Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - LegalMc

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 69
31
Bitmeyen Hikayeler / Ynt: NES 6.0 - RP Dışı Başlığı
« : 27 Haziran 2014, 18:35:04 »
Diyelim ki dünya keşfi yapıyoruz, ama haritayı tam göremediğimiz için seçtiğimiz yönde ilerlerken karşımıza deniz çıktı ve gemimiz yok. Bu durumda ne oluyor?

32
Mitolojiler / Ynt: Vikingler ve İskandinav Mitolojisi
« : 23 Haziran 2014, 15:08:13 »

33
Geçenlerde Quizup'ta The Dresden Files başlığını görünce bir anlık heyecanla "Oo gireyim lan!" dedim, girdim.

İlk soru 11. kitaptan geldi.

Üzüldüm. :(

34
Güncel / Ynt: Twitter
« : 23 Mart 2014, 23:29:28 »
Zenmate'i sadece twitter'a girerken kullanıyorum ve pek yavaş gelmiyor bana. Bölgeyi New York veya Frankfurt yapmayı deneyin.

35
Güncel / Ynt: YGS
« : 22 Mart 2014, 20:07:25 »
Yarın YGS'nin bilmem kaçıncısı yapılacak. Girecek herkese başarılar. :)

36
Güncel / Ynt: Twitter
« : 21 Mart 2014, 00:52:21 »
İnsan haklarına, özgürlüğüne müdahaledir. Haysiyetsizliktir.

Bilmiyorum siz hissediyor musunuz ama, yavaş yavaş kokuyu almaya başladım ben.
Spoiler: Göster


Edit: 10 dakika önceye kadar DNS ile twittera giriyordum, şu an twitter-facebook-youtube açılmıyor bende. GG WP.
Edit2:Facebook ve youtube'a girebiliyorum, ama twitter hala yok.
Edit3:Twitter da geldi. Gelsenize güzel buralar, sövüyoruz.

37
Televizyon / Ynt: True Detective
« : 17 Mart 2014, 16:30:24 »
Hayatımda izlediğim en güzel dizi.[*]daha breaking bad izlemedim[/*]

Finalde ortalığı çok karıştırmayacaklarını tahmin ediyordum, çünkü dizinin gidişatı o yöndeydi. Ama biraz daha kompleks olaylar olmasını isterdim. Bundan sonrası biraz spoiler olacak.

Spoiler: Göster
Marty'nin kızı hakkındaki internette dolaşan dehşetengiz teorilerden birinin çıkmasını beklerdim. Ne bileyim, Marty'nin sürekli "dedektifin laneti" falan demesi, "burnumuzun ucundakini göremiyoruz" demesi kızdan bir şeyler çıkacağını düşündürmüştü. Çizdiği resimlerdeki ayrıntılar, oyuncaklara verdiği şekiller falan, ne bileyim insan bir şeyler çıkacak diye bekliyordu.  Yellow King biraz sönük kaldı.


Ama sanatsal çekim, felsefik ve bilimsel yaklaşımlar, güzel bir senaryo ve olay örgüsü, çok üst düzey oyunculuklarla birlikte gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olacağı kesin. Gerçi 2. sezonda bambaşka bir kadro ve senaryo olacakmış, o yüzden dizinin geleceğini bilemiyorum ama çıta çok yüksekte, ona ulaşabilecek bir oyuncu kadrosunu nasıl çıkartacaklar merak içindeyim.

Karanlık ve gergin bir dizi. İzlemek için bir an bile şüphe etmeyin.

Ve son olarak Matthew Mcconaughey'nin bu çıkışı bakalım nereye kadar devam edecek. The Wolf of Wall Street, Dallas Buyers Club ve True Detective'de mükemmel oyunculuk nasıl olur dersi verdi resmen. Sıra Interstellar'da. Heyecanla bekliyorum Christopher Nolan - Kip Thorne - Matthew McConaughey işbirliğini.

38
Tartışma Platformu / Ynt: Tavsiye
« : 21 Ocak 2014, 12:31:03 »
Dune ve Vakıf okunabilir, Denaro'nun da söylediği gibi.

39
Oyunlar / Ynt: Steam - Son Haberler!
« : 19 Aralık 2013, 19:04:02 »
Yılbaşı indirimleri bugün-yarın başlayacak diyollaa.

40
Bilim & Teknoloji / Ynt: Torrent Kullanımı
« : 11 Aralık 2013, 17:59:41 »
Dizimag'in kapatılmasıyla hangi dizileri izlediğimi hatırlayamıyorum resmen. Acayip bel bağlamışız meğer. Yeniden açılacak falan diye bir şeyler dolaşıyor ama bilemiyorum.

Torrent konusu zaten açıklanmış yukarıda. Ben de kickass torrent'i tavsiye ediyorum. Giriyorsun, aradığın şeyi aratıyorsun, kalitesini seçip ufacık bir dosyayı indiriyorsun. O dosyayı da önceden kurduğun bir torrent programıyla [*]utorrent, bittorrent[/*] açıyorsun.  O öyle kendi kendine iniyor. İndirdikten sonra da indirdiğin dizinin/filmin kalitesine uygun olan altyazıyı divxplanet gibi sitelerden indiriyorsun. BS player kullanıyorsan o altyazıları kendisi buluyor indirmen için.

Torrent çok kolay bir olay da, dizimag iyiydi ya. Son izlediğin bölüm, yeni bölümün ne zaman çıkacağına falan ulaşmak baya kolaydı. Benim gibi böyle şeyleri acayip unutan kişilere yardımcı oluyordu.

41
5. dışında hepsi yazılmış. Onu da ben yazayım.

Spoiler: Göster
5- Çavdar Tarlasında Çocuklar

42
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 26 Kasım 2013, 16:41:44 »
En son geçen hafta Thor: Dark World'ü izlemiştim.

Nolan'ın Batman'inden sonra bu filmler aşırı tırt gelmeye başladı açıkçası. Çok kötüydü diyemem ama benim hoşuma gitmedi. Ne kadar açılırsam açılayım suyun boyu dizlerimi geçmiyor Marvel filmlerinde.

Acayip acayip mantık hataları da vardı (hayır Thor'un uçabilmesinden ve çekicin ne olursa olsun eline gelmesinden bahsetmiyorum, ve evet, bir süper kahraman filminin nasıl izleneceğini biliyorum.) Thor evreni kurtarmaya çalışırken diğer Avengers üyelerinin yardıma gelmemesi gibi. Ben beğenmedim ama beğeneni çok, yamukluk bende olabilir. Pata küte filmleri seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Bence 6/10.

43
Oyunlar / Ynt: Steam - Son Haberler!
« : 14 Kasım 2013, 19:59:34 »
Şu anda Gog.com'da çılgın bir indirim var. Belirli sayıda oyunu %80'e varan indirimlerle satıyorlar. Atıyorum, 500 tane Witcher 1 Dolar. Sayfayı açıp şöyle bir bakın ve  o 500 rakamının 1 dakika içinde nasıl sıfıra ulaştığını görün! Oyunlar resmen kapış kapış gidiyor!

http://www.gog.com/

Ahah, resmen açtım milletin kapışmasını izliyorum. Baya da zevkli.

44
Sinema / Ynt: M is for Mobile
« : 08 Kasım 2013, 21:14:26 »
Özellikle sonu çok iyiydi. Tebrik ederim. Başarıyı hak eden zekice kurgulanmış bir 2,5 dakikaydı.

45
Televizyon / Ynt: Black Mirror
« : 03 Ekim 2013, 20:13:43 »
Baya güzel bir dizi. İzlediğiniz her bölümden sonra mutlaka biraz durup düşünüyorsunuz ve hayatınızla ilgili birkaç çıkarımda bulunuyorsunuz. Rahatsız olmak istiyorsanız izleyin.

2. sezonu bir türlü izleyemedim o ayrı.  Bakmak lazım bir ara.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 69