Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Ancient

Sayfa: 1 2 3 [4]
46
Müzik / Ex Deo
« : 12 Aralık 2010, 16:54:09 »
Ex Deo



Ülke: Kanada
Kuruluş: 2008
Tür: Death Metal
Tema: Roma Tarihi/Mitoloji

Grup Üyeleri: Maurizio Iacono, Stéphane Barbe, Jean-François Dagenais, François Mongrain, Jonathan Leduc, Max Duhamel

Ex Deo 2008 yılında kurulmuş bir Death Metal grubudur. Grubun solisti Kataklysm'den tanıdık bir isim olan Maurizio Iacono'dur. Grubun müziği Kataklysm'de benzese de, çok uzak bir yapıya sahip. Her ne kadar, Kataklysm Tarih ve Savaş konulu müzikleri olsa da, Ex Deo grubu tamamı ile Roma İmparatorluğu'nu konu alan müzikler yapmıştır. Bu konuda oldukça başarılı olan grubun ilk ve şuan için tek albümleri olan 2009 yılında çıkardıkları Romulus adlı albümdür. Albüm de, Roma İmparatorluğu'nun konu alınması gruba ayrı bir özellik katıp, eşsiz kılmaya da yetmiştir. Şuan günümüz de bu tarzda müzik yapan çok az bir grubu göz önünde bulundurursak, türünün en iyi örneği diyebiliriz Ex Deo için.

MySpace Sayfası: http://www.myspace.com/exdeo

Not: Eğer Roma İmparatorluğu'na bir hayranlığınız(bende ki büyük Roma İmparatorluğu hayranlığında olduğu gibi) varsa şiddetle öneriyorum.

47
Müzik / Battlelore
« : 12 Aralık 2010, 16:50:42 »
Battlelore



Ülke: Finlandiya
Kuruluş: 1999
Tür: Folk Metal/Melodik Death Metal/Gothic Metal/Power Metal
Tema: J.R.R. Tolkien/Orta-Dünya

Grup Üyeleri: Kaisa Jouhki, Tomi Mykkänen, Jussi Rautio, Jyri Vahvanen, Timo Honkanen, Maria Honkanen, Henri Vahvanen

Battlelore Finlandiya'lı bir Metal Müzik Grubu'dur. Battlelore'un tüm şarkı sözleri neredeyse J.R.R. Tolkien'in Orta-Dünya'sı ile ilgilidir. Bu grubun tarzı biraz karmaşıktır ve Gothic Metal, Melodik Death Metal, Folk Metal ve Power Metal'in ezgileri de görünür biçimde öne çıkabiliyor. Battlelore'un müziği anlaşılmaz veya karmaşık bir biçimde olabilir ama kendilerine özgü bir tarzları olduğu kesindir. Fantastik ve Epik bir metal müzik anlayışı olan bu grubun kendilerine has türleri ön plândadır.

Battlelore'un tüm şarkıları J.R.R. Tolkien'in Orta-Dünya'sı etrafında geçiyor. J.R.R. Tolkien'in bu gruba verdiği inanılmaz ilham onları, Ortaçağ kıyafetlerini giymelerine ve değişik makyajları ile bu tarzda bir müzik çıkarmalarına olanak sağlamış.


Resmi Sitesi: www.battlelore.net
Myspace Sayfası: www.myspace.com/battleloremusic

48
Genel Kültür / Amatör Dijital Tasarımlarım
« : 12 Aralık 2010, 16:26:12 »
Merhabalar,

Aşağıda paylaşmış olduğum resimler, dijital ortamda hazırladığım tasarımlardır. Bu işte yeni olduğum için amatörce hazırlanmışlardır. Umarım beğenirsiniz...  :)












49
Narnia Günlükleri'ni Prens Kaspiyan filmi ile tanıdım ve film beni büyülemişti. Çok erken başlamama rağmen filme doyama konusunda hâlâ yeteri kadar doyamadım. Bu seriyide izleyince diğer eski serilerini de dışarıda arayacağımn ve yoksa da sipariş vereceğim internetten.

Mutlaka izlenmesi gereken bir seri. Bende yarın gitmeyi düşünüyorum.  :)

Sayfa: 1 2 3 [4]