Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - FaLLeN

Sayfa: 1 ... 6 7 [8]
106
Müzik / Ynt: en çok hangi çalgı aletini çalmak istersiniz?
« : 12 Eylül 2008, 17:38:26 »
Ney çalmak isterdim, çünkü acayip mistik, tam bana uygun bir sesi var. Onun dışında piyano ve keman da beni benden alıp götürür, çalmak isterdim.

107
Müzik / Ynt: Bu şarkı kesinlikle benim dediğiniz
« : 12 Eylül 2008, 17:37:12 »
Akira Yamaoka -- Room of Angel

Silent Hill adlı oyunun müziği arkadaşlar, mükemmel bir müzik ama, kesinlikle öneriyorum.

108
Pardon, üç kişi kuralını unutmuşum, özür dilerim, neyse bir sonraki kişi üstteki soruya cevap verip devam etsin.

109
Sinema / Ynt: Pan'ın Labirenti...
« : 12 Eylül 2008, 17:26:40 »
Hayatımda gördüğüm en güzel, en mükemmel, en süper, en harikulade, en vsvsvsvs film. Ya bu normal, basit bir film ya da basit bir fantastik film değil, gerçekten çok orjinal, anlatılamaz bir film ya, bak ağlayacağım şimdi.  :'( Zaten izlerken sonunda neredeyse, yani neredeyse ağlayacaktım, az kalmıştı. Ama kız rolünü çok güzel oynadı, hepsi rollerinde süperdiler. Atmosfer mükemmeldi, o iç savaşın yarattığı karanlık ortam ve o karanlık ortamdan hayalgücüyle kaçmaya çalışan bir kız. Anlatamıyorum ya, bütün ödüller helal olsun ona.

Ama sanırım bu filmle ilgili en bayıldığım şey şuydu=> O müzik. O müzik yok mu, hani ilk başlarda isyancılara yardım eden kadının kıza söylediği ninni. O ninni, o müzik var ya, beni resmen deli etti, yok etti, bitirdi, mahvetti. Hele bir de o sondaki duygusal sahneye o ninni eklenince işte tamam artık orta ben moleküllerime, hücrelerime ayrıldım.

Mükemmel bir film, alın izleyin, sonra bir daha izleyin, yetmedi bir daha izleyin.

110
Charon'un Pençesi.


Gediksavaşları Efsanesi serisindeki 16 yaşındaki ünlü hırsızın ismi nedir?

111
Tartışma Platformu / Ynt: Favori Fantastik Kitabınız?
« : 12 Eylül 2008, 17:08:03 »
Unutulmuş Diyarlar benim sadece favori fantastik kitabım değil hayatıma giren en favori şeylerden biri.  :D

Onun dışında Ölüm Kapısı, Ejderha Mızrağı, Harry Potter ve Gediksavaşları'nıda çok severim.

112
Ya bana göre "en kötü" tamamiyle, sonuna kadar, içinde ne çocukluğunda ne de sonradan herhangi bir iyilik kıvılcımı oluşmamış biridir ve buna uyan burda iki kişi var bence. Biri Sauron, çünkü sonuçta kendisi kötülüğün bir yarı tanrısı, diğeri de Lord Voldemort. Tabii Voldemort bence daha kötü biri çünkü Sauron zaten kötülüğün yarı tanrısı, yani öyle yaratılmış, öyle de olmak zorunda ama Voldemort normal biri olarak dünyaya gelmiş, buna rağmen sonuna kadar kötü, iyilik ile alakası yok. Bellatrix'i seçmiyorum çünkü o Voldemort'a aşık biriydi yani bir "en kötü" için sayılabilecek bir zaaf bence. Raistlin zaten kötü değil bana göre, ortalarda bir yerde.

113
Oyunlar / Ynt: Crysis /Yerli Kardeşlerden Bir Başyapıt!!
« : 12 Eylül 2008, 14:16:22 »
Bence bir başyapıt değil, pek sevmedim, yani güzel ama abartıldığı kadar, beklentilerimi doyuracak kadar sevmedim. Grafikler mükemmel ona kimse bir şey diyemez fakat işin komik bir yanı var => Bu oyunu o mükemmel grafiklerde çalıştırabilecek bilgisayar sayısı on parmağımızı geçmez sanırım bu evrende.  :P Yani böyle olduktan sonra, ben ne anladım bu grafik işinden. Ha diyeceksinizki "Al kardeşim o zaman bilgisayar, bu CryTek'in sorunu mu?" Evet CryTek'in sorunu çünkü bir oyun yapımcısı oyunun herşeyini ayarlarken "Bu bilgisayarı çok böyle aşırı bir sistemde de çalıştırmamak gerek sadece," diye düşünmeliler. Birçok oyun yapımcısı bunu düşünür. Örneğin Blizzard WoW için bunu düşünmüştür. Ha tabii birkaç ay sonra Crysis'i en iyi seviyede çalıştıracak sistem fiyatı düşer ama o zamana kadar da Crysis'i unutturacak süper grafikli bi oyun çıkar, yine bir anlamı kalmaz.

Grafiklerin iyi olmasını geçersek, bu oyun çok ruhsuz. Hiç heyecanlanmadım açıkçası, milyon yıllar önce dünyaya gelip sıkışmış uzaylı konusu da pek heyecan verici bir konu değil.

Seslendirme mükemmel bence, özellikle Türkçe olması çok daha mükemmel, dinlerken gözlerim yaşardı valla, bu konuda notum 10.

Oyunla ilgili sevdiğim son nokta ise üstümüzdeki NanoSuit. Özellikle gizlenme ve hızlanma özelliğine bayılıyorum, sırf nano suit için oynarım valla oyunu, zaten yarısına kadar geldim ama bıraktım başka oyuna başladım, bir ara oynarım yeniden.

114
Oyunlar / Ynt: Call of Duty 4 : Modern Warfare
« : 12 Eylül 2008, 14:08:42 »
Ya işte bu bir oyundur ya, bu bir oyundur, bu bir oyundur. MÜKEMMEL ÖTESİ bir şey, gerçekten mükemmel ötesi. Ya inanılmaz ya, başka bir şey yazamıyorum, nutkumun tutulmasına neden oluyor bu oyun.  :D

Ya diyorum kardeşim diyorum, "COD serisi gelmiş geçmiş en iyi savaş oyunudur ve hep kendini geliştirebilen nadir oyunlardan biridir." Budur, budur!!

O nasıl bir atmosfer, o nasıl grafikler, o nasıl savaş hissi, kolay oynanabilirlik, muhteşem yapay zeka, hele o bölümler. Hele o atom bombasının patladığı bölüm, Irak olduğunu tahmin ettiğim bölümlerde uzaklardan bir yerden gelen devrimin sesleri, aynı şekilde Kazakistan'da büyük bir tanklı birliğin arasından sürünerek geçmemiz. Gözlerim yaşarıyor yahu, bırakıyorum yazmayı.  :'(

115
Oyunlar / Ynt: Assassin's Creed
« : 12 Eylül 2008, 14:05:08 »
Hikaye ve kurgu mükemmel, grafikler zaten mükemmel. Ama nedense beni pek sarmadı. ;D Gerçi kafede bir kere şöyle bi öylesine oynadım, biraz incelesem beğeneceğime eminim.

116
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Unutulmuş Diyarlar // Harita...
« : 12 Eylül 2008, 14:01:35 »
Benim bilgisayarda birkaç versiyonu var ama en güzeli bu sanırım. O haritada hep güney taraf ilgimi çekmiştir, örneğin Halruaa, ve Wild Elf ormanları ile Shar'ın hüküm sürdüğü yerler, çünkü oralarla ilgili neredeyse hiç dilimize çevrilmiş hikaye yok. Varsa yoksa Drizzt ve bu yüzden de kuzey diyarları. Bıktım be!!  :P

117
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Favori Karakteriniz?
« : 12 Eylül 2008, 13:59:15 »
Ben Zaknafein'i hiç sevemedim nedense, bana bir türlü ne karizmatik ne güçlü ne de başka bir şey geldi.   :P

En sevdiğim karakter tüm diyarlarda tek bir isim => Jarlaxle

Daha sonra Karsus, Khelben, Elminster, Danilo, Cadderly, Manshoon, sanırım büyükullanıcılarının yarısını saydım.  :hemk

118
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Favori Tanrınız?
« : 12 Eylül 2008, 13:50:18 »
Tabiiki MYSTRA FOREVER!!!  :D  Büyü demek ben demek, o dünyada yaşasaydım Karsus'a ve Iolaum'a bile kafa tutardım alimallah!!  :P Ayrıca ona denk olmasa da yine de çok sevdiğim bir tanrıça daha => SHAR. Kötülüğün ve karanlığın baş tanrıuçası, ayrıca LordAo'dan sonraki en eski iki tanrıçadan biri, orkları yaratan kişi vs vs, sevmişimdir bunu.  :P

119
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Şu An Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
« : 12 Eylül 2008, 13:49:09 »
En son çıkan kitap olan Yalnız Drow'u okumayı düşünüyorum ama ne zaman Allah bilir?  :P

Sayfa: 1 ... 6 7 [8]