Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Kaze

Sayfa: 1 ... 9 10 [11]
151
Ütopya/Distopya / Ynt: Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley
« : 27 Şubat 2012, 15:46:43 »
Günümüz kapitalist dünyası ile Huxley'nin öngörüleri arasındaki farklar gün geçtikçe eriyor. Orwell'ın 1984'ü bir süre daha diktatörlüklerde yaşamayı sürdürecektir fakat günümüz için Aldous Huxley'nin Cesur Yeni Dünya'sı daha gerçekçi. Dehasına hayran olmamak elde değil.

152
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 27 Şubat 2012, 00:26:28 »
Merhaba,
- Huxley'nin "Krom Sarısı" ve "Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret" kitaplarının yeniden basılacak olması gerçekten harika bir haber.
- Peki "Maymun ve Öz" ile daha önce ayrıntı yayınları tarafından yayınlanmış olan "Ada" 'nın da tekrar basımı düşünülüyor mu?
- Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, "Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret"'in "Cesur Yeni Dünya" ile aynı ebatlarda (önceki baskısı büyük ebattaydı) basılıp reyonlarda yan yana sergilenmesi bana kalırsa kitabın satışını hızlandıracak ve "Fahrenheit 451" ile birlikte göze çarpan bir üçlü oluşturmalarını sağlayacaktır.

Ayrıca alttaki baskısı tükenmiş olan İthaki kitaplarından ufukta yeni baskısı görünen var mı diye sormak istiyorum;
- Roger Zelazny - Işık Tanrısı
- Karanlıkta 33 Yazar (Ciltli)

Son olarak Stephen R. Donaldson'ın "İnançsız Thomas Covenant" serisinin şu anda ilk 2 kitabının türkçe baskısı mevcut. 3. kitabının da basılarak en azından ilk üçlemenin bitirilmesi sağlanamaz mıydı?
Serinin satış görmediğinin farkındayım yalnız basımı yapılmış olan kitapların farklı yayınevlerinden çıkmış olması ve son kitabın basımının üzerinden 5 sene geçmiş olması okuyucuyu seriden ister istemez uzaklaştırıyor.
Bana göre seriye bir şekilde başlamış olanları yarı yolda bırakmamak, aynı zamanda başlamak isteyenlere tamamlanmış bir üçleme sunmak her bakımdan olumlu sonuç verecektir.

Sayfa: 1 ... 9 10 [11]