Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Thomasward

Sayfa: 1 ... 21 22 [23] 24
331
Kurgu İskelesi / Ynt: Drow Kraliçenin Hazinesi
« : 07 Ağustos 2012, 20:35:33 »
Anladım güzel komploymuş.Hikayedeki ateş topu fırlatanda  oyunun parçası demekki.

332
Kurgu İskelesi / Ynt: Drow Kraliçenin Hazinesi
« : 06 Ağustos 2012, 23:34:33 »
Harika aksiyon sahneleri hikayeni bir solukta okumamı sağladı  dostum.Fakat sonunda Freegley bendim derken yani aslında Freegley Freegley değil miydi?Freegley kılık değiştirmiş Kraliçe Drow muydu?Yaratıklar çok güzel ölüyor bu arada  yani alev topunu yalayan canavara bayıldım.

333
Miras Döngüsü / Ynt: Eragon'un Diğer Kitaplarla Benzerlikleri
« : 06 Ağustos 2012, 23:13:36 »
Filmini seyrettim ve efektlerinin harika olduğunu söyleyebilirim.Bence ejderhalarla ve karabüyü ile alakalı olması aynı zamanda bizim okuduğumuz kitaplarla benzer yönlerini çok olması nedeniyle bize çok tanıdık gelmesi doğal.

334
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Unutulmuş Diyarlar silahları.
« : 06 Ağustos 2012, 22:54:10 »
İşte tamda açılmasını istediğim konu buydu tam benlik bir konu açılmış.
Drizzt'in Adamantit Palaları:
Krılması neredeyse imkansız olan ve Menzoberranzan'da dövülen bu kılıçlar Drizzt yeryüzüne çıkana kadar onun elindeydi sonra günışığında güçlerini kaybedip kırılınca Drizzt yeni palalar alır.

335
Chaotic Evil dediğin şeyin orta düzeylisi olan bu örümcek arkadaşımızın bir bacağını drizzt'e kaptırdığını duydum ve kesilmiş olduğunu öğrendim.(8-1=7)
Bacaklarından birini Drizzt'in kestiği doğru mu?
Bu arada bilgiler için teşekkürler.

336
 Duyunca mutlu oldum.(Kranlıkta yaşayan cüceler)
Teşekkürler :D.

337
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 06 Ağustos 2012, 09:29:54 »
Şapkasını eliyle düzeltti ve barda loş ışığın altındaki insanlara baktı ve sadece düşündü,ve belindeki parlak altıpatlara baktı.İşi bittiğinde bahanesi bu insanların çok gereksiz olmasıydı fakat ona yaşlı bir ihtiyar ''Hiçbir şey ölmeyi hak etmiyor.''demişti ve sonra ihtiyarın sözüne saygı duyarak bahanesini ''Canım istediği için yaptım.'' olarak değiştirdi ve kafasının bir köşesinde bu hep böyle kaldı ''Canım istediği için yaptım.''.

338
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Wardstone Günlükleri
« : 06 Ağustos 2012, 09:11:39 »
Kesinlikle öyle.

339
  Normalde karaelfler bu kadar ön plana çıkmasa onlardan nefret ederdik.İkinci bir tür elf-ork kırması gibi düşünebilirdik ama yakın plandan seyredince olay değişiyor tabi ve anlıyoruz ki karaelflerin kanında psikopatlık var ve biz onları bu kitapta bu kadar yakın plandan gözetlemezseydik karşı iki takımda olsak o zaman işte ''En nefret ettiklerimden biri de karaelfler savaşta bize çok engel oluyorlar ve çok gıcıklar.'' diyebilirdik ama gelgörki hiç tahmin edemeyeceğim şekilde başrolde duygusal bir psikopat olan ve şahsım tarafından çok sevilen bir karaelf var.

340
Galiba en zevksiz üye benim ama bence bu buzyeli vadisini okumamdan kaynaklanıyor.

341
Sonuçta cücelerin farklı bir türü değil mi?Ben bunu bir ara unutulmuş diyarlar viki de bulmuştum. :)

342
Kurgu İskelesi / Ynt: Mete Han // Bölüm II
« : 05 Ağustos 2012, 00:59:45 »
Bu gerçek  türk tarihi ile gerçekten çok benzeşiyor ve gerçekten harika bir şekilde tarihle bütün bir hale getirmişsiniz hikayenizi.Gerçekten çok güzel araştırmışsınız özelliklede Göktanrı inancına kadar değerlendiriyor olmanız hikayeyi merakla okumama vesile olan sebeplerden biridir.

343
Tartışma Platformu / Ynt: Yunan mitolojisi
« : 05 Ağustos 2012, 00:48:13 »
Ben ilkokuldayken Percy Jackson'dan birhaberdim ve mitolojiyi yaşıma göre olan kitaplardan büyük bir merakla okuyordum (hala da okuyorum) ve sanmıyorum ki Percy Jackson'ın bu üne ahım şahım bi katkısı oldu.Benim bazı tanıdıklarım Percy vesilesiyle mitolojiye merak sardı.

344
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Metro 2033
« : 05 Ağustos 2012, 00:41:24 »
Arkadaşım tarafından  ittirilerek hakkında bilgi sahibi olduğum ve kendi içindek zombidiyarıvari kapalı dünyayı beğendim ayrıca oyunundaki yaratıkların karşımıza çıkma sıklığı ile kitaptakıi seyrekliği bağdaştıramadım.
Spoiler: Göster
Ama hakkında tam olarak bilgi sahibi değilim az çok  bilgim var ama sonunda sanırsam bu siyahderilileri yok etmek için atılan roketi engelleme sahnesi bana hüzünlü geldi.

345
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Percy Jackson ve Olimposlular
« : 05 Ağustos 2012, 00:32:17 »
Aslında ilk 4 kitabını orta halli bir zevkle okudum fakat sonra sarmadı.Yani şimdiki çağda geçen mitolojik maceradan medet ummamaya karar verdim.Pek sarmıyor artık ama elimdeki kitabı bitirip ona atlıyacağım.Rick Riordan yazar olduğu için kendini okutturuyor.(Bir Stephen King, R.A Salvatore,Robert Jordan kadar olmasada)

Sayfa: 1 ... 21 22 [23] 24