Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - TerreneWorld

Sayfa: 1 [2]
16
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Wardstone Günlükleri
« : 27 Kasım 2012, 22:19:34 »
Seriyi okumaya küçüklükten başlayanlar için bağımlılık edici bir seri ama lise yıllarında başladıysanız tıpkı benim gibi size çok yavan gelebilir.İlk beş kitabı okudum ama devamını almak için çok da sabırsızlanıyorum sayılmam,benim için ikinci planda kalan bir seri.Yine de bir Alice fanıyım! Ayrıcı kitabı ilk aldığımda daha etkili olsun diye geceleyin okumuştu ama beni hiç korkutmadı açıkçası.

17
Kurgu İskelesi / Ynt: Şapka
« : 27 Kasım 2012, 17:18:10 »
Çok ironik yazmışsın ve bence bu konuda bu şekilde bir hikaye yazılamaz,yazılmamalı. Daha duygulu olmalı herşey. Olaylar şapkanın gözünden anlatılmalı, asıl önemli olan şeye,şapkanın hissettiklerine değinilmeli.Ve yerinde olsaydım hikayeyi çocuğun şapkanın canlı olduğunu fark ettiği bir olayla başlatırdım.Böylesi daha heyecan verici olurdu.

18
Gezginler Kamarası / Ynt: Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati
« : 27 Kasım 2012, 16:38:13 »
Metinler bir trajedi eserinden fırlayıp günümüze sıçramış gibi. Her cümlenin üzerinde düşünmek ve tekrar tekrar okumak gerekiyor, her biri anlatmadığı şeyi anlatıyor.Duvara yansıyan titrek gölge gibi çok gizemli ve bunları aklım almıyor!

19
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Do'Urden Ailesi
« : 07 Mayıs 2012, 19:29:10 »
Spoiler: Göster
Malice nin ölüşü çok kolay olmuştu.Briza ile iyi bir çatışmaya girer diye düşünüyordum,arada bir büyü yaparlar-gerçi rahibeler büyücüler gibi büyü yapmıyorlar ama..- kaçışırlar,Lloth a yardım için yakarırlar, Briza nın dövüşmekten nefesi kesilir, yerlerde sürünür son anda Örümcek şekilli hançeri Saygıdeğer Malice'in göğsüne geçirir... nerede bunlar?Yok!Aşığı olduğum despot Malice 5-6 kırbaçta ölüverdi.5-6 kırbaç ne ki?Anayurt ta Drizzt i o kadar kırbaçlıyorlardı ama bir türlü ölmüyordu.Sürgün tam bi' hayal kırıklığı oldu benim için.

20
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Favori Karakteriniz?
« : 07 Mayıs 2012, 19:13:27 »
Kitapta Drizzt in arkadaşlarıyla gezip dolaştığı,dövüşlere girdiği bölümlerden çok  tiran Malice Do'Urden 'in acımasız planları beni daha çok etkiliyor.
Spoiler: Göster
Ne yazık ki öldü!

Sayfa: 1 [2]