Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Lotrist

Sayfa: 1 [2]
16
Yıldız Savaşları / Ynt: En sevdiğiniz Star Wars replikleri
« : 05 Şubat 2013, 01:38:15 »
Gözlerin seni yanıltabilir. Onlara güvenme. Hislerini dinle. (Obi-Wan)

17
Korku & Gerilim Eserleri / Ynt: Edgar Allan Poe Öyküleri
« : 05 Şubat 2013, 01:36:50 »
Edgar Allan Poe her satırıyla gerçekten çok önemli bir yazardır ve kesinlikle okunmalıdır. Ben bu güne kadar elime Edgar Allan Poe ile ilgili ne kadar kitap geçerse okudum ama benim de eksiklerim , okuyamadıklarım var elbette ama bu yazarı okuyup da beğenmeyen kişi sayısının çok sınırlı olduğunu düşünüyorum çünkü ; böyle iyi kalemler , eserler her elden çıkmıyor maalesef.

18
Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği : Boromir in Aragorn un kollarında can verişi.

19
Mitolojiler / Ynt: Türk Mitolojisi - Oğuz Kağan
« : 05 Şubat 2013, 01:21:01 »
Türk mitolojisi incelendiğinde tüm diğer mitolojilerden baskınlık olarak öne çıkar aslında. Gerçek olabilitesi belli bir yere kadar bulunun Türk mitolojileri okurken insanı asla sıkmaz aksine her satırını merak ettirir ve insanda daha da bi okuma hissi uyanır. Tabii bunların içinde de belli başlı hikayeler vardır ve bunların başlıcalarından biri de Oğuz Kağan destanıdır. Mutlaka okunması gereken bir metin olduğunu düşünüyorum. Tek solukta bitiriyor insan başlayınca zaten Türk mitolojisine.

20
Buz ve Ateşin Şarkısı / Ynt: Tartışma: Cersei Lannister
« : 04 Şubat 2013, 23:52:07 »
Cersei dizide çok acımasız , kendisinden başkasını düşünmeyen biri gibi yansıtılmasına karşın aslında çok akıllı , zeki , ailesinin iyiliğini hedefleyen ve otoriter biri aslında. Kaybetmek onun lugatında yok , her zaman kazanmayı düşünüyor ve duygularını çok iyi saklıyor. Pek önde tutulmasa da gerçekten çok önemli bir karakter. Öyle bir kenara atılacak biri olmadığını fazlasıyla kanıtladı sanırım herkese.

Sayfa: 1 [2]