Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Demigod

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15
151
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 31 Temmuz 2011, 23:22:28 »
2012 yılbaşında filmi yayınlanacak olan "The Perks of Being a Wallflower"ın kitabı varmış ve Türkçeye çevrilmemiş. Film Türkiye'de de vizyona gireceği gibi kadroda çok ünlü oyuncular var. Madem filmi geliyor kitabı da gelse hiç fena olmaz diyorum. Böyle bir ihtimal var mı acaba?

152
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 30 Temmuz 2011, 23:29:05 »
Amelie
Ne kadar her yerde romantik-komedi diye geçse de bence tamamen içine kapanık bir çocukluk geçiren bir genç kızın çocuksu iç dünyasını anlatan hoş bir yapım. Tavsiye ederim.

153
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: Tolkien'in Yerinde Olsanız
« : 30 Temmuz 2011, 23:11:11 »
Kusur bulmak zor. Mümkün mü? Ama hikaye Frodo için biraz karamsar bitti gibi. En mutlu son Sam içindi sanırım. Sevgili Bay Frodo için çok üzülüyorum. Şu hastalık illetinden kurtulamadı. İşte ben Tolkien'ın yerinde olsam kimseyi öldürmez, herkes için mutlu bir son yazardım. Bu da gerçekçiliğini yitirirdi. Bunun için Tolkien'in yerinde olmadığıma seviniyorum :)

154
Game of Thrones / Ynt: Game of Thrones
« : 30 Temmuz 2011, 18:16:08 »
Türkçe dublaj dizilerden nefret ediyorum. Özellikle de böyle bir diziyi mümkünse alt yazı ile yayınlasınlar. Tadını kaçırmasınlar.
Aynen. Kesinlikle katılıyorum. Dublaj hataları insanı çileden çıkarıyor.

155
Bilim & Teknoloji / Ynt: En İyi Cep Telefonu Markası?
« : 28 Temmuz 2011, 17:54:42 »
Iphone bence en iyisi. Yani Nokia'nın bu kadar oy almasına şaşırdım. Benim eski telofonum Nokia'ydı. Başlarda iyiydi falan ama kafayı yedi.

156
Tartışma Platformu / Ynt: Kitaplar ne işe yarar diyenlere
« : 24 Temmuz 2011, 23:01:37 »
Bu soruyu anneme sorsanız yeni bilgiler öğrenirsin, kendini geliştirirsin falan der. Ve de -akademik açıdan- yeni şeyler öğrenemediğim kitapların (fantastik, bilim kurgu..) bir işe yaramadığını, zaman kaybı olduğunu savunur. İşte bu düşüncelerin fazlalığından dolayı Türkiyede fantastik edebiyatın ileri gidememiş olduğunu görüyoruz. Ve de birçok insan bu tür kitapları hayatında okumadığından yılda 1-2 sıkıcı kitaptan ileri gidemiyor. İşte bana göre kitap vakti eğlenceli geçirmeye yarar. Tabi bir de annemin dediği şeye de yarar.

157
Güzeldi ama abartılacak bir tarafı yok. Aslında en iyi kitabı birinciydi. Hele 3. kitabın sonlarına doğru o kadar her şey karmaşıklaştı ki bazen geri dönme ihtiyacı duydum. Bazen de birkaç sayfa atladım. Ama genel itibariyle iyiydi.

158
Arkadaşlar yapmayın. Sonuçta bu kitaptan filme uyarlanmış bir sinema filmiydi. Yani kitabı okurken aldığınız heyecanı filmde almamız zaten mümkün değil. Ben Harry Potter'in ilk 4 veya 5  filmini izlediğimde kitabı okumamıştım. Ve de çok güzel gelmişti. Ne zaman kitapları okudum filmler yetersiz gelmeye başladı. Bu bizim orjinalini bimemizden dolayısıyla farklılıkların bizi itmesinden kaynaklanıyor. Aksiyon azdı deniliyor. Yani film tamamen Hogwarts'ta geçti sayılır. Yani her saniye de aksiyon olamaz kl. Biraz da içerik hakkında bilgi vermek zorundalar ki burdan bile kısmışlar. Dumbledore'un hayatından kitapta çok bahsediliyor örneğin. Filmde ise hiç katmamışlar. Kız kardeşinin sadece ismi geçti filmde mesela. Şu anda aksiyon yetersiz diyorsanız tek tek filme bu bilgiler de kitapta anlatıldığı gibi aktarılmaya çalışılsa aksiyon hakında ne diyecektiniz merak ediyorum. Bence ellerinden geldiğince yapmışlar. Ben birçok kişi duydum filme bayılan. Bence bu beğenmeme kitabı okumamızdan kaynaklanıyor ki bana da yavan geldi. Ama aslında düşününce diğer filmler kadar iyiydi.

3D konusunda filmin kötü olduğuna katılıyorum. Gerçekten 3D var mıydı yok muydu belli değildi. Karayip Korsanları da bu konuda başarısızdı. 3D film izledikçe Avatar'ın aslında bu konuda ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha anlıyorum.


159
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 23 Temmuz 2011, 08:51:47 »
Dün Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliğini tekrar izledim. Babamın da dediği gibi yüzyılın en iyi filmlerinden olduğunun farkına bir daha vardım.

Bir de dün Atv'de Geçmişi Olmayan Adam diye bir filme rastladım. Güzeldi ve tavsiye ederim. Kimliksiz'i izlediyseniz o filme çok benziyor diyebilirsiniz ama tabi bu ondan önceki bir yapım.

160
Harry Potter / Ynt: Hortkuluk Meselesi
« : 21 Temmuz 2011, 19:18:39 »
Peki bir soru da benden.
Dumbledore Snape'e neden Harry'nin Voldemort tarafından öldürülmesinin hayati önem taşıdığını söyledi. Ha Voldemort öldürmüş ha bir başkası. Fark ne?

161
Diğer üyelerin aksine adındaki uzunluk ve imzasındaki kısalıktan doğan çelişki çok ilgimi çekiyor :D

162
Televizyon / Ynt: The Big Bang Theory
« : 17 Temmuz 2011, 20:26:18 »
Bu diziye bir ara ben de başlamıştım. Bayağı bir izledim. Güzel bir dizi ama belirli bir olay örgüsü olmadığından bir sonraki bölümü merakla beklemiyorsun. Onun için şu anda takip etmiyorum. Sadece arada bir sıkılınca 1 bölüm açıp izliyorum o kadar.

163
Güncel / Ynt: Kandil
« : 15 Temmuz 2011, 14:16:00 »
Hekesin Berat Kandili kutlu olsun.

164
Sinema / Ynt: Şarkılarıyla Hatırlanan Filmler
« : 15 Temmuz 2011, 03:16:26 »
August Rush
Zaten müzik filmin ana unsurlarından biriydi. Güzel bir Freddie Highmore filmi. Herkese tavsiye ederim.

Bir de Sweeney Todd muhteşem bir müzikaldi. Johnny Depp ve Helena Bonham Carter harika bir iş çıkarmışlar.

165
Şimdi kitabı okuduktan sonra ne yapsalar beğenmek zor. Çünkü kitabı bitirmek saatleri alır. Filmde ise bütün bu olayları 2 saate sıkıştırmak zorundalar. E tabi ki bunu yaparken kolay yola başvurup bazı şeyleri değiştirmişler. Kitabı okumasaydım çok güzel olduğunu düşünürdüm sanırım. Ama ne diyeyim film çok yavan göründü gözüme . Çok irite eden hatalar da vardı. Mesela -belki dublajdan kaynaklıdır - Harry Voldemort'a Karanlık Lord diyor. Zaten Melez Prens'te de Malfoy'a Ölüm Yiyen yerine ruh emici demişlerdi. Bu tür yanlışlıklar kendimi cahillerin içinde arif gibi hissetmeme neden oluyor :D

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15