Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Optik

Sayfa: 1 2 3 [4]
46
Liman Kütüphanesi / Ynt: Nasıl kitap okursunuz?
« : 18 Temmuz 2012, 15:46:35 »
Okul zamanı sınıfta,özellikle tenefüslerde çok okurum. Evde ise yatarak başlarım, kitabın heyecanlı yerlerinde kendimden geçerim ve bazen kendimi yerde bulurum...

47
Şapşallığıma verin Unutulmuş diyarların ilk kitabının adı nedir?

48
Kimse Yüzüklerin Efendisi önermez şimdiden çünkü O fantastik edebiyatın doruk noktasıdır. Onu okumak için belli bir birikime sahip olmak gerek. Bu birikim yaş değil -çünkü ben de 16 yaşındayım- bilgi ve okumadır. Ben daha erken yaşta başlamıştım okumaya, aynı süreci size uyarlarsak birkaç uyarıda bulunabilirim. Öncelikle Deniz Tanrıçası, The Secret Circle, Twilight gibi popülarite ve para için yazılmış şeylerden uzak durun. Sırasıyla Harry Potter serisini bitirin, Percy Jackson ve Olimposlular serisini okuyabilirsiniz sonra. Onu da bitirince Neil Gaiman'ın Mezarlık Kitabı ve Yokyer'ini okuyabilirsiniz. Ejderha Mızrağı ve Unutulmuş Diyarlar da onları takip edebilir. Sonrası kendi kendine geliyor zaten.

Twilight'ı okumayı düşünmüyorum.

Şu an bazı kitapları sipariş veriyorum. Listemi sizler oluşturuyorsunuz,bunu bilin :) Ayrıca Yasmine Galenorn - Cadı kitabı elimde bulunuyor. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

49
Tartışma Platformu / Ynt: Siz Kimsiniz?
« : 17 Temmuz 2012, 16:18:05 »
Hermione'nin Erkek versiyonuyum. :)

50
Herkese merhaba ilk önce ilk kez konu açtığımdan dolayı hatalarım varsa kusura bakmayın.

Kitap okumaya yeni başladım.16 yaşındayım ve yeni başladım olarak söylüyorum. Çünkü fantastik edebiyatına olan ilgimi farkedememişim. Ama şimdi fantastik dünyasını tanımaya kendimi kaptırmaya başladım. 5-6 aydır düzenli olarak okuyorum. Ancak Fantastik dünyanın gerisindeyim. Önümde okumam gereken bir çok kitap var ve her gün daha fazlası ekleniyor. Bu açığı kapatamam. Ancak azalta bileceğime inanıyorum. Bu konuda yardımınızı istiyorum.Bana fantastik dünyanın kapılarını açacak kitapları söyleyin.

Şu ana kadar okuduklarım;

Harry Potter 1-2-3-4
Açlık Oyunları Serisi
Kemikler Şehri (Ölümcül Oyuncaklar serisi ilk kitabı)
Paranormal  1-2
The Secret Circle
Deniz Tanrıçası
Ozan Beedle Hikayeleri

Ve arkadaşlar çoğu kişinin Yüzüklerin Efendisini önereceğini düşünüyorum. Öğrendiğim kadarıyla ağır bir kitap, Onun hakkında da görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

51
Birincil tekil şahısı tercih ederim,sebebi ise dediğin gibi karakteri çok daha iyi tanıyorsun; duygularını hislerini biliyorsun. Üçüncü tekil şahıs ise bende ki heyecanı azaltıyor,bu da kitaptan sıkılmaya  neden olabiliyor.

52
Harry Potter / Ynt: Hangi kuleden olmak isterdiniz?
« : 05 Temmuz 2012, 15:45:29 »
Hogwarts olsun da kule fark etmez =D

53
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 03 Temmuz 2012, 12:55:24 »
Ölümsüzler...

54
Tartışma Platformu / Ynt: Forumda en çok okunan Kitap
« : 03 Temmuz 2012, 12:50:16 »
Düzenli bir şekilde bu yıl kitap okumaya başladım Harry Potter bana bu kapıyı açan kitap oldu. Eğer okuduysan Açlık Oyunları'nı okuyabilirsin. ve tabi Ölümcül Oyuncaklar serisine de başlayabilirsin ilk kitabını okudum ve güzel ve akıcıydı.

55
Tartışma Platformu / Ynt: Kurgu seçimi.
« : 01 Temmuz 2012, 19:58:11 »
Ben büyüyü tercih ederim ama kitap çıkıyorsun ve popüler kültür vampirler üzerinde olduğunu düşünürsek. Vampirli olan.

Sayfa: 1 2 3 [4]