Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar -

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]
76
Televizyon / Ynt: How I Met Your Mother'da HANGİ KARAKTER?
« : 26 Temmuz 2010, 21:28:53 »
Marshall! Ted'den daha romantik, Barney'den daha komik. :salla

77
Harry Potter / Ynt: Bunları biliyor musunuz ?
« : 26 Temmuz 2010, 21:19:48 »
çocukların gözlük takma isteği ilginçmiş, iyi ki kafalarını yarmaya çalışmamışlar, bi yara izi için.  :D

78
Oyunlar / Ynt: İşlem Oyunu
« : 26 Temmuz 2010, 21:13:11 »
1 kelime 1 işlemi seyretmeyi seviyorum özellikle ailecek, beyin fırtınası şeklinde.  :D
şansıma ilk çıkan işlem kolaydı hemen yapıverdim, estetik açıdan biraz daha güzel görünebilir, bi de belki süreli olup olmaması konusunda bi seçenek olabilir.
ellerine sağlık.

79
Müzik / Ynt: The Beatles.*
« : 26 Temmuz 2010, 20:57:17 »
Beatles benim de en sevdiğim gruplardan biri. Doğru düzgün dinlemeden önce her şarkıları aynıymış gibi ne biliyim her biri birer Penny Lane gibi gelirdi bana, dinleye dinleye her şarkının ayrı büyüsü olduğunu kabul ettim, hepiciğinin ayrı hatırası var. Michelle, Strewberry Fields Forever ve Across the Universe favorilerim.
Paul, John, Ringo ve George hepsi birer tanrı benin gözümde.  :klp

Across the Universe de favori filmlerinde biri.  :)

80
   Ev cinlerinin çok farklı yeteneklere sahip yaratıklar olduğunu zaten biliyoruz. Büyücülerin cisimlenemeyeceği yerlerde cisimlenebiliyorlar. Örnek olarak, Hogwarts (Harry, Dobby ve Kreacher'ı çağrıyor. 6. kitap) ve Voldemort'un madalyonu sakladığı mağara. (Kreacher cisimlenerek R.A.B'nin yanına gidiyor ve aynı şekilde mağaradan kaçıyor.)

   Malfoy Malikanesi'nde de Harry çağresizce yardım isterken Dobby geliyor ve yardım ediyor. Yani ev cini tarafından cisimlenebiliyorlar.(Yanısıra cisimlenme) Bu yüzden büyücülerden farklılar zaten. Onların yapamadıkları bazı şeyleri yapabildikleri için. Bu kesinlikle bir hata değil.

  

Kesinlikle çok haklısın. Ev cinlerinin cisimlenme veya buharlaşma olayı çok daha değişik. Büyücülerin yapamadığı yerlerde de yapabiliyorlar. Mesela onlar Hogwarts'ta da yapıyorlardı.

Şu görünmezlik pelerini hakkında olan şeyde hata değil bence çünkü Mody'nin gözünden başka kimde var ki, o bir istisna. Böyle bakınca her şey çözülüyor. ;)

81
Orta Dünya Günlükleri / Ynt: Yüzükler Hakkında
« : 26 Temmuz 2010, 12:42:51 »
Ama işte var olanı kullanmak alıntı yapmak oluyor. Özellikle bütün LOTR serisini okuyunca Harry Potter serisi  taklit gibi geliyor. Tabii bu demek değil ki Harry Potter kötü. Sadece LOTR'a benziyor yeni bir dünya yaratmak ve başkalarının açıkladığı sebepler dolayısıyla. Ama tabii HP gerçekten farklı yönlerde taşıyor. Lotr'un aksine bizim yaşadığımız dünyada, çağımızda geçiyor. Farklılıkları ve özgünlükleri gözden kaçırmamak da lazım. :)

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]