı ben de düşünmüştüm ama ön okumasına biraz bakınca Kralkatiline çok benzediğini düşündüm, yine de okuyabilirim diye düşünüyorum. Bakalım...

20
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: Epsilon Yayınları Soru Hattı
« : 09 Aralık 2017, 11:42:08 »
İblis döngüsü serisinin 5. kitabı yurt dışında yayınlandı bildiğim kadarıyla. Türkiye de ne zaman görebiliriz acaba kitabı?
Dördüncü kitap çıkışını hızlı yaptı ama çevirisinde ciddi sorunlar vardı, beşinci kitap umarım düzgün çıkar. Geç olsun, güç olmasın diyelim.

21
Akılçelen'i kabullendim artık, ona yapacak bir şey yok. Bu sırada başka kitaplar okuyarak açlığımı dindiriyorum ben de. Ama Warbreaker'ın çıkacağı pek yok sanki, onu ingilizcesinden okuyabilirim eğer bir haber çıkmazsa.

22
Yazarlar / Ynt: Brandon Sanderson
« : 05 Aralık 2017, 21:05:38 »
Oathbringer'dan sonra onu çevirmeliler o zaman. Hakikaten Sissoylu'nun devam halkaları da yolda, bir tek Warbreaker kaldı, nedendir bu tek kitabı çevirmeme olayı anlayamadım bir türlü...

23
Valla var var efendim. :) Her ne kadar Tor'da verilen bölümleri okusam da türkçesini tercih ediyorum, ilk sıraya beni yazın lütfen. :D

24
Yazarlar / Ynt: Brandon Sanderson
« : 04 Aralık 2017, 18:23:35 »
Hiçbir fikrim yok ama Oathbringer için önemli diyorlar, haklarını güya almı Akılçelen ama bakalım ne zaman çevirecekler. Orijinaline biraz baktım da güzel bir hikayesi var, bayağı ilgimi çekmişti, umarım yakın zamanda çevrilir.

25
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 03 Aralık 2017, 20:48:55 »
Kitaplığımda 32 tane Hobbit var zaten, yine mi Hobbit? :D

Aynı fikirdeyim :D
Bence de, fantastik edebiyat anlamında illa eski basımlar yapılacaksa Margaret Weis ve Tracy Hickman kitaplarının tekrar basılmasını tercih ederim. Şahsen yeniden basılmasını istediğim, merak ettiğim pek çok İthaki serisi var farklı yazarlardan...

26
Önceliği Oathbringer'a verdikleri için sevinsem de dinlediğim potcastlarda Warbreaker'ın bu kitap için önemli bir ayrıntı olduğuna değiniliyor ve şu an çevrilmeyen tek Kozmer hikayesi kendisi. Oathbringer'ın ardından onu da verseler elimize keşke... Neyse, kitaplar kaliteli çevirilerle gelsin de gerisi çok da mühim değil.

27
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 26 Kasım 2017, 23:30:05 »
Kayıp Tarihçeler yayınlanacak mı?
Evet, Ejderha Mızrağı kitaplarının çıkışını ben de bekliyorum açıkçası, yanlış hatırlamıyorsam yazın çıkacaktı ama yetişmedi sanırım, 2018'e mi kaldı acaba?

28
Piramitler'den beri Diskdünya okuyamadım. :( Neyse, kitaplar çıkıyorken hazır, yılbaşı alışverişime ekleyeyim hepsini. :)

29
Cosmere (Brandon Sanderson) / Ynt: Kozmer Tartışmaları
« : 10 Kasım 2017, 20:30:10 »
Vay be, adamla iyi çalışıyorlar. Şu Warbreaker da türkçeye gelse genel anlamda zincir tamamlanmış olacak. Bu arada Oathbringer bölümleri de çok güzel, gerçi son birkaç haftadır Zaman Çarkı'na sardığım için bölümleri okuyamadım ama oturup kalanları bir okuyacağım bu haftasonuna.

30
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 05 Kasım 2017, 11:01:09 »
Sürpriz mi? Bak meraklandım şimdi! :D

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 81