Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Jasdebitto

Sayfa: 1 [2]
16
Tartışma Platformu / Ynt: Kitap Okuma İsteğini Kaybetmek
« : 07 Mayıs 2013, 23:42:23 »
Bendeki kitap okuma isteğini değil de, belli bir kitabı okuma isteğini kaybetmek şeklinde oluyor. Bunun en büyük sebebi de okuduğum kitabı bitirmeden kitapçıya gidip yeni kitap almak. Ne kadar beğenirsem beğeneyim okuduğum kitap kalıyor, yeni aldığıma başlıyorum. Mesela ne yazık ki aynı şey De Profundis'in iki kez başına geldi; hala yarım kalmış bir biçimde duruyor. Sana Gül Bahçesi Vadetmedim de kaldı çok sevmeme rağmen. Böyle bir sürü kitap var işte kitaplığımda. :c

17
Çizgi / Ynt: Çizimler ve Avatar, İmza vs vs~
« : 07 Mayıs 2013, 23:12:59 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim. ^^


Yeni hali böyle oldu. Ama sonra aynada deneyince, evet, kaşlar o kadar havaya kalkmıyor. Ben anca ikisini aynı hale getirdim asdgf. Ve şimdi gözbebeğini biraz daha aşağıya çekince daha iyi oldu gibi. Ama şimdi koyduğumu az önce yaptığımdan yalnızca iki kaş aynı hizaya getirildi. :c

Editto: Beyle oldu yeni hali:
Spoiler: Göster

Sanırım bir şekilde o kaş kalkıyor. :c

18
Çizgi / Ynt: Çizimler ve Avatar, İmza vs vs~
« : 07 Mayıs 2013, 22:10:20 »
Flood olduğu için özür dilerim.
---


Önceki resmin üzerinde oynadım. En azından artık saçma sapan dudakları yok asdfgh. Ancak yine bir şey gözüme batıyor, bu sefer de sanırım kaşları ama emin değilim. :c

19
Çizgi / Ynt: Mor Ejder
« : 06 Mayıs 2013, 22:29:41 »
Benim baya hoşuma gitti. Yalnız sanki boynuyla kafası biraz orantısız gibi, kafa küçük duruyor. Bunun sışında boyundaki çizgiler çok hızlı ve özensiz atılmış gibi ama herhangi bir sorunu varmış gibi değil. Ama çizimini çok beğendim, ileride çok güzel ejderhalar çizersin daha çok çalışmayla. :) Birde son olarak, renk uyumunu da çok beğendim.

20
Eğlence & Mizah / Ynt: Şu an sizi ne mutlu eder?
« : 06 Mayıs 2013, 17:01:04 »
Dünkü pikniğin bütün yorgunluğunun geçmesi ve dgm'nin yeni sayısının çıkması.

21
Liman Kütüphanesi / Ynt: En son hangi kitabı aldınız?
« : 06 Mayıs 2013, 16:53:09 »
Düşler İmparatoru - Clark Ashton Smith
Suikastçının Arayışı - Robin Hobb

22
Eğlence & Mizah / Ynt: En Sevdiğiniz Çizgi Film Hangisi?
« : 04 Mayıs 2013, 18:41:17 »
Wunschpunch ile Çılgın Korsan Jack'i çok severdim ben. Birde küçükken bir Batman hastalığım vardı.

23
Çizgi / Ynt: Çizimler ve Avatar, İmza vs vs~
« : 04 Mayıs 2013, 13:41:29 »
Nightmare, teşekkürler. Bence de var, ne yazik ki henüz istediğim gibi boyayamıyorum veya bir yeri tam istediğim gibi olduysa bir başka yeri aynı şekilde olmuyor. Ama sonuçta bunların hepsini daha çok çalışmayla düzeltebileceğimi düşünüyorum ve elbette ki sabırla. Ki çok çabuk sıkılsığımdan sanırım önce sabirli olmayı öğrenmeliyim.
Teşekkürler yine. ^^

BerkeB, zaman ayırıp yorum yazdığın için teşekkür ederim. Aslında onları bilgisayarda grafik tabletiyle çizdim. Detaylar konusunda haklısınız, eğer çok inat etmediysem ki karakalem çalışmaları dışında nedense neredeyse hepsinde resim istediğim gibi görünmediğinde ya da sıkıldığımda veya da yorulduğumda hep resimler bir daha bakılmamak üzere yarım kalıyor. Sonuç olarak evet, detaydan yoksun kalıyorlar ne yazık ki. :c Keşke resimde de photoshop kadar kendimi geliştirebilseydim ama ikisi arasında uğraş olarak çok fazla fark var.

24
Çizgi / Ynt: Çizimler ve Avatar, İmza vs vs~
« : 04 Mayıs 2013, 00:30:28 »
Teşekkürler, ama keşke daha nitelikli bir yorum yazsaydın. ^^"

Yeni resimler:
Spoiler: Göster







Ne yazık ki Badou'nun göz bandını yanlış çizmişim ve sonuncu resimde beni çok sinir eden bir bozukluk var. Sanırım dudakları ve gözleri.

Ve artık surat yerine anatomi çalışmalı.

25
Oyunlar / Ynt: En Son Oynadığınız Oyun ve Mini Yorum
« : 04 Mayıs 2013, 00:07:45 »
En son DAO oynadım. Sanırım ikinciye bitirip Awakening'de kendi karakterimi görmeden rahat etmeyeceğim, çünkü oyunu ilk bitirdiğimde bu konuda bir sorun yaşamıştım; sevgili playstation'ım trophy'leri aynı oyunda göstermesine rağmen ilk aldığım Origins CD'si ile daha sonra aldığım Ultimate Edition'ı birbirlerinden farklı oyunlarmış gibi gördü. Sonuç olarak eski Warden'ım yerine yenisini yarattım ve Alistair beni tanımadı doğal olarak. Oghren'i hiç tanımadı ya neyse.

İşte az kaldı bitmesine oyunun, en son Landsmeet bitti. Sonra adını unuttuğum, Denerim'de bana hırsızlık yaptıran adamdan görev alıp birinin kalesine girdim. Ama sonra "Aman yeaa, ben bunları hemen öldürürüm, niye uğraşayım?" gibi bir düşünceyle umursamazsa oynayınca saçma sapan mage'in teki benim işime çomak soktu. En son save'im de kaleye sızdığım yer olduğundan içimden devam edesim gelmedi, bıraktım.

26
Çizgi & Anime / Ynt: Sword Art Online
« : 03 Eylül 2012, 18:17:39 »
O değil de asıl o boss'a saldırışı müthişti onun asdadsad.

27
Oyunlar / Ynt: Müzikleriyle Hatırlanan Oyunlar
« : 29 Ağustos 2012, 23:10:16 »
Braid'in bütün müziklerini severim ama sanırım en çok Downstream'di sevdiğim.
Dinlemek için~

28
Çizgi / Çizimler ve Avatar, İmza vs vs~
« : 29 Ağustos 2012, 22:32:52 »
Sanırım photoshop çalışmaları ve çizimler için ayrı ayrı başlık açılmıyor? Her neyse, ben ikisini de bir arada koyuyorum.

Baştan belirteyim, çalışmalarım neredeyse hepsi bitmemiş resimlerden oluşuyor ne yazık ki. Çünkü çabuk sıkılan bir yapım var.
Çizittiriklerim:
Spoiler: Göster

















Buradaki varlık çıplak, ehe:
Spoiler: Göster


İşte böyle çok güzel bozuk anatomili resimler çizerim felan asdsad. Veya hep renkler solgun kalır, kafayı yerim. >.<


Burada da photoshop çalışmalarım var:
Spoiler: Göster










*imzam da var* *link koymaya üşendi*

Böyle işte. Aslında bir iki ikon, banner vs yapmışlığım var ama çok üşendim şimdi.

Düzeltme: Devasa resim boyutları için üzgünüm, sayfanın kendiliğinden küçültmesine alışmışım yetkinforum kullana kullana. ^^"

29
Çizgi & Anime / Ynt: Sword Art Online
« : 28 Ağustos 2012, 20:44:06 »
Şuan devam eden serilerden izlediğim iki seri var, biri de bu. Aslında fazlasıyla cici bir anime, beni çok fazla rpg oynamaya teşvik ediyor ama pek zamanım olmadığı için kendimi tutmak zorunda kalıyorum. T.T Her neyse, yalnız en son çıkan bölümdeki boss çok fena göründü gözüme. Q_Q

Sayfa: 1 [2]