Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Thomasward

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 24
16
Kurgu İskelesi / Ynt: Kharon'un Rüşveti
« : 17 Mayıs 2014, 19:44:57 »
Tadı damağımda kaldı ama  :D canın sağolsun . Bu bana yetti de arttı . Gayet güzeldi.

17
Kurgu İskelesi / Ynt: Kharon'un Rüşveti
« : 01 Mayıs 2014, 20:35:04 »
Anlatım gayet hoştu. Kharon 'dan kastınız (sanırım) yunan mitlerindeki styks nehri kayıkçısı idi.  Hiçbir hata yoktu , varsa bile göze batmadı. Hikayenin devamında Serdar'ın başına bir şeyler gelse , kayıkta uyansa harika olurdu . Tabi bu  benim şahsi zevklerime uygun olurdu orası ayrı ama yine de ölüler diyarında devam eden bir parti harika olurdu. Eline sağlık.
Edit: Anlatım hoştu yazacağıma boştu yazmışım.

18
Kurgu İskelesi / Ynt: Anadolu'nun Ejderhaları
« : 01 Mayıs 2014, 20:07:17 »
Eline sağlık  .  İmmortal' ın da söylediği üzere imla hataları çok  göze battı.  Virgülün kullanılmaması anlatımı zora sokmuş. Bunların dışında hikayenin akış hızı güzeldi.

19
Kurgu İskelesi / Ynt: Bilimkurgu denemelerim
« : 01 Mayıs 2014, 19:31:23 »
Betimleme ve yaratılan çevre gayet güzel ama her şey çok mu çok hızlı oldu belki benim beklentim daha yavaş daha lezzetli olmasıydı. Giriş bölümünde çevre kadar birazcık karakter ve bulunduğu durumdan bahsedilebilirdi. Onun dışında ilk bölüm gayet iyiydi. Okurken  şehrin nasıl bir yer olduğunu anlamakla kalmadım hissettim de.

Yalnız bi şey merak ettim kapşonlu kadının olacakları önceden bildiğini doktor nereden bildi?

Edit: İmlada bazı hatalar var. Cümleler , hikayenin yazımındaki üsluptan dolayı devrik diye tahmin ediyorum.

20
Şişedeki Mısralar / Ynt: Bazıları Dönüm Noktası
« : 27 Nisan 2014, 16:38:43 »
Okuyorum okuyorum her şey normal ta ki sondan bir önceki kıtaya kadar . O kıtada gülmemi bastıramadım .Anılardan nelere vardı şiir. :D içki diyordu peynir diyordu iş şeftalide bozuldu.

21
Çizgi & Anime / Ynt: En Son İzlediğiniz Anime?
« : 27 Nisan 2014, 16:02:50 »
Fairy Tail

22
Ejderha Mızrağı / Ynt: Şu An Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
« : 27 Nisan 2014, 15:26:34 »
Daha yolun başındayız ,  Kış Gecesi bitmek üzere.

23
Güncel / Ynt: Twitter
« : 27 Nisan 2014, 15:23:22 »
Dns değiştirmeye gerek yok. Goodle Dede 'ye  youtube-gir yazınca bir kaç sonuç çıkyor ilk üçünden deneyiniz videolar çalışıyor. Ancak ben OSX işlemciden denedim , sonuç windows'ta ne olur bilmiyorum. Tablet ve  mobillerin bazılarında youtube uygulamasını indirince de youtube'a giriş yapılabiliyor. Şahsen ben iki türlü de girmeyi başardım ama arkadaşlarımdan bir tanesi telefonunda uygulama indirilmiş olmasına rağmen  çalışmadığını söyledi o da dns değiştirerek giriyor.

Bildiğim kadarıyla youtube'un kapanması görüşmelerin yayınlanmasıyla , twitter'ın kapanması da hukuğa aykırı kullanıcılar hakkında yetkililerin işlem yapmamasıyla alakalı diye biliyorum. Sonuçta pire için yorgan yakıldı. Gerekli miydi ? Tartışılır. Neyse giriş için bu kadar alternatif varken bu  erişim engeli sembolik bir tepki olarak kalacak.

24
Kral Katili gerçekten harika!

25
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Yerdeniz Serisi
« : 02 Kasım 2013, 21:26:03 »
Henüz ikinci kitabında olmama rağmen aşığı olduğum bir seri. Büyük bir fantastik eserde aranan niteliklere sahip. Kurgusu tam tadında , karakterlerin hikaye içinde kullanımı ise son derece alışılmadık (kötü değil!) . Baş karakter ikinci kitabın bilmem kaçıncı sayfasına kadar yok ( tek ciltte okuduğum için tüm sayfa sayıları birleşik , o yüzden kaç sayfa bilmiyorum) , ancak bu da değişik bir tat veriyor okuyucuya. Zaten yazılması gerekenler yazılmış , yazan ve tanıtanların ellerine sağlık.

26
Oyunlar / Ynt: Don't Starve
« : 01 Kasım 2013, 21:08:15 »
Keşke oynayabilseydim dediğim oyunlardan biri. Hem vaktim yok hem de oyun kardeşlerimden geçer not alamadı. Ama bir gün oynarım.,

Ayrıca bu harika tanıtım için çok teşkkürler. Tadında olmuş çok uzun olunca okumak sıkıyor.

27
Haydi hayırlısı diyelim.

28
Çok sağolasın.  Bende bulduğumda bu çizgi filmi çok duygulanmıştım , ilk defa okuduğum bir kitabın çizgi filmini seyretmek hoştu. Bu çizgi film en azından her ilk kitabı okuyanın izlemesi gerekn bir çizgi film. Beğenmene sevindim. İlk romumu da içtim.

29
İşte bu çok hoşuma gitti. Böyle ilginç bir olayı kurgulayıp ,  kendi tarzını yayarak yazman da ayrı bir tat katıyor. Bunun kadar birde senin yazdığın beni geren bir hikaye vardı. Lunapark trenindeki dehşet anları anlatan  hikayeyi de sen yazmıştın , hoşuma gitmişti , okurken o eski hikayende ki  tadı hissettim.

30
Kendine çok bağlayan bir yapısı yok ama  okutuyor. Çok güzel olmuş Türkçe 'ye çevrilmesi.Çevirenlerin ellerine sağlık.Beş bölümü de bitirdim. Henüz bir atraksiyon  :fight:  yok.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 24