Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - kasim444

Sayfa: 1 2 [3]
31
Allah bağışlasın :). Duru çok sevdiğim bir isimdir hani.

Bu kitapların telifleri şu anda hiçbir yayınevinde değil bildiğim kadarıyla. O nedenle korsana girdiğini (şahsen) düşünmüyorum. Bu yüzden de, biliyorsunuz ki, sizi foruma biz yönlendirmiştik :).

İthaki'nin Robot ve Vakıf serilerini basıp basmayacağı hala bir muallak. Basacağız dediler ama halen fiilen bir şey göremedik. Teliflerde sorun olduğunu da duymuştuk geçen yıllarda, buradaki arkadaşlar hatırlayacaktır.

Diyeceğim o ki, herkese keyifli okumalar.


Not: Bu kitapları elinde bulunduran sahafların çoğu sahaf değil. Sahaflık bambaşka bir şey. Bunların büyük kısmı müşteriyi söğüşlemeye bakıyor. Özellikle İstanbul'da sahaflık öldü ölecek noktada. O nedenle, sırf onlara inat, bunları okumayı tercih ederim. Bu da böyle şahsi görüşümdür.

İthakiye ulaşabildiğim tüm yollardan ulaşmaya çalıştım Asimov kitaplarının yeniden basımı için ama hiç takmıyorlar malesef. Radyo programınıda dört gözle bekliyorum.

32
 :aww :melk Hadi bakalım merakla bekliyorum .Ama kayda başlamadan şarkıyı unutma lütfen ;)

33
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 14 Eylül 2016, 14:22:29 »
Asimov kitaplarının yeniden basımını istiyoruz ! :fight: :elf :inca :üü

34
Kraliyet Meydanı / Ynt: Kütüphanemi Boşaltıyorum
« : 31 Ağustos 2016, 22:29:06 »
Özel mesaj attım .

35
Hazal madem eylül ayında yayınlara geri dönüyorsun(güzel haber :)) şu ithakide çalışan bi arkadaşın vardı (yanılmıyorsam bi programına konuk olmuştu editör) ona biraz baskı yaparmısın Asimov kitaplarını ne zaman tekrardan basacakları konusunda .Senden olumlu haberler beklemekteyim. Kendinize iyi bakın ahali

36
Asimova a sonsuzluğun sonu ilemi başlanmalı yoksa ben robot ile mi ?(Ek olarak hazal radyo programını büyük bir özlemle bekliyorum .Geçmiş yayınlarını dinlemekten sıkıldım :))

37
Buralar çok sessizleşti :( . Acaba kitabın filmi ne zaman çıkıcak hiç bir haber yokmu bir yerde okuduğum kadarıyla kitabın film hakları bi ünlü şirkete aitti.Buraları genişletin azcık yahu.

38
@spren ikinci kitabı okumaya yeni başladım sana sanza kardeşler+böcek konusunda über katılıyorum dostum
Spoiler: Göster
sanza kardeşler + böceksiz nasıl devam edicek macera merak etmekteyim ama harbiden gri kral(locke'unda dediği gibi götoş herif :)) a o kadar kin besliyimki bizim afancalara yaptıklarından sonra keşke onları geri getirebilecek bir olay olsa ve seri öyle devam etse :S

39
İlk kitabı bitirmek üzereyim 
Spoiler: Göster
böcek , sanza kardeşlerin öldüğü(öldürüldüğü) bölümü yeni bitirdim .Üzüldüm ya minnaklar ölmemeliydi bakalım locke intikamlarını nasıl alıcak bunu çok merak ediyorum o gri krala o kadar içerliyimki niye yaptın be terbiyesiz ....  :inca .Şuan barsavinin düzenlediği etkinlik bölümünü okuyorum sanırım herşey orda kopacak  :fight: haydi locke göreyim seni  8) .
Forum kullanmayı pek bilmiyorumda teşekkürler yönetici bey :)

Sayfa: 1 2 [3]