Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - oguzkaan

Sayfa: 1 ... 5 6 [7]
91
Televizyon / Ynt: Hannibal
« : 17 Nisan 2013, 19:26:51 »
İlk duyduğumda, Mads Mikkelsen'in Dr. Hannibal Lecter rolüne böyle yakışağını hiç tahmin etmemiştim. Anthony Hopkins'den sonra oyuncu seçimine en kuşku ile yaklaştığım karakterlerden birisiydi. Lakin 2 bölümdür inanılmaz bir iş çıkarıyor.  Devamında da öyle olduğuna eminim. Önce Bates Motel sonra da Hannibal. Tv sektörü kült seri katillere el attı. Umarım suyunu çıkarmazlar.
3.Bölümü izledikten sonra gelen edit;
Spoiler: Göster
Olmuyor. Gazeteci kadın senaryoda daha fazla açık veya hatalı yönlendirme olmasından başka bir şeye hizmet etmiyor. Elini kolunu sallaya sallaya oraya buraya girmesi vs. Ayrıca o ev sahnelerinde ki dikkatsizlik nedir? Suç ortağı diye birini olay mahalline getiriyorsunuz fakat ortada polis namına varolan adamların sayısı bir elin parmağını geçmez.

92
Sinema / Ynt: Sen Aydınlatırsın Geceyi
« : 15 Nisan 2013, 16:36:34 »
Eğer filmini aracı olmadan izleyiciye aktarmak istiyorsa mantıklı olan online dağıtım yapmasıdır. Açarsın bir internet sitesi, iyi bir ödeme sistemi ile herkes filmin hakettiği değeri öder ve kendi evinde kahvesini yudumlayarak izler. Bunu da beğenmezsen o zaman direkt dvd çıkartır ve filmin AVM sinemalarına gitmemesini sağlarsın. Filmi izletmek isteyenler Onur Ünlü'ye ulaşacak ve belli bir ücret karşılığında izlenecek. Bunun arada farklı bir dağıtım organı olması ile farkı ne? İlginç ama bir o kadar gereksiz ve filmin değerini düşürücü bir yaklaşım olduğuna inanıyorum.  

Sayfa: 1 ... 5 6 [7]