Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Demigod

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15
61
Aaaaaa! Ooooov! Daha yeni gördüm videoyu ve sonuna kadar kesintisiz izlemeyi başarabildiğim için kendimi tebrik ediyorum.

62
Kısım I'i bugün aldım. Ama D&R'a Kısım II daha gelmemişti. Alamadım. Neptün'ün Oğlu'ndan hemen sonra başlamayı planlıyorum. Sabırsızlanıyorum. :)

63
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Olimpos Kahramanları
« : 05 Kasım 2011, 18:48:42 »
Kitabı bugün aldım. Başlamak için sabırsızlanıyorum. :)

64
Güncel / Ynt: Bayram
« : 29 Ekim 2011, 20:09:58 »
Pek gazete okuyan birisi değilimdir ama arkasında böyle saçmalıklar varsa Taraf'ı gazete grubundan alıp saçmalamalardan seçmeler grubuna dahil ediyorum. Atatürk=dikdatör? Saygısızlığın, nankörlüğün bu kadarı.

65
Sinema / Ynt: Vampir "Depp" Geliyor; Dark Shadow
« : 29 Ekim 2011, 19:20:20 »
Tim Burton ve Depp süper oluyor. Genelde ortaya uçuk kaçık şeyler çıkıyor. Depp tam rolünü bulmuş. :D Zaten Depp Burton'un çocuklarının/çocuğunun vaftiz babasıymış. Yakınlar yani. Beraber çalışmaları normal.

66
Paralel evren?

67
Tabiki de yeni olmalı.Ben bir kütüphaneden kitap alıp okuyamam mesela.O kitap benim olmalı.Kitaplarım benim için çok önemlidir.Onları daima ilk günki gibi tutarım.Hatırlıyorumda bir sayfası ciltten ayrılmıştı nasıl sinir oldum nasıl ağladım anlatamam.Arkadaşlarıma bile zar zor veriyorum.Verirken bile kurallarım vardır:
1-Kitabı asla ama asla 90 derecelik bir açıdan fazla açma,
2-Kitabı okurken yanına katiyen içecek ve yahut yiyecek bulunmamalı,
3-Asla ama asla çantanda durmamalı,bir yere götürüyorsan elinde taşı,
4-Asla başka biri istediğine ona verme,
5-Ona bir bebekmiş gibi bak.
Bu şartlardan herhangi birine karşı gelirse tartışma çıkıyor genellikle zaten benim kitaplarımı sadece bir arkadaşım okuya bilir oda benim huyumu biliyor.Ama en yakın arkadaşıma verirken bile için cız ediyor.Eski kitaplarıda severim ama kapakları sağlam veya buruşmamış olmalı.Daima orjinal olmasına özen gösteririm.
Tam benim kafadansın. Ama bir fark var ki ben en yakın arkadaşıma dahi asla ve asla kitap vermem. Tabi korsansa hiç problem yok. Bu bilinç bende yeni yeni oturmuş gibi görünüyor çünkü 1-2 sene önceki kitaplarım yıpranmış durumda. O zamanlar pek takmıyordum heralde. Gördükçe içim cız ediyor :D En kötüsü de Harry Potter serimin yarısının korsan yarısının 2. el olduğu kafama dank ettikten sonra hepsini elden çıkarmam. Şimdi bütün seriyi okumama rağmen kitaplığımda hepsi okunmuş 7 orijinal HP kitabın eksikliğini hissediyorum.

68
@LegalMc
Spoiler: Göster
İyi de o zamanlar babadan gelen kan önemliydi sonuçta. Yani öyle olsa Jon bir Stark değil (gerçi soyadı Snow zaten Stark değil de yine de Stark sonuçta) Targeryen olurdu ki onun bir kurdu olmazdı. Yani bana mantıklı gelen bu.


Spoiler: Göster
Soyadı Snow, çünkü Winterfall çevresindeki tüm piçlere Snow soyadı veriliyor. Onun aile ile pek alakası yok. Yalnız o zaten bir piç, adı üstünde babası belli değil. Belli olsaydı, soyadı Targaryen olurdu.

Ayrıca; o zamanlar? Hangi zamanlar?


Spoiler: Göster
O bölgedeki piçlere Snow soyadının verildiğini biliyorum. Bunu neden açıklama ihtiyacı duydun anlamadım. Benim orda kastettiğim her ne kadar Jon'un babası bir Stark olsa da piç olduğu için bir Stark sayılmamasıydı. Ayrıca bildiğim kadarıyla, daha doğrusu kitaptan anladığım kadarıyla piç bir erkeğin karısından olmayan gayrimeşru çocuğuna deniyor. Yani babası belli olmayan değil annesi belli olmayan.
O zamanlar derken eski zamanları kastetmiştim. Yani kullanılan silahlara falan bakarsak yakın bir zaman olmadığı gayet açık.
Neyse bu diyalog uzar da uzar en iyisi okuyup şu Jon denen veledin nerden geldiğini anlamak :D
Edit: Çözdüm :D " 1. Anası ile babası arasında evlilik bağı olmadan dünyaya gelen çocuk, haramzade, veledizina. 2. Babası belli olmayan çocuk." Görüldüğü üzre piç kelimesi senin dediğin anlama(2) gelmekle birlikte kitapta 1. anlama göre kullanılmış.

69
@LegalMc
Spoiler: Göster
İyi de o zamanlar babadan gelen kan önemliydi sonuçta. Yani öyle olsa Jon bir Stark değil (gerçi soyadı Snow zaten Stark değil de yine de Stark sonuçta) Targeryen olurdu ki onun bir kurdu olmazdı. Yani bana mantıklı gelen bu.

@cellox
Spoiler: Göster
 Kitapta o kadının para karşılığı Ned'le birlikte olduğu mu yazıyordu. Ben hatırlayamıyorum o kadarını şu anda ama hep o kadının saf ve temiz biri olduğunu düşünmüştüm.

70
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 29 Ekim 2011, 17:12:23 »
Üç Silahşörler
Orlando Bloom ve Logan Lerman için gitmiştim. Çok güzeldi. Aksiyon sahneleri çok iyiydi. Yani eski dönemlerde geçtiği için kılıç sahneleri vardı ki en çok kılıç dövüşlerine ilgi duyarım. Ara ara filme espri falan da katmışlardı. Eğlenceliydi yani. Tavsiye ederim.

71
Duyurular / Ynt: Çok Satanlar 2011
« : 29 Ekim 2011, 17:06:32 »
Taht Oyunları hakediyor gerçi ordaki kitapların bir çoğunu okumadığım için pek karşılaştıramıyorum. Daha Rüzgarın adını bile okuyamadım. En kısa zamanda okumam lazım. Çok övülüyor.
@VarteuX
Sitemizde "değiştir" tuşu mevcuttur. Bu sayede art arda mesaj yollamak yerine önceki mesajınıza eklemek istediklerinizi ekleyebilirsiniz ki daha hoş olur.

72
Güncel / Ynt: Bayram
« : 29 Ekim 2011, 16:52:17 »
Cumhuriyetimizin 88. yılı kutlu olsun. Ne yazık ki son zamanlarda çok şehit verdik ama bu milleti yıkamadılar, yıkamayacaklar. Daha nice bayramlar göreceğiz inşallah.

73
İlk kitapta 110'lu sayfalara gelmiş bulunmaktayım. "Daha dur. Bu ne hız? Sakin ol biraz." diyebilirsiniz, fakat şimdiden Jon Snow üzerine bir teori kuruyorum. :D

Spoiler: Göster
"Bana söz ver, Ned. - Rhaegar Targaryen - tecavüz - Lyanna Stark - Söz ver." kelimelerinden ve Ned'in ne zaman Jon Snow'un annesinden laf açılsa oluşan ruh halinden yola çıkarak Jon Snow'un Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'ın oğlu olduğunu iddia ediyorum.


Piyasada 5 kitap var şu anda. Bahsettiğim olay aydınlanmış da olabilir, bilemeyeceğim.  :)
[spoiler]Sanmıyorum çünkü Jon'un bir kurdu var ve bu onun Stark kanı taşıdığını gösterir.[spoiler]

74
Arkadaşlar ikinci kitabı iki kısım şeklinde iki kitaba ayırmışlar. İkisi de 20'şer lira olarak çıkacakmış. Kapak çalışması da bitmiş.
Kısım I
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=208651745872852
Kısım II
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=208652195872807

75
Güncel / Ynt: Van'da Şiddetli Deprem
« : 26 Ekim 2011, 11:50:19 »
Van'a destek için önemli bir adım. Eminim şu an böyle kampanyalara çok ihtiyaç vardır. Umarım Van'da en kısa zamanda insanlar hayatlarına dönebilir.

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15