Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - thevoice

Sayfa: 1 [2] 3 4 5
16
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Ölüm Kapısı Serisi
« : 24 Şubat 2014, 23:20:44 »
Haksızlık ediyorsunuz bu seriye , ilk kitaba başlarken bende sizlerle aynı durumu yaşamıştım ama kolay kolay da pes edip eseri kötülemeye başlamamıştım. Zaten kitap daha sonrasında bir açılıyor pir açılıyor. Uykusuz (az bir uyku diyelim buna :) ) bir şekilde her güne bir kitap sığdırdığımı hatırlarım bu seride. ( Nereden nereye )
Belki de dediğiniz gibi diğer serilerin yanında bu yavan kalmıştır ama bence biraz daha dişinizi sıkıp ikinciye izin vermeliydiniz. Değerini iki ve sonrasında kesinlikle kanıtlayan bir eserdir.

17
Filmi izledikten sonra bir vay canına dedim açıkçası :) Normal bakış açılarının aksine , bana göre çok özgün bir yapım olmuş. Uzun süredir izlememek gerçekten "bir kayıp" olarak nitelendirilebilir bu film için. Günümüzün mutlu sonlarına farklı bir bakış açısı çizilmiş.

Bu film ile ilgili sevdiklerimi basit bir dille açıklamam gerekirse ;

Karakterleri çok sevdim , Tom'un dünyası yıkıldığında ekranın beyaza bürünmesini çok sevdim. Müziklerini sevdim , günlerin karman çorman aktarılmasını daha çok sevdim. Bir ileri bir geri tarihe gidilmesini sevdim. Yazdan sonra "sonbahar" gelmesini sevdim :) Beklentiler ile gerçeklerin yansıtılmasını daha da sevdim. Bu küçük kırıntılar bu filmi daha çok sevmemi sağladı.Ayrıca hikayenin bir bütün olmadan , hayatın ufak bir kısmını yansıtıp , son değil de başlangıç olmasını sevdim.  Sevdim de sevdim :)

18
Uzun süredir(yaklaşık üç yıldır) elimde DVD'si olan ama bir türlü vakit bulup izleyemediğim yada konu bakımından film izleyeceğim günlerde konusunun bana ilgi çekici gelmediği bir yapımdır. Bugün, bu değerli paylaşımınızdan sonra filmi izleme isteği doğdu ve bunu da yapacağım. Paylaşımınız için teşekkür ederim :)

19
Sonunda geldi demek :) Çok beğendim , çok çekici ve hatta heyecan verici bir kapak olmuş.

Paylaşım için teşekkürler :)

20
Banada uygundur :) Sloganıma devam ediyorum ; düşünce fakirin ekmeğidir :D

21
Sinema / Ynt: 12 Yıllık Esaret (12 Years a Slave - 2013)
« : 19 Şubat 2014, 20:07:31 »
Benim de dikkatimi çeken bir filmdi. Ama böyle güzel bir tanıtım ve yorumdan sonra kesinlikle gönül rahatlığı ile izleyebilirim :) Teşekkürler paylaşımınız için.

22
Konu Silinmiştir.

23
Aradan uzun bir zaman geçmiş ama bende bu sayfayı bir silkelemek istedim. Şahin'in değindiği başlıkları böyle yeni kanı kaynamaya başlamış , fantastikle arasını yeni yeni yapmaya başlamış benim gibi düşünenler için aydınlatıcı olacağını düşünmekteyim. Düşünce fakirin ekmeğidir :D :D

24
Konuyu gördüm de bir diyalog geldi aklıma :) Okuyanlar için anlam taşıyacağını belirtmeliyim.

İkinci kitapta büyücülerin demonlarını çağırıp çalınan asa peşine düşmeleri için talimat verdikleri sırada ;

+Şu soldakine bak. Tabure kılığına girmiş. Tuhaf... ama nedense tarzını beğendim.
-O zaten tabure. O pentegram kullanılmıyor.

Geç okudum ama hafızamdaki yerini uzun süre koruyacağına inanıyorum. Kendince özgünlüğü vardı. Bir Bartimaeus karakteri kolay kolay yaratılmıyor :)

25
Kurgu İskelesi / Ynt: Güvenlik
« : 18 Şubat 2014, 17:33:26 »
Immortal ve duhan'ın değerli yorumlarından sonra benim de diyeceklerim tekerrüre davetiye çıkarır sadece.

"Bir tuhaflık vardı" tabirinden sonra ayrıntıya girilmesini isterdim. Neden demir, neden vidalı ? O andaki düşünceleri ve ortamın atmosferi. Kendi hayal gücümle kendimi tedirgin edip sonra yapılacak olan açıklama ile rahatlamak veya daha da fazla tedirgin olmayı dilerdim. Ama fazla bir bilgi verilmeden direk sonuçlandırılması,  okuyucunun da hayal kırıklığı yaşamasına sebep vermekten ileri gidemiyor.

Lakin yine de beğenerek okudum , paylaşımınız için teşekkür ederim :)

26
Bugün tamamını okudum. İkinci simülasyonun da ilk simülasyondan hiç aşağı kalır yanı yok hatta bütünlük bakımından çok daha hoşuma gitti diyebilirim. Bunu toparlayıp her yöne gidebilecek çok güzel kurgular oluşturulabilir. Zaten dış dünyaya da değinilmesi ister istemez insanda merak unsuru oluşturuyor. Ve "kredi" kavramının dış dünyada kullanılmasını "In Time(2011)" filmine çok benzettim. Duhan'ın dediği gibi "Gamer" havası da mevcut. Olası kurgularını düşündüm de bir an bence çok güzel bir yerden yakalamışsınız. Hayal gücünüze güvencim tam , mest edin bizi :D

Devamı gelmeli ve bu hikaye geliştirilmeli :D

27
Genel Kültür / Ynt: Kılıçlar Hakkında & Kendo
« : 18 Şubat 2014, 11:11:51 »
Kesinlikle çok iyi bir paylaşım silsilesi :) Baktıkça, içimde yanan kılıç ve türevlerine olan ilgimin arttığını hissediyorum :)

28
Kurgu İskelesi / Ynt: Güvenlik
« : 18 Şubat 2014, 11:00:18 »
Bende yanlış anlaşılmak istemiyorum ama daha önceki hikayelerinizi de göz önüne aldığımızda burada bir tını eksik kalıyor :) Belki sizde bunu farketmişsinizdir , paylaşımınız için teşekkür ederim, elinize sağlık.

29
Sinema / Ynt: 2013 Korku Ödülleri
« : 17 Şubat 2014, 17:24:47 »
Güzel bir paylaşım olmuş , teşekkürler.

30
İşte olduğumdan ötürü yarısına kadar gelebildim ve tamamını okumadan yorum yapmak istememiştim ama engel olamadım kendime :D Kesinlikle çok beğendim , zaten zombi ve türevlerine balıklamasına atlayan ben yedim yuttum ilk sahneleri. Devamını ve türevlerini beklemekteyim , ellerinize sağlık harika olmuş :D

Sayfa: 1 [2] 3 4 5