Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Sophié

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 40
16
Çizgi & Anime / Ynt: Bayramda TV'de Anime Keyfi
« : 10 Eylül 2010, 13:25:01 »
Eveeeet, buradan aldığım duyumla dün Prenses Mononoke'yi izledim.

Son derece bilgilendirici ve keyifliydi. Eğer birsine çevre bilincini aşılamak istiyorsak, o kişiyi oturtup Prenses Mononoke'yi izletebiliriz.

Spoiler: Göster


En çok bunların çıktığı sahnelerde duygulandım. Yalnız belki bir bilen vardır, adları neydi bu ufak dostlarımızın?




İzleyeli çok oldu fakat aklımda orman cinleri ya da orman perileri gibi bir şey olarak kalmış. Özel ismi olduğunu hatırlamıyorum açıkcası.

17
Buna benzer bir şeyler daha önce geçmişti  sanki forumda ama şimdi bilmiyorum, neyse. Bu olayı daha önce duymuştum ama şunu düşünmek gerek diyorum. Çocuklar için yapılan çoğu çizgi filmde en güzel şeyler düşlenir, iyilik, yardımlaşma had safhadadır. Sonra nebliym, para konusu da çok fazla göze batmaz. He Peyo böyle bir düşünceyle yaptıysa iyi de yapmış ama bana göre biraz paranoyakça bir sav gibi.

18
Müzik / Ynt: Lady Gaga
« : 25 Ağustos 2010, 20:33:02 »
Kıyafetleriyle marjinal olduğunu mu düşünüyor bilmiyorum ama, benim kafamda poserdan öteye gidemiyor. Klipleri fazlasıyla itici, sesi de güzelse bile mahvediyor, bilemiyorum. Kendisinin son şarkısına Cen-Kerdem Beyler'in getirdiği yorum çok daha iyidir. Unutmayın; Hakan değil, Osman değil Alihan'dır o.

19
Başucumda Müzik. Korkunç bir kitap. Dişi kesim öve öve bitiremiyor bu kitabı, nedenini anlayamıyorum. Klişe bir aşk kitabından öteye gitmemiş, olabilecek olaylardan gitmiş ve bunun yanında herhangi etkileyici bir dil söz konusu değil. Bu kadar çok beğenildiğini görünce herhalde iyi bir şeydir diye elime aldım ve nerdeyse ilk yüz sayfada tüm pozitifliğimle güzel bir şeyler olabileceğini düşündüm. Son yüz sayfaya girdim ve hala iyi bir şeyler bekliyorum. En azından sonunda.

20
Genel Kültür / Ynt: Fotoğraf Kulübü
« : 24 Ağustos 2010, 13:42:46 »
Sophié. Bu güzel fotoğraflar için + Rom vermekten onur duyarım. :D
Önce teşekkür ederim, sonrasındaysa birazcık eleştireceğim fotoğrafını. Kullandığın makinayı bilmiyorum ama, sanırım ışık ayarlarından ötürü odak önünde, arkasında kalan kısımlar fazla gürültülü çıkmış. Halbuki odağın bulutlara da dağılması harika bir şey -kompozisyon(?)- yaratmış. Öndeki açık renkli nesne, aslında profesyonelleşmeye gerek yok, sopa, işin içine girmeseymiş çok daha kaliteli bir kare olabilirmiş. Şimdi görüş açısıyla alakalı da birkaç şey söyleyebilirdim ama, bu kişinin kendine özgü tarzı olduğu için onu işin içine karıştırmıyorum.
Umarım eleştiriyle problemin yoktur : ).

21
Yıldız Savaşları / Ynt: CNBC-E’de “Star Wars” Şöleni!
« : 22 Ağustos 2010, 01:12:38 »
Yanlış bilgi. Eylül ayından itibaren cumartesi sabah kuşağında dublajlı, akşam kuşağındaysa alt yazılı olarak sinema çekim sırasına göre gösterilecek.

22
Sinema / Ynt: Biri Beni Isırdı~Vampire Suck
« : 19 Ağustos 2010, 20:42:39 »
Şu Twilight'ın elinizden çekeceği var anlaşılan. Madem can düşmanı yapacaktınız seriyi neden okudunuz dört kitabını? Kazanan kazandı isterseni kitapları tuvalete atın bir faydası olmayacak. Bir de nasıl rezalet yapmışlar diye filmlerine gidenler var :) Madem sevmiyorsun destekleme ki işini nasıl yaptığını görelim :)
Bu durumda antiler korsanları alsın da sabote etsinler :P (yanlış anlaşılmayı baştan engelleyeyim, muhalefet olmak için değil eğlendiğim için yazıyorum.).

Filme gider miyim, bilmiyorum. Çünkü, internete düşmüş bile. Nasılsa birileri indirir de elime gelirse ne ala. Sinemada izlenecek bir değeri olduğunu düşünmüyorum. Buna keza, fragmanını izlerken eğlenmedim değil. O çeteye Black Eyed Peas benzetmeleri de fazlasıyla güzel olmuş :D.

23
Genel Kültür / Ynt: Fotoğraf Kulübü
« : 19 Ağustos 2010, 20:23:40 »
Alıntı yapılan: Amras Ringeril link=topic=8187.msg88099#msg88099 date=128223699

[b
Edit:[/b] Bu arada o little fish esprisini kimsenin anlamamasının bir zararı yok ence, çünkü berbat bir espri olmuş :P

Sana bazı şeyleri msn'den dillendireceğim :D. En azından anladın ve eleştirdin bu da önemli benim için sağ ol ehe.

Ve teşekkür ederim. Yetenek olduğunu pek düşünmüyorum, kendimce sebepler belki, ama, konuda şanslı olduğum doğrudur.

24
Genel Kültür / Ynt: Fotoğraf Kulübü
« : 19 Ağustos 2010, 19:58:38 »
Aslında o da vardı ama, dikkat etmemişsin demek. Çok ayıp çook, üzdün beni. Gelişimin muhteşem olması için bu kadar bekledim :P.

25
Harry Potter / Ynt: Filmler bitti, saçlar gitti !
« : 19 Ağustos 2010, 19:55:31 »
Aradaki 7 farkı bulunuz;



Natalie Portman'ın bin basması farkın yedi değil bin olduğunu ortaya çıkarmaz mı ama?

26
Genel Kültür / Ynt: Fotoğraf Kulübü
« : 19 Ağustos 2010, 19:48:01 »
Bunu gören Ece boş durur mu hemen o da patlatır biraz;
Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

bu shopsuzdur efendim. Rivayetlerde kendisi için 10 saat uyumadığım da vardır.
Spoiler: Göster

Bu da öyle, ki bunu daha çok severim.
Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Bunları çekerken kontrast ve gün ışığı ayarlarıyla oynamış idim.
Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Akşam gelin de kadrajımın nasıl berbat olduğu hakkında espriler yapalım.
Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

Spoiler: Göster

bu da eyefish gibi ama doğal olarak humanfisheye.
Spoiler: Göster

Ben bunun için Little Fish diyorrum ama kimsenin espriyi anladığını da hiç sanmıyorum, üzücü elbet.

Biraz derken... Fazla yardırdım evet, üzgünüm.

Aslında çok fazla "çalışmam" var ama, kendilerini artık beğenmiyorum. Photoshop'a olan düşkünlüğüm yüzünden doğal hallerini es geçmişim hep. Bunun için de bahanem hazır elbet; compact kullanıyorum kardşim. Yine photoshop fışkıranlar var ama, azcık. Evet, eski retroculardandım, gurur duymuyorum eheh. Artık çekmiyorum -analog bir slr bekliyorum-, çektiğimi de böyle palyaço etmiyorum.

Bir de böyle bir oluşum içindeyseniz fotoğraflama teknikleriyle alakalı bilgi vermek de çok yararlı olacaktır, ister amatörler için ister profesyoneller için.

27
Güncel / Ynt: Kıyamet Kopacak Diyollaa.
« : 13 Ağustos 2010, 16:33:02 »
Adam büyük seller olacağına inanadığı için Toroslar'a çıkmış sanırım. Şimdi kopmadığını görünce çok üzülcek, kopmuş gibi yapsaydık en azından.

28
Eğlence & Mizah / Ynt: [Foto-Galeri] İlginç Telefonlar
« : 26 Temmuz 2010, 20:50:49 »
Şu hamburger telefonlardan Juno'da vardı, acayip özenmiştim izlerken.

29
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Pandora - Anne Rice
« : 05 Temmuz 2010, 17:52:46 »
Bence çok iyi bir kitap değildi. Elime aldığımda deliler gibi etkisinde kalacağım bir şeyle karşılaşacağımı düşünüyordum ama bitirdiğimde, sonunda bitti, dedirtti. Okunmasa büyük şeyler kaybedilmez.

30
Bilim & Teknoloji / FlingPC
« : 24 Haziran 2010, 11:43:52 »


-FlingPC ile bilgisayarınız artık oyun konsolu
-Tek pakette kablosuz joystick, oyun konsolu, airmouse.
-FlingPC kablosuz yeni nesil joystick, içerisinde bulundurduğu hareket ve ivme sensör özellikleri ile gelmiş geçmiş en yetenekli joystick olarak adlandırılıyor.
-FlingPC ile vücudunuzu, kolunuzu veya bileğinizi kullanarak hareket ediyor, hareketlerinizi birebir oyunlara yansıtabiliyorsunuz.
-FlingPC var olan mevcut oyun konsollarından farklı yapısı ve airmouse özelliği ile evinize hareket, bilgisayarlarınıza özgürlük getirerek kullanıcıların bir çok ihtiyacını düşük maliyeti ile kolaylıkla karşılıyor.

Sitesi: http://www.flingpc.com/en/index.asp Ve türkçe içerik: http://www.flingpc.com.tr/en/index.asp



Bir oyun konsolu olduğu için buraya açmanın daha uygun olduğunu düşündüm. Tanıtımın biraz tırt olması da üşengeçliğimden kaynaklı olabilir.
Bununla tanışmam biraz abim sayesinde oldu. Oyun destekleme özelliği gayet iyi denebilir. Gözüme çarpanlar içinde nfs ve devil may cry vardı mesela. Kendi oyunları da Nintendo wii'nin kopyası denebilir zira bu da wii'nin tekelini düşürmek için yapılan bir şey. Hatta wii tanıtımlarında kullanılan "eşyaları odadan çıkarın" muhabbeti aynen anime edilmiş. Bilgisayarda oynanması da ayrı bir artı noktası bence. Aynı zamanda wii'nin üçte biri fiyatına olması gibi birkaç güzel özelliği daha var.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 40