Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - OZ

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 27
31
Ciltsiz ama sert kapaklı mı anlamadım. Ciltli kitapları çok sevmiyorum okuması hiç rahat olmuyor.

32
Çizgi / Ynt: Bazı çizimlerim
« : 07 Eylül 2017, 12:14:30 »
Teşekkürler. Indesign ve Photoshop kullandım.

33
https://www.youtube.com/watch?v=-1Uy0BKtVsc Şöyle bir kitap olacak. O yüzden ön sipariş yerine kitabın baskısını, dizgisini, imlasını vb. kitapçıda inceleyip almayı tercih edeceğim.

34
Buz ve Ateşin Dünyası 15 eylülde gelecekmiş, Akılçelen facebook hesabından bir mesaja yanıt olarak.

35
Çizgi / Yeni Nesil Çizimlerim
« : 06 Eylül 2017, 16:27:27 »
Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

36
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Argos'taki Kanopus Arşivleri
« : 06 Eylül 2017, 16:03:20 »
İlk kitaba sahaftan 40 lira verdiğimi hatırlıyorum. Bir de 3. kitaba sahibim. Eksik kitaplardan dolayı seriyi okumadım ancak DeliDolu yayınlarının güz kataloğu arasında iyi bir haber var.

Delidolu Yayınları, güz döneminde ve 2018’de formların iç içe geçtiği, ilham verici kitaplar ile okurlarını şaşır-tacak. Delidolu’nun, güz dönemindeki en büyük yeniliği, kurmaca dışı kitaplar yayımlamaya başlayacak olması.Kitaplar, farklı temalar altında okurlarla buluşacak. John Berger’ın modern çağın ve tüketim odaklı kültürün insanve doğa arasındaki ilişkiyi nasıl değiştirdiğine odaklandığıHayvanlara Niçin Bakarız?kitabı Cevat Çapan’ın çeviri-siyle yayımlanacak. Oxford sözlüğüne göre yılın sözcüğü olanpost-truth(hakikat-sonrası) kavramı Ralph Keyes’inHakikat-Sonrası Çağ: Günümüz Dünyasında Yalancılık ve Aldatmaadlı kitabında kapsamlı biçimde ele alınıyor. De-lidolu’nun kurmacada bu yıl en büyük sürprizi Nobel ödüllü yazar Doris Lessing’in bilimkurgu serisinin ilk kitabı Şikeste olacak. Gertrude Stein’ınÜç Yaşam, Man Booker Ödülü’nün adayları arasına girmeye hak kazanan GeorgeSaunders’ınİçSavaşDiyarı Feci Çöküşteve Dino Buzzati’ninYedi Ulakadlı öykü derlemesi de güz döneminin öneçıkan kitaplarından. Terry Pratchett’ın 41 kitaplık “DiskDünya” serisi hız kesmeden yayımlanmaya devam ediyor.

37
Güz kataloğu mailime geldi ne yazık ki çevrilmeyen bir DiskDünya kitabı kataloglarında gözükmüyor ama kalan iki kitap listede. 2019'a kaldı hiç görmediğimiz kitaplar sanırım.

38
Alvin Maker ve Burton & Swinburne serilerine devam edecek misiniz?

39
3. kitabı 2003 baskısıyla okuyorum, sorum aşağıda gizli :P

Spoiler: Göster
Susannah ve Eddie ne zaman evlendi? Kitabın ilk bölümünden itibaren onlardan karı koca olarak bahsediyor. Tamam ilişkileri olacağı çok belliydi ama evlendiler dememişti 2. kitapta.

40
Kara Kule / Ynt: 2- Drawing of the Three - Üç'ün Çekilişi
« : 03 Eylül 2017, 13:00:13 »
2004 baskısıydı benim okuduğum.

41
Kara Kule / Ynt: 2- Drawing of the Three - Üç'ün Çekilişi
« : 02 Eylül 2017, 17:48:14 »
2. kitabı bitirdim. Gümrük bölümü kitabın geri kalanına göre güzeldi. Geri kalanı ucuz bir macera gibiydi, elbette karakterlerin tanıtımı ve diğer silahşorların Roland'a takılması için gerekli bölümlerdi, bunu "duyumsadım" :D

42
Game of Thrones / Ynt: Game of Thrones
« : 30 Ağustos 2017, 18:15:50 »
7. sezon özeti  :ohmy


43
Game of Thrones / Ynt: Game of Thrones
« : 30 Ağustos 2017, 06:14:03 »
Sabaha kadar tüm bölümleri izledim, ama bir piyes izledim. Bu hissi yaşadım, doyuruculuktan ve oyunculuktan uzak, yazarı bir köşeye atılmış ucuz bir piyes gibiydi. İzlediğim en kötü sezon.

(edit: spoiler)
Spoiler: Göster
Bence Cersei sonunda ensest ilişkiden bir cüce veya özürlü çocuk doğuracak, o çocuğun hükmedemeyeceğini anlayınca akgezerlere karşı diğer güçlerle müttefik olmak zorunda kalacak, hem de yıllarca Tayrion'dan nefret etmesinin de bir kaşılığını görecek, çocuğu onun için ucube olup empati kuracak. Bu fikrim dizi için geçerli kitaplarda ne olur bilmem.

44
Kara Kule / Ynt: Kara Kule ile İlgili Aklınıza Takılan Sorular
« : 29 Ağustos 2017, 19:43:54 »

[/quote]

Spoiler vermek de istemiyorum ama günümüzden yıllar sonrası veya paralel evrende farklı bir varyasyon olarak düşünebilirsiniz. Ben daha çok bir felaket olmuş da uzun yıllar geçmiş ve Roland'ın bildiklerinin onca yıla rağmen insanlığa kalan miras olduğunu düşünüyordum. Kara Kule'nin en güzel yanı bu gibi karmaşalara kafa yordurması ve bunları her ne kadar başlarda tam anlamıyla bilmek isteseniz de seri sonlarına doğru açıklanmasına gönlünüzün razı olmamasıydı benim için. Nedense biraz düşük ve düzensiz cümleler kullandım ama umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. uzun günler, hoş geceler dilerim.
[/quote]

Öyle düşündüğüm ama kafamda oluşturamadığım bir durumdu, teşekkürler.

45
Game of Thrones / Ynt: Game of Thrones
« : 29 Ağustos 2017, 19:42:44 »
Arkadaşlar 7. sezon 7 bölümde mi sonlandı?

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 27