Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Legend

Sayfa: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 36
466
Eğlence & Mizah / Ynt: Bugün Ben Şunu Öğrendim:
« : 24 Mart 2011, 22:38:24 »
Bugün ben,bir dokun-bin ah işit lafının acı gerçekliğini öğrendim..
Spoiler: Göster
Hocamız,bize gayret göstermediğimizi;bu gidişle bizden üst seviyedeki liselere yetişemeyeceğimizi söyledi.Bende tam damardan girmişim galiba,sert bir çıkışla(Yeni açılan bir okul olduğumuz ve bu nedenle ne paramız ne de teknik imkanımız olmadığı için;Okul başkanı olarak bu savunmayı yaptım)Onlar kadar teknik imkanımız olsa bizde daha hızlı gelişirdik dedim.Hoca özgeçmişinden girdi,öss'nin öneminden devam etti,şehir zümresi başkanlığından sona yaklaştı,Akıllı matematik sınıflarından çıktı.Tam 1 ders nefes almadan konuştu :)Face'de bir kopuyorlar bunla:)


467
Çizgi Roman & Manga / Ynt: Spartaküs Çizgi Romanda!
« : 24 Mart 2011, 22:19:34 »
Oh...Katılıyorum.Kafam iyice allak bullak oldu çünkü.Neyse,portal'da da dediğim gibi ilk kitapçıya gidişimde en azında sayfalarını karıştıracağım bir şey olacak.

468
Çizgi Roman & Manga / Ynt: Spartaküs Çizgi Romanda!
« : 24 Mart 2011, 22:12:23 »
Hımm...Romanın yanında hiç gibi derken 'İmp.Roma'yı',Capua'nın Roma'nın yanında olmadığını söylerken 'şehir roma'yı kastetmiştim.Anlamadığım,Black helen'ın bahsettiği romalı vatandaşlar;İmp.Romalı mı,şehir romalı mı?

469
Çizgi Roman & Manga / Ynt: Spartaküs Çizgi Romanda!
« : 24 Mart 2011, 21:58:03 »
???Benim kafam karıştı.???Eğer yanlış bir ima yapmışsam affola.

470
Çizgi Roman & Manga / Ynt: Spartaküs Çizgi Romanda!
« : 24 Mart 2011, 21:35:53 »
NTV Yayınlarından çıkma sanırsam. Cnbc-e'de reklamlarını da vermişlerdi. Yalnız aklıma takılan bir nokta, Spartacus Capua'da geçmiyor muydu?

Yanlışım yoksa, Capua, İtalya'da Roma yakınlarında, o dönemin Romalı vatandaşlarının en kalabalık yaşadığı şehir. Roma yakınlarında olmasından dolayı Roma denmiş olabilir. Tabi yanlış bilmiyorsam.

Yanlışın var.Şu anki Napoli yakınlarında Capua.O kadar büyük bir şehirde değil.Orta büyüklükte.Roma'nın yanında bir hiç gibi.

471
Eğlence & Mizah / Ynt: Şuan sizi ne mutlu eder ??
« : 24 Mart 2011, 21:28:27 »
Şu nalet 1.sınavların olmaması...

472
Çizgi Roman & Manga / Ynt: Spartaküs Çizgi Romanda!
« : 24 Mart 2011, 21:19:50 »
Yanlış var.Capua'da iki okul var Roma'da değil.En azından dizide öyle.

473
Oyuna kayıt olduğu günden itibaren oyuna dahil girmeyen adelberd otylia adlı şahısa ne olacak?Hiç girmezse oyunu kapatılabilir mi?

474
Yıkım - Enkazlarda Yaşamak / Ynt: Diego Rodrigez
« : 24 Mart 2011, 19:07:47 »
"Oh.Ne?"diye düşünüp."Aaaaaa!!"diye bağırıyorum.
Spoiler: Göster
(Bunlar an içinde oluyor)
O şeye 10-15 mermi boşaltıp arkama bakmadan topuklamaya başlıyorum.Yaklaşık 15 saniye sonra-ben koridoru daha yeni görüşüme almışken-James'in ve mermilerin kısık sesi kesiliyor.Korkunç bir şekilde James'in öldüğünü anlıyorum.İçimden"
Spoiler: Göster
(Hafifletilmiş bir kullanımdır.Çok daha ağır bir hali var aslında:D)
"Nalet köpek!" diyerek  koridora doğru son hız koşuyorum.Koridardaki ilk camın önüne gelip koşmayı kestiğimde bende başka sesler duyuyorum.Eee.O zaman köpek geliyor demek oluyor diye düşünüp,paniğe kapılır gibi oluyorum ama soğukkanlılığımı koruyup yerimi belli etmemek için camı tek mermiyle indirip 100 m.kadar koşunca arkamı dönüyorum ve köpeğin gittiğini görüyorum."Anlaşılan beni kovalamaktansa James'i yemeyi tercih etmiş."diye düşünüp üzülsem mi,sevinsem mi bilemez halde bir longlife yakıp Lorenzo'nun yanına kadar ağır bir şekilde yürüyorum.James'i göremeyen Lorenzo,dikkatimi çekecek kadar şaşkın bir ifadeyle"James nerede?"diye sorunca,hazırlandığım bu soruya cevap olarak soğukkanlı bir şekilde "O,öldü."diyorum.

475
Bende efsanevi bir elf olmak isterdim.Şöyle havalı bir longsword + Legolasvari bir ok yay.Ah,ah.

476
Yıkım - Enkazlarda Yaşamak / Ynt: Diego Rodrigez
« : 24 Mart 2011, 16:52:49 »
"Al işte."diyorum kendi kendime.Şartel i bulmak için duvarı karışlaya karışlaya inceliyorum.Ve ışığı açıyorum.Açarken "James ne yapıyor acaba?" diye düşünüyorum.Açtıktan sonra iki elle duvarı aramak için sırıtma astığım AK47'mi tekrar elime alıyor ve sımsıkı tutuyorum.Bu arada ağır kokudan bunalır hale geliyorum ve "Şuradan çıksakta bir sigara içsem"diye hayıflanıyorum.                   *Çevreyi Tara*

477
Yıkım - Enkazlarda Yaşamak / Ynt: Diego Rodrigez
« : 23 Mart 2011, 23:23:10 »
Yapabileceğim pek bir şey yok."Bu işin sonu nereye varacak acaba?" diye düşünürken bu garip yerde peşinden ilerlemeye devam ediyorum ama işler iyice karmaşıklaşacak gibi duruyor."Ne planlıyorsun?" diye soruyorum.Fener el verdikçe etrafı inceleyerek yoluma devam ediyorum.

478
Bu süper bir haber oldu.Eh Türkçesini bekliyoruz en kısa zamanda

479
Yıkım - Enkazlarda Yaşamak / Ynt: Diego Rodrigez
« : 23 Mart 2011, 19:25:44 »
"Evet,Arkanı kollayabilirim."diyorum.AK47'yi daha sıkı tutarak."Madem arkanı kollatıyorsun,şu büyük otomatik tüfeği versene be adam!"siye içimden geçirmiyor da değilim.Klasik bir şekilde pistollerimi kontol ediyorum.Ve kapağı açıp en gürültüsüz şekilde merdivenlerden aşağı iniyorum.Sonra James nerde diye bakıyorum.                     *Etrafı Tara*

480
Bu arada şöyle bir şey var ki, hepiniz birbirinize etki ediyorsunuz fark etmeseniz de. Özellikle birinci bölümlerde bunu hissetmeye başlayacaksınız, o yüzden diyeceğim odur ki; don't blink.

Fark ediyorum galiba;Yuriy'M' oldu.Benim 'M' lerle başım belada.Hank ve Mücahit,Yaşayan ölü modunun kurbanı olarak 'M'lerden darbe yedi.Oyunda iki Reznov var vs.Madrid bölümleriyle pek ilişiğimiz yok.

Sayfa: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 36