Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - aynalasya

Sayfa: [1] 2
1
Tum dunya insanlarini diziye ceken belli basli seyler vardir. Acik sacik sahneler, heyecan(surekli bi heyecandan bahsediyorum), entrika, komedi. Simdi dizi olursa yayindan kaldirilma ihtimali cok yuksek cunku ya yukselmek ugruna kitaptaki bazi noktalardan vazgecip bir seyler ekleyecekler ya da dizi kaldirilacak. Ha insallah kaldirilmaz hos daha dizi de ortada degil. Ama soyle uzun uzun birkac kisimlik film olmasini tercih ederim. Bilmiyorum umarim dusuncelerimde yaniliyorumdur cunku dizi olursa cok guzel olur daha cok detay olur. Merakla bekliyoruz. (:

2
Galiba kitapligimizda ciddi bir bolum GRRM'ye ait olacak. Cok heveslendim valla omrune omur kat Allahim nolur meraktan olmeyelim..

3
Bende olusuyla millete hava attigim kitap. Yillar yillar once bir fuarda iki kitabi bir lira gibi guzel bi fiyata almistim. Mutluyum heh heh :)

4
Sinema / Ynt: En saçma bulduğunuz korku filmi ...
« : 27 Haziran 2013, 16:02:43 »
Turk yapimi bol cinli filmler. Sanirim korku filmi diyorlar kendilerine ama tek bir korku ogesi yok. Sadece sacmaligindan dolayi cigliklarina iyi kahkaha atiliyor o kadar.

5
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 27 Haziran 2013, 15:58:15 »
Man of Steel

Film boyunca en cok binalara uzuldugumu belirtmeliyim. Hani un savasi yapilinca 'ay kim temizleyecek bunca yeri' diyen insanlardan oldugum icin belki. Iki kisi sehri mahvetti resmen. Bunun disinda cok da bayildigimi soyleyemem filme. Guzeldi, uctular vurdular bitti.

6
Liman Kütüphanesi / Ynt: En son hangi kitabı aldınız?
« : 27 Haziran 2013, 02:43:45 »
Cehennem - Dan Brown
(Cogu zaman dusuncelerim karmasiklassa da, fikirlerimi delice sorgulayip Langdon'a ihanet ediyormus gibi hissetsem de sonunda cok mutlu oldum. Sanki Langdon arkadasimdi artik ve buyuk bir kavganin esiginden donmustuk. Her neyse, ani bi kararla almistim bu kitabi ve tum sinav haftam onunla gecti. Kalmadigima sukrediyorum. Her dakikasina degerdi. Okunmasi gereken bir kitap kesinlikle. Yine sanat tarihine bu kadar yabanci olusuma uzuldugum bir kitap.)

7
Televizyon / Ynt: Clash of the Gods
« : 29 Nisan 2013, 01:13:32 »
Bunu öğrendiğim iyi oldu bak başlarım buna da.

8
Eğlence & Mizah / Ynt: Bugün Ben Şunu Öğrendim:
« : 29 Nisan 2013, 01:11:00 »
Sabaha kadar mesaj atsam da 75e ulaşamayacağımı fark ettim. Halilime bi rom veremeyecek miyim ben. (Bkz.Çocuğuma bi tadelle alamayacak mıyım ben)(hani düşmediyse diye şeettim düşsün de birlikte gülelim :D)

9
Televizyon / Ynt: Leyla ile Mecnun
« : 29 Nisan 2013, 01:08:52 »
İlk bölümünü izledim ama arkadaşımdan duyduğuma göre (Fringe izleyen manyak arkadaşım oluyor bu.) manyak bir dizi böyle tövbe estağfurullah deli gibi bi diziymiş. Lannister'lara kadar gönderme yapmış adamlar. İsmail abinin renkli kişiliğinin nedenini öğrenince çok üzülmüştüm mesela. Sonra tuvalet terliği olayları. Ah youtube sayende az buz fikir sahibiyim. Neyse şey yemiyor bu diziye başlamak. Bi de bende şöyle bi sorun var diziden kusturasıya bahsedilirse sevemiyorum. Kötü bi huy ama naparsın kader kısmet işleri bunlar. Yine iyiler devam etsinler HEY HOP, AT vs. Geyiğini döndürürüm ama izlemem. Saygılar.

10
Televizyon / Ynt: Fringe
« : 29 Nisan 2013, 01:04:13 »
Arkadaşımın çıldıra çıldıra izlediği bi diziydi. Çıldırmak derken günde 10 bölümden bahsediyoruz. (Okul ve dershanenin olduğu bir gün tabi bu. Yemeyi içmeyi kesmişti.) Ben de başladım bakalım 3.16daydım en son. Ama uzun zamandır sarmıyor. Benim için sıkıcı oldu bile denebilir. Yine başlasam sarar belki ama bilemiyorum. Şey ya dur of of spoiler şeedeyim.
Spoiler: Göster
Olive'in (Evet küçük oliviadan bahsediyoruz.) bir anda diğer evrene geçip Walternatifle konuştuğu nolur beni dövmesine izin verme dediği bölüm diyorum muhteşemdi diyorum. :O Kaç kez izledim o geçiş sahnelerini saymadım. (muhtemelen 2) Daha fazla şaşırtamayacağını düşünüyorum. :P

11
Televizyon / Da Vinci's Demons
« : 29 Nisan 2013, 00:55:06 »


Da Vinci's Demons

Yapımcılığını Batman ve Blade serilerinden tanıdığımız David S. Goyer'ın üstlendiği dizide Tom Riley ve Laura Haddock başrollerde yer alıyor.

Leonardo Da Vinci'nin sır gibi saklanan gençliğinin konu alındığı dizide insanüstü zekaya sahip genç bir adam ile karşılaşıyoruz. 25 yaşında geleceği şekillendirmeye ve özgür kılmaya çalışan Leonardo; tarihi yalnızca gerçekleri örtbas etmek için kullananlara karşı, silah olarak sadece zekasını kullandığı bir savaş başlatıyor. Tek başına mücadele verdiği bu savaşta aklını yitirmenin sınırlarına yaklaşırken gerçek ve yalan, geçmiş ve gelecek gibi olgular arasındaki çelişkileri çözmeye uğraşıyor.



12
Televizyon / Ynt: Doctor Who
« : 29 Nisan 2013, 00:46:54 »
Clara'yı hala sevemedim. Tardis de sevmedi hehe işte benim kızım ya. Ama napayım çok eksik, Amy'yi aratıyor hem de fazlasıyla. Daha da ısınabileceğimi düşünemiyorum.

Ama şey var bi de Doctor'la şiplediğim tek yoldaş o. Clara yani. Baya yakıştırdım bi sarılmalar bi şeetmeler falan. Neyse River duymasın. :P

13
Televizyon / Ynt: Orphan Black
« : 29 Nisan 2013, 00:45:14 »
İlk bölümü izledim ya çok açık ama ya. Terbiyem el vermez. Neyse olay o değil de az bölüm biriksin yaza izleyeceğim dizilerden. :P

14
Sinema / Ynt: Akıllara Kazınan Replikler
« : 29 Nisan 2013, 00:43:31 »
"Yeterince bekledim! Hem de Azkaban'da! Tam 12 yıl!"
"Elf gözlerin neler görüyor Legolas"
"Dışarı çık dışarı Peter, hadi çık da oyna!" "Expelliarmus!"

Kafamda çınlıyorlar. Huv bebeklerim.

15
Game of Thrones / Ynt: Game of Thrones
« : 29 Nisan 2013, 00:41:08 »
Herkes kitabı aynen diziye aktarmalarını bekliyor. Bu imkansız abi geçelim bunu bi hele.

Son bölümde Dany'nin yaptıkları diyorum. Hehey be güzelim.

Sayfa: [1] 2